Polovinom augusta igramo protiv Besiktasa u Istanbulu !!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Umjesto Lille,Galate i Partizana,igracemo protiv Metalurga,GAK-a i Maribora izgleda... 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- nesvrstani
- Kontakt:
slaze se polako fina ekipica, jos da je i trener izabran dobar al eto... vidim da dovodimo sve mlade igrace
za đokicu
http://www.youtube.com/watch?v=WaU_oYIAnJ0
za đokicu
http://www.youtube.com/watch?v=WaU_oYIAnJ0
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Aha, znaci mjerilo toga je odakle ti pise na FbBenjo_AFC86 je napisao/la:Nemam se šta raspravljati s tobom dalje, uostalom dovoljno je da mu se javiš i provjeri šta će ti pisati odakle je poslao poruku.TzBulevar87 je napisao/la:Uozbilji se.Benjo_AFC86 je napisao/la: Ostao je u Istri.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brzi nije tamo, ali za tebe je Kajkut ovde garant.
Rado bi ti postavio jedan prtscr sad, al' nema potrebe za tim
I da, za tvoju informaciju Kajkut je vrlo lako mogao biti OVDJE
075
Hebo te vise autobus svaka stranica sad novi dizajn busa kako treba da izgleda...do jucer jedva odlazili na gostovanja sa krsevima od busa,a sad im se ne svidja kako bus izgleda...
Nista od Kajkuta i navedenih..nista od milionskih pojacanja najavljenih,ova ekipa sredinica tabele..malo sam razocaran jedna prica prije ulaska u ligu,sad druga kad smo usli..al hajd Azmir ima moju podrsku,zna valjda sta radi..
Nista od Kajkuta i navedenih..nista od milionskih pojacanja najavljenih,ova ekipa sredinica tabele..malo sam razocaran jedna prica prije ulaska u ligu,sad druga kad smo usli..al hajd Azmir ima moju podrsku,zna valjda sta radi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nije mjerilo, samo sam dao primjer. Da nije u Istri trenutno tj Puli, vjerovatno ne bi bio tamo, niti bi glumio šta, nego bi ga davno kući poslali.TzBulevar87 je napisao/la: Aha, znaci mjerilo toga je odakle ti pise na Fb
Rado bi ti postavio jedan prtscr sad, al' nema potrebe za tim
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako sam i pisao, prije Slovenije ce se rijesiti napadac...ovaj Djoko je doveden umjesto Colica da pojaca konkurenciju na desnoj strani jer su prakticni isti profil igraca... mali ovaj spic da se proba nametnut
ostaje dakle jos jedan-dva igraca da se nadju desno krilo i centralni vezni te ako se procijeni da ekipa ima problema u nekom dijelu igre..
kakva ba milionska pojacanja u ovoj sezoni sa ovakvim stanjem u klubu, sta vam je..jos kao i razocarani...azmir je jasno rekao bez straha za opstanak i mislim da nam ova ekipa to vise nego moze osigurati i bez tih igraca sto ce jos doci..
nije mi samo jasno zasto se pise da je ovaj tim slabiji od onog sto je usao u PL...a sto se tice Radovanovica, nije los, bas je profil igraca koji nam treba-klasicni centarfor, ali sam vise volio da je to bio Kokot
ostaje dakle jos jedan-dva igraca da se nadju desno krilo i centralni vezni te ako se procijeni da ekipa ima problema u nekom dijelu igre..
kakva ba milionska pojacanja u ovoj sezoni sa ovakvim stanjem u klubu, sta vam je..jos kao i razocarani...azmir je jasno rekao bez straha za opstanak i mislim da nam ova ekipa to vise nego moze osigurati i bez tih igraca sto ce jos doci..
nije mi samo jasno zasto se pise da je ovaj tim slabiji od onog sto je usao u PL...a sto se tice Radovanovica, nije los, bas je profil igraca koji nam treba-klasicni centarfor, ali sam vise volio da je to bio Kokot
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Čuj lako lik trazio 5000e mjesecnu platu pa nije ovo cardiff
Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
Čuj lako lik trazio 5000e mjesecnu platu pa nije ovo cardiff
Zato nam i jeste u državi sve ovako, nismo bolje ni zaslužili... 90% stvari počinje sa "Do jučer". Ovo se lako može prenijeti na drugi slučaj. Do jučer Sloboda je igrala u drugom rangu, sada ušli u Premijer ligu. Znači li to da trebamo biti zadovoljni ako Sloboda bude igrala sezonsku ulogu u Premijer ligi, ili ako budemo strepili za opstanak do zadnjeg kola. Azmir Husić ne misli tako, pa je Čovjek (sa velikim Č) obezbijedio uslove da Sloboda napravi rezultat sa kojim možemo biti zadovoljni, a koji je realan s obzirom na trenutnu situaciju i potrebu za nuliranjem duga.harry_90 je napisao/la:do jucer jedva odlazili na gostovanja sa krsevima od busa,a sad im se ne svidja kako bus izgleda...
Ista stvar je i sa autobusom. Zadovoljni smo što imamo svoj autobus kada ga 90% ekipa u BiH nema. Do juče ga nismo imali, ali ne znači da sada trebamo praviti cirkus od njega. Bolje da poskidaju sve ovo sa autobusa i da bude bez ukrasa, nego da prave cirkus. Ako Metalleghe Jajce može urediti autobus da liči na nešto, onda ne vidim razlog zašto to ne bi uradila i Sloboda. Uostalom gradnja reputacije i kluba u kojem "cvjetaju ruže" kreće od najmanje bitnih stvari.
Chinaglia je napisao/la:***** nam je ćejf da diskutujemo o busu koji izgleda ružno, užasno, katrastrofa, cirkus, ruglo, nazovite to kako hoćete, al' to je činjenica .. nisam vidio niti jedan klub koji ima svoj vlastiti bus, a da je ovako svega nabacano na njega, a ništa ni s čim
na temi se piše o svemu što ima veze sa Slobodom, autobus ima veze sa Slobodom
samo Sloboda
Kakva su ova četvorica ?Almir Fišeković, Faris Mehmedović, Armin Tinjić i Blaženko Stjepanović, sa završetkom protekle sezone starosno su okončali svoje nastupe za juniorski pogon Kluba.
Nakon što su protekle dvije sedmice radili sa prvim timom, Uprava Kluba je odlučila da ih kao posuđene igrače pošalje na kaljenje u redove Sloge iz Simin Hana.
"Na ovaj način želimo da im omogućimo da igraju, a u isto vrijeme i da nam budu na oku kako bismo mogli pratiti njihov dalji razvoj. Ova posudba znači da računamo na njih, da ćemo ih pratiti i da ozbiljno pristupamo našem četverogodišnjem planu prema kojem će se Sloboda u budućnosti isključivo orijentisati na domaće igrače i najbolje fudbalere sa našeg kantona", kazao je Amer Karabegović, potpredsjednik Kluba.
Sloga iz Simin Hana je član Druge lige FBiH - Sjever i u novoj sezoni cilj im je plasman u viši rang takmičenja. Nema sumnje da će naša četiri mlada igrača imati dosta prilike za dokazivanjem u ovom ambicioznom klubu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jbt sad ne smiješ praviti diskusiju ni o čemu drugome do igračima jedino
yebeš i to, nemamo svi svoje insajdere koji bi nam prenosili potencijalna pojačanja, gdje bi ko mogao i šta je ko rekao.
Između ostalog dobro je čovjek napisao, ne možemo se non stop osvrtati na to šta je jučer bilo i šta smo imali, toga više nema i valjda se treba okrenuti ka budućem. A niko ovdje nije ni tražio da se mijenja izgled klupskog autobusa već sam ja zamolio NKMramor da ga malo uredi u fotošopu da vidimo kako bi to izgledalo. Čovjek se igrao i sa dresovima pa je njegov dizajn izabran za narednu sezonu za šta je momak ujedno i nagrađen.
@VolimTz da su kvalitetniji išli bi vjerovatno na pripreme sa prvim timom, mada vjerujem da mogu poslužiti Slogi
Između ostalog dobro je čovjek napisao, ne možemo se non stop osvrtati na to šta je jučer bilo i šta smo imali, toga više nema i valjda se treba okrenuti ka budućem. A niko ovdje nije ni tražio da se mijenja izgled klupskog autobusa već sam ja zamolio NKMramor da ga malo uredi u fotošopu da vidimo kako bi to izgledalo. Čovjek se igrao i sa dresovima pa je njegov dizajn izabran za narednu sezonu za šta je momak ujedno i nagrađen.
@VolimTz da su kvalitetniji išli bi vjerovatno na pripreme sa prvim timom, mada vjerujem da mogu poslužiti Slogi
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 05 jul 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da vam ga opet ne zapale braća kod tzv. stadiona tzv. hšk zrinski?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Braca 
Čuj braća. Svašta 
Sta je sa Colicem? Jel nastavio da se provodi kako njegov nadimak doliči : "becks" ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To je bus od igraca a ne od navijaca..pa kad vas nisu zapalili zasto bi palili nas klubski bus? To bi im bio minus veliki nebi se oporavili nikad kao navijacka skupina..ma samo da kamen bace na nas bus mogu se ugasit komotno..ne samo oni nego bilo ko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Elvir Čolić nije potpisao ugovor sa Slobodom, vraća se u Sarajevo.
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 05 jul 2014, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
To je iz 2012 vijest,a Colic nije potpisao sa Slobodom ,očigledno je tražio previše love ,nije Azmir sisao vesla
.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Burazeru,svaka tebi čast,ispao si korektan cijelo ovo vrijeme.SaltCityAttack je napisao/la: To je bus od igraca a ne od navijaca..pa kad vas nisu zapalili zasto bi palili nas klubski bus? To bi im bio minus veliki nebi se oporavili nikad kao navijacka skupina..ma samo da kamen bace na nas bus mogu se ugasit komotno..ne samo oni nego bilo ko
Ali sjetim se da su vam zapalili već jednom autobus u Mostaru.
Ali sjetim se kako vas je velika većina(ti ne)u nebesa dizala zrinski nakon što vas je Velež 'izbacio'.
To uvlačenje u dupe,te gnusne riječi,tipa-vi ste zrinjevci gospoda,Velež je niko i ništa...itd...ne bih dalje.
Samo se treba vratiti nazad,na vašem pdf-u i pročitati sve one bljuvotine.
Inače,sretno vam!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.