Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

rope11
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2014, 01:22

Ma kakav Tottenham, koliko ja znam imaju 4 defanzivca i tesko bi se izborio za startno mjesto.
Everton je nesto bolje rjesenje, mada bih volio da Mume ide postepeno, a transfer u veci klub ce vec doci. Ja bih licno izabrao Svonsi. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2014, 01:51

Kad bi nekako mogao preći u Crystal Palace, Tony Pulis bi od njega napravio najboljeg defanzivca u ligi. Tony čitavu trenersku karijeru plače za igračima kao Mume.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 jul 2014, 03:29

Virtu4l je napisao/la:Kad bi nekako mogao preći u Crystal Palace, Tony Pulis bi od njega napravio najboljeg defanzivca u ligi. Tony čitavu trenersku karijeru plače za igračima kao Mume.
Tony bi od njeg napravio ubicu,bukvalno. :mrgreen:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 jul 2014, 09:23

BILO koji klub koji igra u Premiershipu ove sezone bi bilo super. Mozda bi gori klubovi iz Premiershipa bili i bolje kao prvo jer bi dobio i vise vremena na terenu, a i vise akcije jer bi protivnici imali loptu vise. Samo da dobije sansu da se pokaze. Poslje toga, "the sky is the limit".

emir_

Post Postao/la emir_ » 05 jul 2014, 09:40

na kraju će preći u Elazigspor :bih:
4-IN-A-ROW

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 09:45

rope11 je napisao/la:Ma kakav Tottenham, koliko ja znam imaju 4 defanzivca i tesko bi se izborio za startno mjesto. Everton je nesto bolje rjesenje, mada bih volio da Mume ide postepeno, a transfer u veci klub ce vec doci. Ja bih licno izabrao Svonsi. :P
+1

brazzo
Kontakt:

Re: $: Muhamed Bešić

Post Postao/la brazzo » 05 jul 2014, 09:49

emir_ je napisao/la:na kraju će preći u Elazigspor :bih:
;) realna prica bosansko-hercegovackih fudbalera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 jul 2014, 10:14

Bilo gdje da ode bitno je samo da rascisti u glavi da zeli biti beton igrac.Frajer je azdaha i ima strasan potencijal. Nadam se da nece povuci gene na oca,jer vecina vas mozda i ne zna da je Besicev stari za jedan dan divljajuci kroz Srebrenik udario u 10 vozila gdje tom prilikom gazio sve pred sobom,i na kraju ga je policija uspijela zaustaviti i to nakon sto je i njihovo vozilo gurao nekih stotinjak metara :-D

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jul 2014, 10:18

Zavrsice u jednom srednjem klubu lige petice, sto je i najbolje za njega trenutno, a i mislim da su mu sanse slabe da zavrsi u jednom klubu poput Tottenhama, iako ni to nije nista specijalno, prijetila bi mu grcevita borba za mjesto u prvih 11, i opasnost je velika da propane, kao hrpa nasih mladih igraca. Vazno je da se moze etablirati u EPL, Spanskoj ili Bundesligi, izboriti mjesto u prvih 11, i dobrim partijama privuci interes vecih klubova.

Da je njemu jedan Jürgen Klopp, pa da ga uvede u ekipu kao npr. Jojica, i da ga tako ugradi u ekipu, napravio bi od njega igracinu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jul 2014, 10:49

Goalgetter je napisao/la:Zavrsice u jednom srednjem klubu lige petice, sto je i najbolje za njega trenutno, a i mislim da su mu sanse slabe da zavrsi u jednom klubu poput Tottenhama, iako ni to nije nista specijalno, prijetila bi mu grcevita borba za mjesto u prvih 11, i opasnost je velika da propane, kao hrpa nasih mladih igraca. Vazno je da se moze etablirati u EPL, Spanskoj ili Bundesligi, izboriti mjesto u prvih 11, i dobrim partijama privuci interes vecih klubova.

