1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
NJEMAČKA - ARGENTINA 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa zasto onda igru Costa Rice nazivas antifudbalom kada si i sam svjestan da ljudi nemaju kapacitet za nesto vise od bunkera u utakmicama protiv ovako jakih reprezentacija?MaGiCa je napisao/la:Naravno da se nece nadigravati i da je bunerchina 1no legitimno reshenje, ali isto tako je legitimno navijati protiv tog i takvog bunkera u stilu Maginot linije. A ovde neki osporavaju to pravo. O tem se raboti.Dzoni je napisao/la: Kad to urade treneri koji imaju ekipu vrijednu 300 i vise miliona naravno da ti dodje da povratis,ali kada to uradi ekipa koja komplet vrijedi kao Van Persie to je i vise nego normalno.
Sta drugo da urade?
Da krenu da se nadigravaju sa 10 puta tehnicki potkovanijim ekipama a znaju da sa tim nacinom nemaju nikakve sanse.
Ljudi su se borili,pokazali kako se igra za nacionalni dres i osvojili simpatije cijelog svijeta.
Niko nije rekao da su Holandjani nezasluzeno prosli,a sto se tice utakmice sa Meksikom...
Strasan potez Van Gaala?
Jel vi mene zayebavate? Pa valjda se i prije utakmice i prije prvenstva znalo da Krul brani penale, nije da je sad on rekao u 117. minuti "mijenjam golmana"...
Jel vi mene zayebavate? Pa valjda se i prije utakmice i prije prvenstva znalo da Krul brani penale, nije da je sad on rekao u 117. minuti "mijenjam golmana"...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da, samo što si ti izjednačio bunker Kostarike i Chelsea, a to ne ide, i za to si dobio objašnjenje.MaGiCa je napisao/la:Naravno da se nece nadigravati i da je bunerchina 1no legitimno reshenje, ali isto tako je legitimno navijati protiv tog i takvog bunkera u stilu Maginot linije. A ovde neki osporavaju to pravo. O tem se raboti.Dzoni je napisao/la: Kad to urade treneri koji imaju ekipu vrijednu 300 i vise miliona naravno da ti dodje da povratis,ali kada to uradi ekipa koja komplet vrijedi kao Van Persie to je i vise nego normalno.
Sta drugo da urade?
Da krenu da se nadigravaju sa 10 puta tehnicki potkovanijim ekipama a znaju da sa tim nacinom nemaju nikakve sanse.
Ljudi su se borili,pokazali kako se igra za nacionalni dres i osvojili simpatije cijelog svijeta.
Niko nije rekao da su Holandjani nezasluzeno prosli,a sto se tice utakmice sa Meksikom...
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti.
Yebali vas oni, Robben, ma svi redom. I unprofor.
Svaka čast Kostarikancima, junački su se suprotstavili, maksimalno iskoristili svoj kapacitet protiv znatno jačeg protivnika. A ne ko ove pichke mlohave. Fujjjj.
Da Bog da im Argentina utrpala četiri komada.
Svaka čast Kostarikancima, junački su se suprotstavili, maksimalno iskoristili svoj kapacitet protiv znatno jačeg protivnika. A ne ko ove pichke mlohave. Fujjjj.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Divim se Van Gaalu, čisto zbog činjenice da mu se cijeli svijet klanja zbog 0:0 protiv Costa Rice
Fakat, svi mu se klanjaju ko da je Poslanik Muhamed!
Grbavica naš je Hram!!!
Van Genial, vec dobio nadimak...
Novinari ga unistise zbog taktike, al ne yebe Luis nikoga.
Covjeku ide sve od ruke, svaka zamisao mu prolazi.
Novinari ga unistise zbog taktike, al ne yebe Luis nikoga.
Covjeku ide sve od ruke, svaka zamisao mu prolazi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NeverGiveUp
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti.![]()
1. Neki sport gledaju zbog... ahm, sporta ?
2. Nisu Bošnjaci samo na sportsport.ba forumu a Boga mi niti u našoj dragoj domovini.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Aj retardu ne okreci tu pricu. Da, ja sam naivan jer mi je drago sto je veceras pobijedila bolja ekipa i sto cu u polufinalu gledati bolju i atraktivniju utakmicu nego da je Kostarika prosla.JackTheStripper je napisao/la:Opet glupi i naivni Bošnjaci svršavaju na leteće Holandeze. Proklet narod, nikada se nauciti.![]()
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 06 jul 2014, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
A, zasto da ne? Zasto bi meni Kostarika trebala biti draza od Holandije?Lillard je napisao/la:A sto?Consigliere je napisao/la:Yebo vas Ticosi...
Sto su tebi toliko mrski? Sto su se branili konta Nizozemske? Daj me nemoj yebat da si ocekivao da napadnu. Pa dovoljno je valjda sto su izdominirali skupinu, igrali pola utakmice s 10 igraca kontra Grcke i izdrzali i jos ovo... Ljudi su zasluzili respekt i to ogromni, veci nego sto je ovajtotalfudbal zaradio prolaskom u polufinale.
I nabijem Krula, neki kazu umjetnost, ja cu rec' majmun..
