Ovo za Posusje je jako dobra vijest. Treba taj stadion odrzavati, steta je da propadne. Vidio sam da su oni pravo zivnuli na proljece i mogli bi ove sezone da se vrate u Prvu ligu. Vidio sam i ovo da renoviraju, cak sam i ovdje pisao kada su najavili, al zaboravih na njih potpuno
romeo je napisao/la:Ima li kakav info oko terena na stadionima ?
Onaj UEFA-in projekat, po 87 milja ojra i to ?
Izgleda nista ni od toga, pare spickane u Brazilu, a mi cemo opet na oranicama da se ceramo

Kao sto kolega spomenu, GOSK je dobio te pare i ispod tribine ce praviti nove svlacionice, a preko puta one velike i jedine tribine ce napraviti neke vip loze ili tako nesto.
DzoleZeljo je napisao/la:
Dobar post, samo se ne mogu sloziti sa ovim po pitanju novog ili prosirenja istog.
To se gleda prosto jednostavno. Recimo, ako im je za svaki mec stadion rasporadan, onda bi imalo smisla graditi tj, prosirivati, ovako kada imaju 500 po susretu Bh lige, najbolje je jednostavno uraditi ovo sto i rade ljudi. Sredi ovo sto imas da bude kao bomboncic.
A ovo je ujedno samo jos jedan pokazaljet kako se moze napraviti i srediti bilo sta u ovoj zemlji za mala pare, samo je problem sto je Zeljo ocigledno jos taoc politike, uljeza koji klub koriste za svoju licni interes.
Meni jos ne ide u glavu, par za je moguce da Zeljo koji ima sjever natriven, koji zahtijeva manju rekonstrukciju uz rekonstrukciju terena po UEFA kriterijama i gradnjom novih svlacionica, doping soba, itd, nije u stanju srediti svoj stadion da moze igrati ove predkola.
Znam da im ne treba veci kapacitet. Rijetko kad i u Europi napune. Mislio sam zbog izgleda stadiona, da bude ljepsi, a ne veci, ali oni i sa ovim imaju jedan od najmodernijih stadiona u drzavi, a nije im pomogao bas nitko, sve su sami izgradili