Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 06 jul 2014, 01:23

Zaboravljas da se Liverpool jos oporavlja od financijske krize. U obracunu pred novu godinu, Liverpool je imao negativan rezultat. Poslovali su u minusu oko 50-ak mil funti. Da su igrali Ligu Prvaka prosle sezone, ove bi bili kaznjeni u LP kao City i PSG.
Vlasnici jos uvijek ulazu u klub, a ne dobijaju profit. Zato se tako posluje.
Ne slazem se ni ja, ali tako je kako je. Bolje dati 20mil na Morena nego 6 na Bertranda.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jul 2014, 01:28

Biblioetakar jeste glup čovjek, loš trener i ima smiješnu transfer politiku, ali nije valjda još i lud pa da dovede Bernarda. :shock: :facepalm:
Ako njega dovede, ja ću definitvno odmoriti od Liverpoola i ove teme kroz sezonu. Malo više ću pratiti Championship i Brighton.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 06 jul 2014, 01:40

Nije glup čovjek, sjajan je trener, odličan taktičar, transferi mu nisu jača strana ali može napredovati.Igrač koji se povezuje sa Liverpoolom nije nikakav "Bernard" nego Ryan Bertrand, lijevi bek Chelsea.I ja mislim da ga ne bi trebali dovesti :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 06 jul 2014, 02:02

Ja se iskreno nadam da je to za Bertranda neki pokušaj da pokažu Sevilli da nije Moreno jedini lijevi bek. Mada su i za to mogli naći bolju metu.
Bertrand se uklapa u profil beka kakvog BR traži ali nije pokazao ni približnu kvalitetu onome na šta mi kao ciljamo.
Ako već neće da iskeširaju 20 miliona za Morena ja bi radije pružio šansu nekom od djece.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 06 jul 2014, 02:15

Evo spominje se da je Napoli zainteresiran za Lucasa. :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 jul 2014, 02:15

Henderson je napisao/la:Biblioetakar jeste glup čovjek, loš trener i ima smiješnu transfer politiku, ali nije valjda još i lud pa da dovede Bernarda. :shock: :facepalm:
Ako njega dovede, ja ću definitvno odmoriti od Liverpoola i ove teme kroz sezonu. Malo više ću pratiti Championship i Brighton.
Nešto dobro iz svega ovoga :njanjanja:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jul 2014, 02:42

Jesam li ja jedini koji se ne brine toliko oko lijevog beka ?
Vjerujem u Enriquea da ce se vratiti bar u svoju staru formu..u svom prime-u je jedan od najboljih LB-a u ligi, pogotovo sto se tice ofanzivnog dijela igre jer znamo da takvu ulogu imaju nasi bekovi.
I ako dođe Bertrand, nek dođe, ionako ce na klupu.
Viva el Toro :bih: :bih:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 06 jul 2014, 10:53

Koja je lakrdija ova fifa evo sad se pise da ce smanjiti Suarezu kaznu na 5 utakmica suspenzije nevjerovatno
LIVERPOOL FC

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jul 2014, 10:59

Carragher23 je napisao/la:Koja je lakrdija ova fifa evo sad se pise da ce smanjiti Suarezu kaznu na 5 utakmica suspenzije nevjerovatno
Pa znalo se od prvog dana da ta 4 mjeseca mozes hladno prepoloviti ako ne i vise umanjiti suspenziju...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 jul 2014, 11:07

Naravno da se znalo, čim se kanibal počeo povezivati sa Barcom
Ja te volim, volim Željo..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jul 2014, 11:10

gio10 je napisao/la:Naravno da se znalo, čim se kanibal počeo povezivati sa Barcom
Ljudi u crnom jbga...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2014, 11:24

Carragher23 je napisao/la:Koja je lakrdija ova fifa evo sad se pise da ce smanjiti Suarezu kaznu na 5 utakmica suspenzije nevjerovatno
ne bi bila lakrdija da ostane u liverpoolu , 4mj bez ikakvih nogometnih aktivnosti je retardirana , Pepe i slicni divljaci su zbog sutanja igraca dobivali puno manje kazne , pa cak i onaj kad je Eduardu karijeru prekinuo .

