E ovdje si se brate momacki zajebao. Protiv Walesa ce se itekako prosipati bodovi. Dovoljan je samo Bale i 10 prosjecnih igraca pa da to izgleda ozbiljno ( sa pravim trenerom ). Bale je ipak vedeta prvaka Evrope. To se gleda od sudija pa nadalje. A ima tu jos igraca od Ramseya pa nadalje. Sada si me negativno iznenadio jer sam mislio da si strucan. Da ides podcjenivat jedan Wales. Pa momci imaju bolji tim od ove Kostarike. Bale-a dvojica jedva zasutave. Kolasinac ga nije uspio u ligi prvaka. Spaha ako bude igrao kao protiv Nigerije nema nikakve sanse. Sunjic je prespor i ni u snu ga ne moze zaustaviti. A tek Bek LulicVirtu4l je napisao/la:Ma Vels je strašna ekipa, u prošlim kvalama su primili golova k'o Andora, San Marino i Luksemburg. Srbija im je tek onako zabila deset komada. U njima čuči kvalitet kao tempirana bomba, samo se čeka da eksplodira i pokori Evropu.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Malo je to .Treba ga ostaviti dozivotno ko TituEvolution87 je napisao/la:Papetu jos najvjerovatnije 2 godine
Ja sam samo iznio statistiku koja se odnosi na posljednji kvalifikacioni ciklus. Bolji smo od njih i moramo uzeti minimalno četiri boda, u suprotnom treba otpustiti selektora.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ti si stvarno prolupao. Popusti malo, uvijek nekoga vrijedjas.velez_mostar je napisao/la: Koji si ti imbecil, to je za nepovjerovati!
Pa zasto tvoj ljubimac nije napravio karijeru, mislim da je imao dovoljno godina nakon prestanka igracke?
Zasto nije uradio stvari koje je Vaha uradio, i stekao bogatstvo, tako da mu 10 000 km ne znaci puno?
Zasto je samo vodio kurcespore, i bio nogiran nakon polusezona?
Pitas li se to ikada, ili si samo zaduzen da pises pozitivno o Susicu bez obzira na to sto u tom smislu nemas sta ponuditi!
Protresi malo konzervu, limitirani poltroncicu, i skontaj da je Susic zlo nase reprezentacije, i da postoje ljudi koji zele njen uspjeh za razliku od takvih!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Necemo se klati ako se ne slazemo oko nekih stvari.
Nemoć.calcio je napisao/la:Ti si stvarno prolupao. Popusti malo, uvijek nekoga vrijedjas.
vid virtuelnog, ziv. Utihno si nešto 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Čekam pravi trenutak da se ubacimnedim93 je napisao/la:vid virtuelnog, ziv. Utihno si nešto
- calcio
- Kontakt:
Ruralni ispadi, sto bi rekli neki.Virtu4l je napisao/la:Nemoć.calcio je napisao/la:Ti si stvarno prolupao. Popusti malo, uvijek nekoga vrijedjas.
Prije Nigerije je osim ovih standardnih provokacijana nivou osnovne škole ponekad napisao i neki duži post sa koliko toliko normalnim argumentima, u skladu sa njegovim ogranicenim mogućnostima,ali nakon totalnog debakla i taktike protiv Nigerije navrati 1-2 dnevno sa ovim dječijim provokacijama,klasični troll
Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
E na ovu moramVirtu4l je napisao/la:Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
tako kralju samo potvrdi sta sam napisao,hvalaVirtu4l je napisao/la:Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
Suze radosniceharishp je napisao/la:E na ovu moramVirtu4l je napisao/la:Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
- calcio
- Kontakt:
A poceo je i zvaku furati u zadnje vrijeme ako ste primjetiliVirtu4l je napisao/la:Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
Pa ocito je uzeo zdravo za gotovo kad se raja nakon Grcke u Zenici zezala na forumu "Bice Pape Alex Ferguson, Alex Ferguson, Alex Ferguson"calcio je napisao/la:A poceo je i zvaku furati u zadnje vrijeme ako ste primjetiliVirtu4l je napisao/la:Pape kao Alex Ferguson, dok mu ne dosadi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Consigliere
- Kontakt:
Dobili su Skotsku dva puta, Makedoniju a Hrvatsku vile pronosale i eurogol Lovrena da i njih uzmu.Virtu4l je napisao/la:Ma Vels je strašna ekipa, u prošlim kvalama su primili golova k'o Andora, San Marino i Luksemburg. Srbija im je tek onako zabila deset komada. U njima čuči kvalitet kao tempirana bomba, samo se čeka da eksplodira i pokori Evropu.
U prijateljskim nakon kvala: dobili Austriju i Island, nerijeseno sa Irskom.... Iz tvog posta covjek bi zakljucio da su vreca za napucavanje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Zele Bale i Ramsey takodjer igrati jednom SP, a sada im se otvorila itekako sansa sa ova prva tri mjesta (2+1 baraz). Tako da ce biti jako yeben protivnik.
2 + 1 je samo za EP čini mi se
.
EP*Goalgetter je napisao/la:Zele Bale i Ramsey takodjer igrati jednom SP, a sada im se otvorila itekako sansa sa ova prva tri mjesta (2+1 baraz). Tako da ce biti jako yeben protivnik.
- Goalgetter
- Kontakt:
Izvinjavam se, moja greska, pratim pored tekmu, pa mi se desio kiks. Naravno, EP. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.