I ljudi zaboravljaju da im je priznat neregularan gol kontra Urugvaja koji je okrenuo sve u njihovu korist.
Holandija- Argentina - klasik
Kostarika- Argentina -
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Tako je brate, **** fašistička!STEVIE je napisao/la:kako bih volio bih da argentina sredi ove p.edere zlocinacke iz nizozemske.
Grbavica naš je Hram!!!
Glupo ti je poređenje, strasno.RiverPlate je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Divim se Van Gaalu, čisto zbog činjenice da mu se cijeli svijet klanja zbog 0:0 protiv Costa Rice![]()
![]()
MPV padanja na pogled protivnika, za igru jock.Omerbavarac je napisao/la:Robben!![]()
MVP turnira!
Isto ko što je Šuko zaslužio MVP komentatora prvenstva.
ma klanjaju mu se fanovi Uniteda i niko drugi objektivanRiverPlate je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Divim se Van Gaalu, čisto zbog činjenice da mu se cijeli svijet klanja zbog 0:0 protiv Costa Rice![]()
![]()
ko nije gledao provlacenje na guzove protiv Mexica (gdje su gubili 2 minute prije kraja i dobili poklon penal u sudijskom) i ovu vecerašnju dramu do samih penala protiv najjeftinijeg tima Mudnijala
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jul 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Je li naš vrli stručnjak Safet Sušić gledao ovu utakmicu? Džeko? Spahić?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Ako mislis da se ugledamo na Kostariku , to i nije neki kompliment. Jebote taktika dje parkiras šlepera i ne uputis udarac u 110 minuta.JackTheStripper je napisao/la:Je li naš vrli stručnjak Safet Sušić gledao ovu utakmicu? Džeko? Spahić?
Bravo Holandjani
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 06 jul 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
@Savjetnice
Ne kazem da bi ti trebala bit draza... Samo ne zasluzuju taj smajlic koji si im dao, da tako kazem..
To je neki moj nacin razmisljanja.. Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
Ne kazem da bi ti trebala bit draza... Samo ne zasluzuju taj smajlic koji si im dao, da tako kazem..
To je neki moj nacin razmisljanja.. Ne mogu u duelu velesile i male Kostarike navijat za velesilu...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mislim da spomenik vec ide pred Old Traford, zasluzio je nema sta.let3 je napisao/la:genije, nema štario_Ferdy88 je napisao/la:LVG ubaci Depaya protiv Australije = gol + assist
Ubaci Fera i Depaya protiv Čilea = 2 gola
Ubaci Huntelaara protiv Meksika = gol + assist
Ubaci Krula večeras = 2 odbranjena penalatreba mu spomenik izliti u Amsterdamu, Roterdamu li gdje vec
igrao veceras protiv ekipe koja citava (sa klupom) vrijedi ko npr. jedan RVP i dovukao ih do penala protiv takvih "velikana"![]()
LVG je složio takvu taktiku da za 120 minuta nisu mogli dati gola najjeftinijoj ekipi Mundijala
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
@Dzoni
I
Shta s tim
Nemash ekipu - pakuj se kuci i vozdra.
Dosta im je i ovo, jer su chista reklama za antifudbal. Hocu da gledam pravo polufinale, a ne bofl.
@Amar Dzeko
Shta tebi nije jasno prijatelju
Koga briga koliko shta koshta, kad su efekti isti 
Mozhe i Mourinho da se vadi da nema Xavija, Iniestu ili Messija (shto je tachno), ma koliko da je para potroshio.
Opet je forsirao antifudbal i opet su se nad njim skandalizovali/odushevljavali oni koji vecheras navijashe za CR.
Isto tako, odnos vrednosti izmedju Belgije i SAD nije bio mnogo razlichit od ovoga vecheras, pa je SAD imala motiv da napada i mogla da prodje vec u regularnom delu.
I
Nemash ekipu - pakuj se kuci i vozdra.
Dosta im je i ovo, jer su chista reklama za antifudbal. Hocu da gledam pravo polufinale, a ne bofl.
@Amar Dzeko
Shta tebi nije jasno prijatelju
Mozhe i Mourinho da se vadi da nema Xavija, Iniestu ili Messija (shto je tachno), ma koliko da je para potroshio.
Opet je forsirao antifudbal i opet su se nad njim skandalizovali/odushevljavali oni koji vecheras navijashe za CR.
Isto tako, odnos vrednosti izmedju Belgije i SAD nije bio mnogo razlichit od ovoga vecheras, pa je SAD imala motiv da napada i mogla da prodje vec u regularnom delu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa prije prvenstva niko od njih nije očekivao da doguraju dalje od osmine finala (čak ni njihovi vlastiti navijači), sa ovakvim rosterom. Ovo što je napravio je uspjeh, ostale 3 repke u polufinalu su realno i trebale biti tu i prije prvenstva po kvaliteti, dok Holanđani nisu, a za to mogu zahvaliti Va Gaalu jer je napravio sjajnu smjenu generacija, podmladio repku, i još došao do polufinala, a da pri tom nije poražen. Igrom su jedni Švabe ispred, dok južnoamerikanci nisu ničim oduševili, te daleko manje pokazali od Oranja.let3 je napisao/la: ma klanjaju mu se fanovi Uniteda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.