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jul 2014, 11:40

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 06 jul 2014, 11:54

Lovren za SN: 'Glavom sam u Liverpoolu, Southampton nije bio korektan prema meni'

http://sportske.jutarnji.hr/lovren-za-s ... -/1204063/" onclick="window.open(this.href);return false;

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 jul 2014, 12:02

keno94 je napisao/la:Zaboravljas da se Liverpool jos oporavlja od financijske krize. U obracunu pred novu godinu, Liverpool je imao negativan rezultat. Poslovali su u minusu oko 50-ak mil funti. Da su igrali Ligu Prvaka prosle sezone, ove bi bili kaznjeni u LP kao City i PSG.
Vlasnici jos uvijek ulazu u klub, a ne dobijaju profit. Zato se tako posluje.
Ne slazem se ni ja, ali tako je kako je. Bolje dati 20mil na Morena nego 6 na Bertranda.
ako nastave ovako ulagati, niti ce imati neki profit,niti ce se sta osvojiti a nece se igrati ni LP...city, chelsea i asrenal imaju jaci i siri igracki kadar od Liverpoola, navikli igrati godinama LP i opet se pojacavaju, united se pojacava, tottenham ce sto biti daleko jaci nego prosle godine, samo Liverpool prodaje najboljeg igraca i dovodi igrace za rotaciju, i kako opet do LP, toliko godina cekali da opet zaigramo LP i sta sad radimo, opet radimo transfere koji ce nas vratiti na 5-6-7 mjesto umjesto da se dovedu pojacanja kako treba, i umjesto da smo vec doveli neko veliko pojacanje, mi doveli emre cana, lambera i lallanu, i sad kako privuci veliko ime kad pregovaras sa Barsom oko prodaje najboljeg igraca, dzaba i lova kad ne mozes privuci WC igrace, jos dodaj da imas nesposobne pregovarace, a i stedi se na platama kad se igrac dovodi...zbog svega toga Liverpool mora uljuciti sancheza u transfer suareza, jednostavno pregovarati sa barsom samo ako je sanchez ukljucen, a ako nema nista od sancheza, nema pregovaranja, nek aktiviraju klauzulu, ako ne postoji jos bolje, ako sanchez nece u Liverpool, nece ni suarez u Barsu, jer sve drugo bi bilo katastrofa za Liverpool
gaston je napisao/la:Jesam li ja jedini koji se ne brine toliko oko lijevog beka ?
Vjerujem u Enriquea da ce se vratiti bar u svoju staru formu..u svom prime-u je jedan od najboljih LB-a u ligi, pogotovo sto se tice ofanzivnog dijela igre jer znamo da takvu ulogu imaju nasi bekovi.
I ako dođe Bertrand, nek dođe, ionako ce na klupu.
Viva el Toro :bih: :bih:
treba neko da pravi drustvo aspasu, sad kad alberto ode na posudbu, sta fali opet baciti nekoliko miliona na beskorisnog igraca...
normalno da ce smanjiti kaznu, i donesena je zbog velikog pritiska javnosti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 06 jul 2014, 12:02

Devi1 je napisao/la:Lovren za SN: 'Glavom sam u Liverpoolu, Southampton nije bio korektan prema meni'

http://sportske.jutarnji.hr/lovren-za-s ... -/1204063/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne mogu da vjerujem :o

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 06 jul 2014, 12:09

slika

Evo za djevojke koje podrzavaju Liverpool hahahha kaze kolega u mene "nista ga dijete nije promjenilo, vidi ga, ni sad stomaka nema" ahahahah
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 jul 2014, 12:12

Devi1 je napisao/la:Lovren za SN: 'Glavom sam u Liverpoolu, Southampton nije bio korektan prema meni'

koliko su pouzdani ovi, nadam se da su ko avaz kod nas.....jer odbijam da povjerujem da ima neka budala koja bi dala 20 miliona funti za Lovrena,igraca koji ti uopste nije potreban, da se razumijemo, mislim da je solidan igrac koji vrijedi sigurno u danasnje vrijeme 15-tak miliona
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 12:14

Pa vidis da ni on sam ne vjeruje da vrijedi toliko... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jul 2014, 13:48

Čuj 20 miliona za Lovrena, e svašta. Bolje ostaviti Tourea na klupi nego kupovati Lovrena koji nije ništa bolji od Sakhoa i Škrtela.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.