Da je njemu jedan Jürgen Klopp, pa da ga uvede u ekipu kao npr. Jojica, i da ga tako ugradi u ekipu, napravio bi od njega igracinu.
+1
Evo Guardian pise da je Swansea ponudio tri miliona funti za Bešica. Swansea bi bio odlican izbor za pocetak.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jul 2014, 10:53

Njemu treba klub u kojemu će igrati redovno. U kojemu nije konkurencija prevelika i filozofija tima koji forsira mlade igrače. Prostor i vrijeme za napredak, manje pritiska. Swansea bi mogao biti odličan izbor ako se takvo nešto ostvari.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 jul 2014, 13:10

Skepticni ste,hocete velikog igraca a da nema mjesta u Tottenhamu..
Ima itekako,mali ima kvalitet i to je nedvojbeno..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 13:38

ahmic je napisao/la:Skepticni ste,hocete velikog igraca a da nema mjesta u Tottenhamu..
Ima itekako,mali ima kvalitet i to je nedvojbeno..
U Tottenhamu bi imao veliku konkurenciju na SVOJOJ poziciji. U Evertonu bi imao manju konkurenciju na svojoj poziciji. Inace Everton je zavrsio sezonu ispred Tottenhama. Isto tako vecina nas je misljena da treba da ide korak po korak kao i vecina igraca. Prvo dvije, tri godine u npr. Swansea ili West ham. Pa onda Arsenal i slicni klubovi. Kada se navikne na ligu i jos dodatno napreduje. Nebi li na taj nacin lakse zadrzao svoje mjesto startera u velikom timu. Za nesto tako mu treba iskustvo kojega on dosad nema, dovoljno.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 06 jul 2014, 13:55

Ja zaista ne vidim razlog skepticizmu kad je Mume u pitanju... U bilo kojoj ekipi da bude igrao on moze biti starter ako bude igrao kao na svjetskom prvenstvu... A licno bi volio da predje u Spansku ili Englesku ligu jer nam treba vise igraca u jacim ligama... Sretno Mume ma gdje god otisao i budi tako drzak a za buducnost se ne brini, kvalitet svakako posjedujes...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 jul 2014, 14:33

Kakav Tottenham

Kod njih se gube igraci
Oni su ugusili Dos Santosa koji je sada nosilac igre Villarreala i Mexica, Sandro je imao potencijal da bude wc zadnji vezni, Dembele i Lennon su se isto tako izgubili.

Ne valjaju zidovi, pogotovo kad vide da Mume uci fatihu

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 jul 2014, 16:10

čuj totenhem :puke: , pratite li vi EPL.

Haj što ih mrzim, nego su ljudi na toj poziciji baš jaki jer su im bukvalno svi nekakvi krkani na sredini.

Slažem se da treba pulisu pod šake da ide, bio bi životinja :mrgreen: .

Samo na kraju da ne bude da ode u neki osrednji istično-evropski klub :roll:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 jul 2014, 16:17

ma kakav totenhem, ni slucajno, pa makar ostao u ferencvarosu
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 07 jul 2014, 11:54

Transfer news: Sevilla lead chase for Premier League target Muhamed Besic

Bosnia and Herzegovina midfielder Muhamed Besic is wanted by a number of Premier League clubs after an impressive showing at the World Cup finals.

http://www1.skysports.com/football/news ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 11:59

Devi1 je napisao/la:Transfer news: Sevilla lead chase for Premier League target Muhamed Besic

Bosnia and Herzegovina midfielder Muhamed Besic is wanted by a number of Premier League clubs after an impressive showing at the World Cup finals.

http://www1.skysports.com/football/news ... amed-besic" onclick="window.open(this.href);return false;

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ako bude standardan onda Sevilla nebi bila los izbor. Mada ja vise naginjem Njemackim i Engleskim klubovima ali nema veza. Jedini problem je njegova niska odkupna cijena. Znaci mogu ga stavit bez problema na klupu. Glavno je da igra standardno to mu je sada najvaznije. Korak po korak. Sevilla :thumbup: :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JHam, Lecler, LeCoq, MiranGlasnic, nebeskasila, ronaldo99, rukometubih23, TefalTava i 64 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []