Jedanterabajt je napisao/la:Kolko mjeseci mu slijedi pauze ?Kaunas je napisao/la:"Neymar je imao sreće jer je mogao ostati paraliziran. Da ga je Zuniga udario centimetar više Neymar je mogao doživotno ostati u kolicima," komentirali su pojedini brazilski liječnici.
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
S kojom lakoćom se Messi oslobodi Fellainia i De Bruynea, nevjerovatna kontrola lopte.
LUHG!
Nek je pao gol, samo da nije 0:0 do 70. minute 
Gonzalo vodi ekipu kad je najpotrebnije.
Zadnja izmjena: Kawhi, dana/u 05 jul 2014, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Slomio pršljen i samo jedan mjesec pauze pa kod mene jaran je bio prikovan za krevet 50 dana poslije loma 2 prsljenja i operacijeKaunas je napisao/la:Jedanterabajt je napisao/la:Kolko mjeseci mu slijedi pauze ?Kaunas je napisao/la:"Neymar je imao sreće jer je mogao ostati paraliziran. Da ga je Zuniga udario centimetar više Neymar je mogao doživotno ostati u kolicima," komentirali su pojedini brazilski liječnici.
Bas BHT se ne trudi da nam prenese atmosferu sa stadiona. Inace Argentinci u Brazilu prave najjacu atmosferu. Ali ih i ima jako puno.
Tako sam procitaoterabajt je napisao/la:Slomio pršljen i samo jedan mjesec pauze pa kod mene jaran je bio prikovan za krevet 50 dana poslije loma 2 prsljenja i operacijeKaunas je napisao/la:Jedanterabajt je napisao/la: Kolko mjeseci mu slijedi pauze ?
15.10.2013.
Re: Odg: 1/4 finala: SVI DUELI
ZDFsekretar je napisao/la:Bas BHT se ne trudi da nam prenese atmosferu sa stadiona. Inace Argentinci u Brazilu prave najjacu atmosferu. Ali ih i ima jako puno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne mogu shvatit da jedan profeaionalac,covjek koji zivi od fudbala izvede ovako korner.
Sent from my RM-914_eu_bosnia_and_herzegovina_1017 using Tapatalk
Jao Fellainija i "markiranja" Messija , može ga lik proći kad mu se prohtije 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Rekoše 2 mjeseca pauze. Sreća je što neće na operaciju nego samo strogo mirovanje.terabajt je napisao/la:Kaunas je napisao/la: Slomio pršljen i samo jedan mjesec pauze pa kod mene jaran je bio prikovan za krevet 50 dana poslije loma 2 prsljenja i operacije
- Donnie Darko
- Kontakt:
dugo smo izdržali bez prvog biće ili neće
"Bit ce .......ili neceeee"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda je grubo reci al kao da su to malo mediji preuveličali, slomiti pršljen je strašna povreda znaci nema dalje a on za 2 mjeseca će igratiJanez je napisao/la:Rekoše 2 mjeseca pauze. Sreća je što neće na operaciju nego samo strogo mirovanje.terabajt je napisao/la:Kaunas je napisao/la: Slomio pršljen i samo jedan mjesec pauze pa kod mene jaran je bio prikovan za krevet 50 dana poslije loma 2 prsljenja i operacije
Ovoj Spago stvarno moron,pa da sacekaj Boziji covjece da covjek pokaze,signalizira pa onda reci
Ne znam brate maloprije sam pročitao da su neki stručnjaci u Brazilu izjavili da je imao sreće Neymar jer da ga za cm više udario ostao bi nepokretan. 
Jao lopte Messija...
mandraX je napisao/la:Jao lopte Messija...
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva lopta Messija

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Lopta koja ima oci!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.