Safet Sušić - Pape
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
U drugom kolu gostujemo Velsu, u trecem cekamo Belgiju, onda gostovanje Izraelu... Ne pronadje li Safet neki carobni napitak i tako postane barem prosjecan strucnjak, nece Novu docekati kao selektor, a mi cemo se cupati u 2015- oj.... Zivi bili, pa vidjeli 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Znači, Safet je odlično postavio formaciju, Spahić, pored svoje pozicije, pokrivao još jednu kad Lulić ode naprijed, Lulić sve, bek i krilo, jer je stručnjak stavio Misimovića da bude lijevo, Misimović kao neko lijevo krilo više igrao u sredini što je i logično jer Misimović nije krilo i zato je Lulić crko u 58 minuti.
Na klupi ostao NAJBOLJI lijevi bek reprezentacije, a od prve minute krenuo nepotrebni Medunjanin, šta li je Safet zamislio hoćemo li ikad saznati?
Na klupi ostao NAJBOLJI lijevi bek reprezentacije, a od prve minute krenuo nepotrebni Medunjanin, šta li je Safet zamislio hoćemo li ikad saznati?
Kako stvari stoje Pape je novi/stari selektor (covjek je zasluzio, odveo nas je na svjetsko prvenstvo), a posto je nas dragi Pape najzasluzniji, od novca koji dobijemo od stare kurve Fife, napraviti nacionalni stadion u Zavidovicima, vidjeti sa ovima iz islamske zajednice da dobijemo vakufsku zemlju za izgradnju stadiona.....Obavezno, znaci pod obavezno u sklopu stadiona agenciji Germania dodijeliti poslovni prostor, napraviti nekoliko restorana da se pojedini igraci mogu opustati uz turbo folk muziku...dalje, napraviti sobe gdje ce Dzeko i ekipa moci karindzati da bi mogli opusteno i psihicki spremni odigrati utakmice.......i najvaznije, ko se sa ovim ne slaze taj je neprijatelj ove zemlje, tj, ovog dijela koji navija za BiHspor.
P.S. Pape, mi te ne zasluzujemo !!!!!!!
P.S. Pape, mi te ne zasluzujemo !!!!!!!
E to je ono sto mnogi ne vide, Vels je ubio Hrvatsku i samo je sreca spasila od poraza. Izrael je neugodna momcad a Belgiju necu ni spominjati. Ali u tom slucaju bi zavladalo rasulo i raspad. Susic nije ozbiljan trener koji zna postaviti taktiku za imalo ozbiljniji tim. U zadnjim kvalifikacijama smo imali nevjerovatnu dozu srece u Grckoj i Slovackoj i ne treba se nadati ponavljanju toga u nedogled.Consigliere je napisao/la:U drugom kolu gostujemo Velsu, u trecem cekamo Belgiju, onda gostovanje Izraelu... Ne pronadje li Safet neki carobni napitak i tako postane barem prosjecan strucnjak, nece Novu docekati kao selektor, a mi cemo se cupati u 2015- oj.... Zivi bili, pa vidjeli
Ako Belgijanci promjene selektora lose nam se pise.
- 1988risha
- Kontakt:
Ma hajde bolan,ko šiša kvalifikacije za EP... njih ćemo iskoristit za podmlađivanje ekipe i isprobavanje nekih novih taktičkih zamisli Papeta.. Igru treba prilagoditi Tini,Avdiji,Hadžiću... samo još da pronađemo pravu taktiku i ima sve da pokorimo 2018.g... imat ćemo zrelog Tinu i prekaljenog Avdiju i Hadžića... teško svima koji nam budu u grupi... Nadat se da će Germania naći nekog desnog bočnog da Mujdžu zamijeni

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ako mi nepromjenimo selektora lose nam se pise.Mozambik je napisao/la:Ako Belgijanci promjene selektora lose nam se pise.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Eno sad ni Wilmots nema pojma. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odavno se to piše. A realno, kad se uzme u obzir kakav tim ima na raspolaganju, nema pojma.
izgleda da je trebao osvojit' SPDonnie Darko je napisao/la:Odavno se to piše. A realno, kad se uzme u obzir kakav tim ima na raspolaganju, nema pojma.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta mu je falilo da osvoji, ima roster koji nije ništa lošiji od Argentine ili Brazila i malo lošiji od Njemačke. Ali on je neshvaćeni stručnjak koji bolje igrače drži na klupi, danas ga Sabella taktični prekrižio i poništio. Tu je on negdje li-la sa Sušićem, imamo šanse da ih iznenadimo.
Kostarika nam je svima pokazala u prvom poluvremenu kako jedna limitirana ekipa moze odigrati protiv favorita. Ljudi nemaju ni jednu jedinu zvijezdu a igraju skoro ravnopravno, ne vidi se panika u njihovoj igri. Znaju ljudi sta hoce.
