Da nije to Sunjic bolji od Bicakcica.GangstaX je napisao/la:
Bičakčić?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Da nije to Sunjic bolji od Bicakcica.GangstaX je napisao/la:
Bičakčić?
Ako nije bolji, nije ni lošiji.Ajax je napisao/la:Da nije to Sunjic bolji od Bicakcica.![]()
![]()
Klub nije mjerilo igrača, koliko puta treba podcrtati? Uzmi primjer Bešića koji igra u ligi na nivou srpske, ako ne i slabije, a bio je možda i najzapaženiji reprezentativac. I Višća iz druge turske je sasvim OK. S druge strane, kako Lulić i Salihović znaju često odigrati...Ajax je napisao/la: Neka momak zaigra za neki klub iz liga petice ili jedan od boljih klubova izvan liga petice. To njegov sadasnji klub nije ni blizu. Ako se tada dokaze onda super.
Ove dvije utakmice na SP bi mu trebale ogromno pomoci kod transfera u buduci klub.
Skok igra je izuzetno značajan faktor kod odbrambenog igrača. Neću ulaziti u ŠBBKBB, ali recimo samo da bi u situaciji kod prvog gola bi njegovih 7cm razlike u odnosu na Bičakčića moglo itekako pomoći. A valjda ne bi ni oborio Bešića kod drugog gola.Ajax je napisao/la:Po cemu je to Sunjic bolji od Bicakcica osim skok igri. U kojoj Bicakcic nije los. Da nije mozda trebao Sunjic zaigrat protiv Argentine ?? Mislis da bi zaustavio Messija, Aguera, Higuaina i di Mariu, bi bi![]()
Kao sto je zaustavio Chicharita.
Dobar igrac moze odigrat losu utakmicu ili manje losu. Los moze odigrat odlicnu ili imati puno srece. Sve u svemu objasnio sam sve. Sunjic je spor kada se igra po zemlji posebno protiv brzih i okretnih igraca. Bicakcic je brzi u igri po zemlji i ima brze reflekse. To je jednostavno tako. Ne znam sta ti nije jasno ?? Zukanovic nije nista losiji mozda je cak i malo brzi. Prije ce Bicakcic zaustaviti Hazarda ili Bale-a u igri po zemlji nego Sunjic. Sunjiceva jedina sansa je da saceka te igrace pozada jako blizu svog gola jer ako ih napdne 10-tak metara od svog gola. Predriblat ce ga i pobjeci mu preko 90%. O Arslanagicu neznam jos jer ne pratim Standard koji je solidan klub u vrhu svoje lige.emir79 je napisao/la:Toni Sunjic ne da je bolji bio na ovom SP-u od Bicakcica, nego i od Spahica, gdje je morao i njegove greske da ispravlja protiv Nigerije.
Bico je kriv za oba gola protiv Argentine. Prvi put u svom zivotu da vidim da se jedan stoper u vlastitom sesnestercu saginje i pusta loptu da proleti, ono bi Sunjic cunom izbio, sta je ovaj uradio. Drugo, ono postavljanje na Messija, gdje okrece dupe i kupi fore Spahica, uz to jos omete Besica da uklizne Messiju na sut.
Ovo niko namjerno nece da vidi, nego se suti, a znamo i zbog cega.
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma ovo je najveca talasika....treba zatvoriti ovu temu, nije vrijedna toga......nikakav igrac!
DonCorleone je napisao/la:Problem lezi vise u pozivu nego u samom igracu. On je svakako nakarada od igraca i moliti Boga da ce svi igraci prvih II biti zdravi tokom svih utakmica, jer ove alternative koje je Safet izabrao mogle bi biti kobne u negativnom smislu.
Cartman je napisao/la:Kloc na kvadrat. Cudi me da ne igra za Hajduk.
admir1991 je napisao/la:Koja je ovo ubleha dragi bože,brza je u mene Nena od njega...
gringobih je napisao/la:Onako neka se zna ko je vlasnik menadjerske agencije ovog mega talenta i zasto je u repci...
Antonio Miletic dalmatinski kriminalac...
Poslije kise igraca žnj kvalitete sa tog podrucja nadam se da je svima jasno i zasto je to tako...
Cartman je napisao/la:Ma neka igra svaku utakmicu, on nema kvalitet za repku. Toliko spor da nije normalno.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam sto ga je Pape ikako zvao ali dobro da je prijateljska pa je vidio kako je coban motivisan da igra za repku. A idi u ljuti dolac odakle si i sljego u svetinji si nepozeljan. Shiibbbbbeeeeee
mandraX je napisao/la:Mazlum.
grgr je napisao/la:Stvarno kontam sve , da je momak mlad da nije igrao puno za repku. Al nakon ovog veceras ja ga vise nikad ne bi pozvao, ja ne mogu da vjerujem kako je lose i neprofesionalno odigrao uzas uzasa ...
BegAx je napisao/la:Pandza vrati se, sve ti je oprosteno.
*p!p!t@* je napisao/la:Ako te Safet opet zovne, onda ni sa njim nešto nije uredu. Da je to tako s tobom, pokazao si večeras.
reptile je napisao/la:Pandza je GIGANT za ovoga.
Dakle, tradicija se nastavlja. Još jedan igrač kojeg su vrli forumaši popljuvali je dokazao da ipak ima određeni kvalitet i da se na njega može ozbiljno računati.LenBias je napisao/la:zelim ti da nikad vise ne obuces dres nase reprezentacije
A sta je to Sunjic imao vise od jedne dobre utakmice, kako su pojedinci ovdje samo naivni ?? Kako je odigrao protiv Amerike i Meksika, brzih ekipa. Pa ovaj Iran bi se borio za cetvrto mjesto u ovoj nasoj sadasnjoj grupi za EP. A i protiv Irana je bio najblizi igrac kod gola. Jadni smo mi svi zajedno ako nam je ona treca utakmica neko mjerilo. Imao je jednu jako dobru utakmicu protiv Nigerije. Iran je ni plus ni minus. I par manje dobrih. Daleko je to od vrhunskog stopera. Ja bi prvi zelio da je momak novi Corluka i niko sretniji od mene nebi bio.Virtu4l je napisao/la:Polako, Tino će da dijeli pljuske u narednom ciklusu. Još mi je rano za njega, jedna dobra utakmica ništa ne znači, kao ni jedna loša.