Ovo danas je Messi izvukao perfektno...šteta samo što nije realizovan ovakav killer pas.
1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
Ne može se Messi mjeriti sa Xavijem po pitanju pasova
...covjek ima nekoliko kompilacija ovakvih pasova.
Ovo danas je Messi izvukao perfektno...šteta samo što nije realizovan ovakav killer pas.
Je li pouzdana ova informacija? Uz Zabaletu najbolji argentinski igrač, naravno poslije Messija i to bi bio ogroman hendikep za Gauchose.suhi je napisao/la:Di maria otpao za ostatak mundijala
LUHG!
Yep,i AS i Marca su prenijeliR.J.W.G. je napisao/la:Je li pouzdana ova informacija? Uz Zabaletu najbolji argentinski igrač, naravno poslije Messija i to bi bio ogroman hendikep za Gauchose.suhi je napisao/la:Di maria otpao za ostatak mundijala
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ezel? xpMozambik je napisao/la:Imao je jedan bivsi igrac Reala.
A.F.C. Bournemouth!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Misli na gejpedera Jose Mariju 
Uživao sam u 1/8 finala, jer sam gledao romantičare Meksiko, Alžir, SAD, Čile, Nigeriju i Kostariku. Iako su svi ispali osim Kostarike, uživao sam. Sad bih volio da posljednji romantičarski klub Kostarika prođe dalje.
Dobar je bio i Ezel, al sto se tice pasova jedan je Guti.rambo16 je napisao/la:Ezel? xpMozambik je napisao/la:Imao je jedan bivsi igrac Reala.
Naravno, jer mu to nije primarna pozicija ni zadatak, ali na ovom prvenstvu (gdje igra malo povučenije) pokazao je nevjerovatnu lucidnost, osjećaj za prostor i nekolicinu sjajnih pasova. Vjerovatno će se kako karijera bude odmicala sve više povlačiti pa će i ovakav pas Messija biti svakodnevnica.let3 je napisao/la:Ne može se Messi mjeriti sa Xavijem po pitanju pasova...covjek ima nekoliko kompilacija ovakvih pasova.
LUHG!
Campbel iste pasove dijeli 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Može li me netko citirati molim vas. To me ispunjava.
Naprijed Kostarika. Naprijed Kosta Rika. Naprijed Costa Rica.
Naprijed Kostarika. Naprijed Kosta Rika. Naprijed Costa Rica.
-
Evil Genius II
rambo16 je napisao/la: i mislio sam na njih....Iniesta,Xavi i Messi...sumnjam da iko još ima ovakvu lucidnost...CR nije taj tip igrača

navas
e to je vrlo moguce i izvjesnoR.J.W.G. je napisao/la:Naravno, jer mu to nije primarna pozicija ni zadatak, ali na ovom prvenstvu (gdje igra malo povučenije) pokazao je nevjerovatnu lucidnost, osjećaj za prostor i nekolicinu sjajnih pasova. [img]Vjerovatno%20će%20se%20kako%20karijera%20bude%20odmicala%20sve%20više%20povlačiti%20pa%20će%20i%20ovakav%20pas%20Messija%20biti%20svakodnevnica[/img].let3 je napisao/la:Ne može se Messi mjeriti sa Xavijem po pitanju pasova...covjek ima nekoliko kompilacija ovakvih pasova.
jbt kralj, pricam o njemu ko da ima 35 godina, a ne 27
prerano, brate....prerano
Zato i jest danas sa 27 god. prazan kao kakav vetaran
ma tanko xd imaš ti "rabone" od Hazarda i di Marie koje su vjerovatno POJAM za ovo od Totti-a xdEvil Genius II je napisao/la:rambo16 je napisao/la: i mislio sam na njih....Iniesta,Xavi i Messi...sumnjam da iko još ima ovakvu lucidnost...CR nije taj tip igrača
![]()
A.F.C. Bournemouth!
-
Evil Genius II
blasfemijarambo16 je napisao/la: ma tanko xd imaš ti "rabone" od Hazarda i di Marie koje su vjerovatno POJAM za ovo od Totti-a xd
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Učio je od najboljeg. Ronaldinha.rambo16 je napisao/la:ee ovo ja zovem pas koji mogu uputit 2-3 igrača na svijetulet3 je napisao/la:
kroz četvoricu je provukao ovaj perfektan pas![]()
a i sprint napušenog Perhana je bio vrhunski
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta je ovo jbt...sve na nosilima
Dive of the century 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Robben je igracina, heroj, Neymar je obicni diver, padavicar...strasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.