Genghis je napisao/la:Ako ispuše Kanadjanke odoše korone.
Jezik pregriz'o
Sto Verder i Volzburg poderase
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Genghis je napisao/la:Ako ispuše Kanadjanke odoše korone.
Ma igro sam wolfsburgaCitizen-X je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Da,sve osim mog SalzburgaCitizen-X je napisao/la:Zakon na golove.... skoro sve PS1Moram ja u g o v n o ugaziti
A trebo si Volfzburga vec 10 zadnjih utakmica i daje i prima golove.
Ja odigr'o Volfzburg da ce dat go u prvom poluvremenu i Viljareal isto evo sad 20 ojersona u dzepu.
Odigr'o masnije veceras na Kanadjanke u hokeju pa bumo videli inace sam u gubitku 20 tak eura.
CRNI_SA je napisao/la:2 Atletico
1 Andrleht
2 barca
1 kimhki
ps 1 villareale opet jedan me ****
Dobar pokušaj, nema šta, ukopa te super TeleCRNI_SA je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:2 Atletico
1 Andrleht
2 barca
1 kimhki
ps 1 villareale opet jedan me ****
Samo pazi, to što je danas izbacio Ćilića ne znači da je u nekoj specijalnoj formi ... gledao sam meč i mogu reći da je Ćilić izbacio sam sebe ...Willy je napisao/la:Sutra u 11 sati igraju Melzer i Youzhny, ne znam još kvote. Ako budem igrao taj par igraću na Melzera.
Gledao sam dio meča i slažem se. Isto tako Tipsarević je izbacio samog sebe, Youzhny nije ništa posebno igrao.Genghis je napisao/la:Samo pazi, to što je danas izbacio Ćilića ne znači da je u nekoj specijalnoj formi ... gledao sam meč i mogu reći da je Ćilić izbacio sam sebe ...Willy je napisao/la:Sutra u 11 sati igraju Melzer i Youzhny, ne znam još kvote. Ako budem igrao taj par igraću na Melzera.
Ja italijane odigram iz zaebancije tek da vidim hocu l pogodit al zabare tito dragi ne pogodi jbg....geronimo je napisao/la:Ima li ko da ga Roma nije zeznula?![]()
Mene su "sahranili" na tri listica, na dva samo oni, dok im je na trecem pomogao Galatasaray.

Da je Juve prvu u gostima dobio 3 razlike drugu bi izgubio sa 2 razlike. Ozbiljno, to se par puta desavalo Italijanima u Evropi.Citizen-X je napisao/la:Ja italijane odigram iz zaebancije tek da vidim hocu l pogodit al zabare tito dragi ne pogodi jbg....geronimo je napisao/la:Ima li ko da ga Roma nije zeznula?![]()
Mene su "sahranili" na tri listica, na dva samo oni, dok im je na trecem pomogao Galatasaray.![]()
Tako da ih zabilazim rado
Mediteranski mentalitet, skloni prevarama, zaebima kao i turci i sl.
Baja_Zvjerka je napisao/la:whosein je napisao/la: wolfsburg/prolaz
valencija 1
partizan 1
lpool 2
2,47x50 =123KM
Siguran sam 90% da ces pasti ili na Wolsburgu, ili na Liverpool-u..
Dobro je, ipak je mojih 10% trebalo poslusati..whosein je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:whosein je napisao/la: wolfsburg/prolaz
valencija 1
partizan 1
lpool 2
2,47x50 =123KM
Siguran sam 90% da ces pasti ili na Wolsburgu, ili na Liverpool-u..
eto raja da me je ko slusao mogao je ubost nesto love
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.