2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Chicago ponudio Boozera za Gasola 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izvor?Ne vidim da je iko relevantan to prenio....Celikovac je napisao/la:Chicago ponudio Boozera za Gasola
http://fansided.com/2014/07/05/chicago- ... ol/#!8PSRH" onclick="window.open(this.href);return false;
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne vidim da ce se ovo desiti.Ne znam zasto bi CHI zelio davati svoje pikove ili igrace na rosteru uz Boozera(a morao bi u S&T),kad ga mogu jednostavno amnestirati,a i potpisati Gasola ako ovaj to zeli,jer imaju dovoljno cap-a...Celikovac je napisao/la:http://fansided.com/2014/07/05/chicago- ... ol/#!8PSRH
jojj loših linkova za ovu ljetnu ligu...da vidim malo Shabazza u akciji....Bruklin predvođenom Masonom izdominirao Pacerse
A.F.C. Bournemouth!
Nema ni meni logike nikakve iz ugla Lakersa, al eto samo prenosim sta sam procitao. Eh sad da ponude uz Boozera pravo na Mirotica pa bi se i dalo pricati 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa za LAL itekako ima logike,po meni.Oni bi dobili solidnog igraca u Boozeru za sezonu plus neki buduci pik ili sadasnjeg mladog igraca CHI za Gasola koji svakako ide.Celikovac je napisao/la:Nema ni meni logike nikakve iz ugla Lakersa, al eto samo prenosim sta sam procitao. Eh sad da ponude uz Boozera pravo na Mirotica pa bi se i dalo pricati

Oni bi dobili Boozera za ogromne pare i tim bi sebi uskratili mogucnost da love i ove solidne FA a kamo li nekog max igraca. Isto tako dobili bi pick koji ne bi vrijedio nista jer ce Chicago naredne sezone biti jos jaci nego prosle, tako da je to max 27. pick. Isto tako ako amnestiraju Boozera nisu dobili apsolutno nista...
A to da Gasol "svakako ide" cemo jos vidjeti
A to da Gasol "svakako ide" cemo jos vidjeti

Da ne plate 16.8 miliona BoozeruNEZALAGANJE je napisao/la: Ma ne vidim da ce se ovo desiti.Ne znam zasto bi CHI zelio davati svoje pikove ili igrace na rosteru uz Boozera(a morao bi u S&T),kad ga mogu jednostavno amnestirati,a i potpisati Gasola ako ovaj to zeli,jer imaju dovoljno cap-a...
jedino iz tog ugla, ako ga amnestiraju, moraju platiti Boozeru 16.8 (ne ide protiv capa) i onda potpisati Gasola, 30+ miliona na 2 igraca slijedece godine.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nece u LAL nikakva velika riba,tako da bi 'rentanje' Boozera za jednu sezonu bilo vise nego dobro,a dobiti uz to i pik ili nekog mladog igraca,prakticno ni za sta,je vise nego dobro...
Cemu podcjenjivanje najjace NBA fransize?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije to podcjenjivanje već čista realnost.Celikovac je napisao/la:Cemu podcjenjivanje najjace NBA fransize?
Ko to Celticse podcjenjuje ? 

the return is near

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nakon bijednog odlaska iz Knicksa, Pat "The Rat" majstore iskoristi prilikuBrian Mahoney @briancmahoney
Just in case things really do go bad for the Heat, perhaps while in L.A. Riley might've thought to interview for the Lakers coaching job.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:Nakon bijednog odlaska iz Knicksa, Pat "The Rat" majstore iskoristi prilikuBrian Mahoney @briancmahoney
Just in case things really do go bad for the Heat, perhaps while in L.A. Riley might've thought to interview for the Lakers coaching job.

jel neko gledao Phila - Orlando, kako je izgledao Noel 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fan sam Orlanda, ali moram priznati da je Noel definitivno ovdje bio najbolji igrac. Strasan u odbrani, odlicno vrsio presing na PnR, izbijao lopte i Oladipu i Paytonu, jak, okretan... Mene oduseviomiki_92 je napisao/la:jel neko gledao Phila - Orlando, kako je izgledao Noel

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo realno govorim druze.Najvece ribe u ovom FA-u su Melo,James i Bosh,a nesto ne vidim da su blizu prelaska u LAL.Celikovac je napisao/la:Cemu podcjenjivanje najjace NBA fransize?
Lin u pregovorima sa 6-ersima 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.