1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
- Principatus
- Kontakt:
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Mislim da se Nizozemska i Njemacka srecu u finalu. A onda znamo sta ce se desiti...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne prođe li Elf ovaj Brazil Low-a treba odmah na giljotinu poslati.
Holandija protiv Argentine, svaka čast Kostariki ali vrijeme je da ispadnu.
Holandija protiv Argentine, svaka čast Kostariki ali vrijeme je da ispadnu.
reko' bi čovjek nijemci osvajaju svjetska za doručakPrincipatus je napisao/la:Mislim da se Nizozemska i Njemacka srecu u finalu. A onda znamo sta ce se desiti...![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, neće valjda Kuyt opet na beku igrat?anelbavarac je napisao/la:#NED LINE-UP: Cillessen, Vlaar, De Vrij, Martins Indi, Blind, Van Persie (c), Sneijder, Robben, Kuyt, Wijnaldum, Depay
#CRC LINE-UP: Navas, Acosta, Gonzalez, Umana, Borges, Bolanos, Campbell, Ruiz (c), Diaz, Gamboa, Tejeda
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
zna li neko sto onaj pekerman sinoc nije ubacio jackson martineza? je li mozda bio povrijedjen?
Kad tikosi i veceras iznenade pa odu u polufinale 
Nadam seterabajt je napisao/la:Kad tikosi i veceras iznenade pa odu u polufinale
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Osvajaju više od Engleza kako god okreneš
Vrijeme je za još jedan Robben šou
Vrijeme je za još jedan Robben šou
Ne možeš nikako da podcjenis ekipu koja je bila prva u grupi sa Urugvajem, Engleskom i Italijom. Kostarika se nece predati, pokusace i Holandjane diznenade i Oranje ce teško da dobije ovu tekmu.
Ova pobjeda Argentine nad Belgijom je pobjeda trenera i on je najzaslužniji za to, nikaka genijalnost Mesija ili bilo kojeg drugog igraca nije dovela do toga. Čovjek posložio ekipu i igrači ispunili ono što se od njih tražilo. Pokazuje se da čovjek ima znanje.
Ova pobjeda Argentine nad Belgijom je pobjeda trenera i on je najzaslužniji za to, nikaka genijalnost Mesija ili bilo kojeg drugog igraca nije dovela do toga. Čovjek posložio ekipu i igrači ispunili ono što se od njih tražilo. Pokazuje se da čovjek ima znanje.
Navodno je u svadji s njim.Iako je meni cijelo vrijeme u glavi da sam citao kako je sa Teofilom bilo svadje,a ne Jacksonom.BigDaddy je napisao/la:zna li neko sto onaj pekerman sinoc nije ubacio jackson martineza? je li mozda bio povrijedjen?
- Consigliere
- Kontakt:
Bas kad sam pomislio da niko nece razocarati kao Francuska... Belgija
Wilmots
Ova danas Argentina je dva puta bolja od one iz prve 4 utakmice. Meni su favoriti konta Holandije
Ova danas Argentina je dva puta bolja od one iz prve 4 utakmice. Meni su favoriti konta Holandije
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da su De Jong i Strootman tu bili bi puno kvalitetniji i opasniji, ovako ipak Argentinci imaju tu prednost.Consigliere je napisao/la: Ova danas Argentina je dva puta bolja od one iz prve 4 utakmice. Meni su favoriti konta Holandije
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Holandija nije ni odigrala utakmicu protiv ekipe koja je pobijedila 3 svjetska i jednog evropskog prvaka, a već pričaju o šansama protiv Argentine 
- RockyMaivia
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da je Kostarika pokazala iznad svog maksimuma, i veceras ce lagano primiti 2+ komada u svoju mrezu. Ovo otprilike nekako dodje kao kad je APOEL dosao u 1/4 finale lp...
- Ed Woodward for Prime Minister !
ma budala, jackson mu najbolji napadac. da ga je ubacio ovaj bi vukao 2 odbrambena na sebe i ostalo bi vise prostora za jamesa. kako mrzim kad ovako treneri u velikim utakmicama pametuju i time ugroze uspjeh svoje ekipe. tu se stavi 11 najboljih i gotovo. kad se samo sjetim da mu je 2006 messi presjedio na klupi protiv njemacke, a igrao julio cruzSiamoNoi je napisao/la:Navodno je u svadji s njim.Iako je meni cijelo vrijeme u glavi da sam citao kako je sa Teofilom bilo svadje,a ne Jacksonom.BigDaddy je napisao/la:zna li neko sto onaj pekerman sinoc nije ubacio jackson martineza? je li mozda bio povrijedjen?
- Consigliere
- Kontakt:
Naslovnica kolumbijskih novina... treba li prevod?

Fit Tony: I keep my friends close...
treba ?
osim puta ništa drugo ne kontam
osim puta ništa drugo ne kontam
Sudija koji je trebao obući dres Brazila. Inkvizicijski otpad, treba mu doživotno zabraniti da sudi utakmice.
ma osvajali bi ali uvijek ih yebe ili italija, ili španija, ili brazil, ili argentina, pa ponekad i neka slovenska ekipa(hrvatska, bugarska)nedim93 je napisao/la:reko' bi čovjek nijemci osvajaju svjetska za doručakPrincipatus je napisao/la:Mislim da se Nizozemska i Njemacka srecu u finalu. A onda znamo sta ce se desiti...![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.