E yebi ga sada...sta zelis sa ovim reci calcio??? Radius kretanja Spahe i Lulica?? Njihove pozicije na terenu??
Kakve veze ima sve ovo kad je Lulic UVIJEK KASNIO u fazi odbrane...

pa nismo ludi yebo ga ti..ali hajde da smo svi ludi ovdje..eto prihvaticu to..ali zar su i svi ostali po Evropi/svijetu ludi??
Uvijek sam podrzavao selektora..sve one koji su vodili repku..Papeta vjerovatno najvise iz poznatog razloga..ostvario je nas san...
Medjutim,njegova diverzija protiv Nigerije je nesto najgore sto sam vidio u fudbalu...hajde da ga razumijem,poceo utakmicu pogresno...nakon 15 minuta vidis ne ide...nakon 30 minuta vidis ne ide...nakon poluvremena vidis ne ide...i nista ne promjenis...to je meni neshvatljivo..
Ovaj forum jednostavno nema nikakav smisao..jedni brane Papeta,jedni Spahu,jedni pljuju Papeta,jedni Spahu..jedni te isti ljudi

...ima li i hoce li ikada biti neke realnosti?? Yebo vas klanovi i jedno te isto misljenje ma sta god da se desi..
Ja sam PRVI branio Papetu..to svi znaju...sada treba i dalje da ga branim?? nema logike...da ga pljujem?? i to NE..
Pape sam treba da ode..da ustupi mjesto nekome drugom...HVALA ZA SVE ali vrijeme je da ide..