evo jedna zajednicka slika tih 5 jaranaDonCorleone je napisao/la:Da ti malo pomognem:Consigliere je napisao/la:Dajte vise tu anketu: da li ste za ostanak Safeta Susica na selektorskoj poziciji?! Da vidimo kako stojimo...
ZA:
1. Henderson
2. Virtual
3. Calcio
4. Emir79
5. Head
Protiv:
Citav forum izuzev Henderson, Virtual, Emir79, Calcio i Head. Statisticki to znaci oko 85 % protiv i 15 % za.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Gledam ovog Sabellu i ne mogu da vjerujem. Covjek od hrpe argentino-latinskih ganaca stvorio takticki perfektnu i organizovanu ekipu. Sjecam se kako su odredjeni Papetoljubci upravo tom Sabelli sputavili a covjek cuda cini sa ovim latincima u defanzivnom segmentu. Dok mi djelujemo pogotovo pozadi kao hrpa Afrikanaca koje su pustili sa lanca, organizacija nula.
Safete odyebi u skokovima, nisi svijestan koliko ne znas!!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ok Vahide,ajd nama za 5000 eura ,kad vec znas kako je onima koji nemaju...Nemamo mi sta mudrovat,nemamo para za boljeg...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mene bi bilo sramota dovoditi u isti kontekst bilokoji klub iz nase taraba lige sa turskom.1988risha je napisao/la:Emire Hajde eto da uzmemo u razmatranje i taj KUP UEFA... Po čemu je sad to neki rezultat???
Ušli u Kup Uefa i onda ih izbacio rumunski Arges Pitesti u drugom kruguJakog mi rezultata,pa Amar Osim ima veći rezultat u Europi
U ostalom prolazilo se to drugo kolo, i Sarajevo i Zeljo... i opet ce proci,pa sta
To nije uspjeh ni u okvirima BIH klubova a kamoli Turske...
Od jednog nepoznatog Istanbuspora u to vrijeme je napravio solidnu ekipu, ako se ne varam bio 4-ti u turskoj ligi.
Safet je samo iz Rizespora dobio otkaz, kod svih ostalih klubova je sam napustao, cim bi dobio bolju ponudu.
@Dzemo spominje Saudijsku Arabiju, pa jadan nebio znas li koliko se tam lova obrce?
Bas je lose bilo tamo Papetu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Novi ugovor na dvije godine.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jel' to zvanicno ili prcas malo ove buntovnike?Henderson je napisao/la:Novi ugovor na dvije godine.![]()
![]()
DonCorleone je napisao/la:Gledam ovog Sabellu i ne mogu da vjerujem. Covjek od hrpe argentino-latinskih ganaca stvorio takticki perfektnu i organizovanu ekipu. Sjecam se kako su odredjeni Papetoljubci upravo tom Sabelli sputavili a covjek cuda cini sa ovim latincima u defanzivnom segmentu. Dok mi djelujemo pogotovo pozadi kao hrpa Afrikanaca koje su pustili sa lanca, organizacija nula.
Konacno imamo odgovor na onaj gif
Procitah na klixu tekst da je vecina clanova fudbalskog saveza za njegov ostanak.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Henderson je napisao/la:Novi ugovor na dvije godine.![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /140705093Henderson je napisao/la:Novi ugovor na dvije godine.![]()
![]()
Savez Safetu Sušiću nudi novi dvogodišnji ugovor ?
jesil ti vidio onaj upitnik na kraju teksta, znas ti sta to znaci, zato nemoj da se dzaba radujes.
Zadnja izmjena: Gladiator, dana/u 05 jul 2014, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Gladiator je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/savez- ... /140705093Henderson je napisao/la:Novi ugovor na dvije godine.![]()
![]()
Savez Safetu Sušiću nudi novi dvogodišnji ugovor ?
jesil ti vidio onaj upitnik na kraju teksta, znas ti sta to znaci, zato nemoj da se dzaba radujes.
pa nude mu samo je pitanje hoce li ga prihvatit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- calcio
- Kontakt:
Btw. Bolje smo mi odigrali protiv Argentine nego ova Belgija, jos im je falio Aguero i DiMarija je izasao u prvom poluvremenu. Mislim da se mozemo nositi ravnopravno sa njima u novom ciklusu, samo ako odigramo kako znamo.
Mislis ako odigrao sa lijevim bekom, posto i Belgijanci napadaju preko krila ?
+1Mozambik je napisao/la:Mislis ako odigrao sa lijevim bekom, posto i Belgijanci napadaju preko krila ?
Izmamio si mi osmijeh na lice Allaha mi.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pape će ocijeniti da nam ne trebaju bekovi jer su razočarani novom epizodom Odbačene, pa ih je to pogodilo.
- calcio
- Kontakt:
Pa dobro, ima vise faktora.
Ako nam sudija ne bude ponistavao ciste golove.
Ako Spahic bude fokusiran na svoj posao i na dodavanje svojim igracima.
Dzaba ti formacija ako ti sudija ponistava golove i ako ti kljucni igraci dodaju loptu protivnicima.
Ako nam sudija ne bude ponistavao ciste golove.
Ako Spahic bude fokusiran na svoj posao i na dodavanje svojim igracima.
Dzaba ti formacija ako ti sudija ponistava golove i ako ti kljucni igraci dodaju loptu protivnicima.
calcio je napisao/la:Btw. Bolje smo mi odigrali protiv Argentine nego ova Belgija, jos im je falio Aguero i DiMarija je izasao u prvom poluvremenu. Mislim da se mozemo nositi ravnopravno sa njima u novom ciklusu, samo ako odigramo kako znamo.
sreca pa nema Nigerije u nasoj grupi jel bi onda najebali.
- DonCorleone
- Kontakt:
Hoce li ko preuzeti odgovornost za takticki fijasko protiv Nigerije? Ne mogu da vjerujem da ima jos neko ko zeli sa evolucijskim fenomenom da nastavi suradnju.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Kontakt:
Sreca pa nema sudija sa Novog ZelandaGladiator je napisao/la:calcio je napisao/la:Btw. Bolje smo mi odigrali protiv Argentine nego ova Belgija, jos im je falio Aguero i DiMarija je izasao u prvom poluvremenu. Mislim da se mozemo nositi ravnopravno sa njima u novom ciklusu, samo ako odigramo kako znamo.
sreca pa nema Nigerije u nasoj grupi jel bi onda najebali.
Gringo?
Kad do sada nije niko preuzeo mozes mislit hoce li sad ili ikad? Lol
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, juka55 i 1 gost.