Ali glavni preduslov je da imas 11 trkaca bez dizelasa. I mi smo igrali protiv Nigerije sa dva dizelasa + sa jednim pola bekom pola krilom. Glavno da smo imali atraktivnu pas igru da se nismo obrukali to je izgleda nasem selektoru uvjek bilo najvaznije. Svi su vec zaboravili tu nasu finu pas igru kratkih pasova. Fudbal se igra na rezultat a ne na ljepotu i gol vise. Mi igramo napadacki fudbal

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jul 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Wilmots je odradio odličan posao sa Belgijom, tačno je da je imao dosta jaku ekipu ali ipak nije imao prejaku ekipu kao npr. Španija i sl. koje su davno ispale iako su pored dobre ekipe imali i dobrog i dokazanog selektora. Tako da je glupo reći da nema pojma samo zato što je izborio "samo" četvrtinu-finala i tu ispao od favorizirane Argentine samo 1-0 kada smo svi vidjeli kakva se sve iznenađenja dešavaju u Brazilu, loši klimatski uvjeti ne pogoduju Evropljanima i odvest Belgiju dotle je dobar posao. Belgija je duplo jača od BiH ali i duplo slabija od najvećih reprezentacija i ovo im je neki realan domet.Donnie Darko je napisao/la:Odavno se to piše. A realno, kad se uzme u obzir kakav tim ima na raspolaganju, nema pojma.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Goalgetter
- Kontakt:
Wilmots radi odlican posao sa Belgijom, i ovo cetvrtfinale je njihov realni domet, mada su mogli i polufinala bez sumnje. Ali tim je jos jako mlad i neiskusan, sigurno da ce i u buducnosti igrati veliku ulogu. Nadigrala ih je danas Argentina, koja je pruzila svoju najbolju partiju na ovom SP, a i tome je pomogao jako raspolozeni Messi.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 jul 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Vec sam o ovome pisao: Izrael samo dva poraza u proslim kvalama, i to oba od Rusije koja je otpuhala tu grupu. Trener im je onaj lik sto je vodio crveni Maccabi u LP. Imaju dobru ekipu, i cilj je plasman ili bar baraz.dubrovnik je napisao/la:E to je ono sto mnogi ne vide, Vels je ubio Hrvatsku i samo je sreca spasila od poraza. Izrael je neugodna momcad a Belgiju necu ni spominjati. Ali u tom slucaju bi zavladalo rasulo i raspad. Susic nije ozbiljan trener koji zna postaviti taktiku za imalo ozbiljniji tim. U zadnjim kvalifikacijama smo imali nevjerovatnu dozu srece u Grckoj i Slovackoj i ne treba se nadati ponavljanju toga u nedogled.Consigliere je napisao/la:U drugom kolu gostujemo Velsu, u trecem cekamo Belgiju, onda gostovanje Izraelu... Ne pronadje li Safet neki carobni napitak i tako postane barem prosjecan strucnjak, nece Novu docekati kao selektor, a mi cemo se cupati u 2015- oj.... Zivi bili, pa vidjeli
Vels ima nekoliko svjetskih igraca: Bale, Ramsey, Williams... i nece vise biti praksa da Bale ne dolazi na okupljanje zato sto ima trening u Realu. I oni imaju ambiciju za plasman.
O Belgiji ne treba trositi rijeci....
Ovo je vec ozbiljniji izazov..
Fit Tony: I keep my friends close...
Belgija sa kojim god selektorom je favorit protiv nas. Bolje da razmisljamo o Walesu jer goru ekipu nismo mogli izvuci iz tog sesira. Sreca nas nije pomazila ovaj put kao prosli put. Bale je jedan od glavnih igraca velikog Reala. I prije je Wales bio neugodan. Sada su jako jako neugodna ekipa a ima tu jos igraca nije samo Bale. Sve skolovani otocki igraci. Oni ce sigurno otkinut poprilican broj bodova ekipama. Samo je pitanje kojim reprezentacijama a ne dali ce.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ovakvu formaciju postaviti pred navijace BiH i praviti se mangup je uvreda za sve istinske navijace koji posjeduju IQ veci od pet. Ovo je bezobrazlukemir79 je napisao/la:Ma pusti ih, formacija je bila da je Lulic bio na beku, sto mu uopste nije bilo strano. Lulic je sijaset utakmica odigrao na beku, kako u Laciju tako i u BH reprezentaciji.
Sad ko fol se svi nesto kao cude, otkud on na beku , pa izmisljaju neke svoje formacije.
------------------------------Begovic--------------------------------
Mujdza------Sunjic------------------Spahic-----------------Lulic
---------------------------------------------------------------------
------------------Besic------------------Medunjanin---------------
--------------------------------------------------------------------
Hajrovic-------------------Pjanic---------------------Misimovic
---------------------------------------------------------------------
--------------------------Dzeko-------------------------------------
Znaci ,igrali smo 4-5-1 , a ovako je bila formacija postavljena na ARD-u, gdje sam gledao utakmicu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma Vels je strašna ekipa, u prošlim kvalama su primili golova k'o Andora, San Marino i Luksemburg. Srbija im je tek onako zabila deset komada. U njima čuči kvalitet kao tempirana bomba, samo se čeka da eksplodira i pokori Evropu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Evolution87
- Kontakt:
Papetu jos najvjerovatnije 2 godine 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gubili smo mi i protiv loosijih ekipa kao sto su Rumunija i Egipat .ALBANIJU nismo mogli pobjediti a oni su strah i trepet
.Bez zajebancije nas moze svak pobjediti ako lose budemo igrali .Zaboravio sam ko je bio selektor kad se to desavalo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.