Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 06 jul 2014, 01:46

Gladiator je napisao/la:http://www.****/sport/sp-brazil-2014 ... ose-poteze
jedini trener na SP koji nikakve greske nije pravijo je Susic. :lol:
Novi nadimak za Papeta: Bezgresni :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 01:50

Juventinisimo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Papetova revolucija sa fudbalskom taktikom u naj vaznijoj utakmici BH fudbala. :kafa:
slika
Prestani fantazirati.

slika slika
E yebi ga sada...sta zelis sa ovim reci calcio??? Radius kretanja Spahe i Lulica?? Njihove pozicije na terenu??

Kakve veze ima sve ovo kad je Lulic UVIJEK KASNIO u fazi odbrane... :? pa nismo ludi yebo ga ti..ali hajde da smo svi ludi ovdje..eto prihvaticu to..ali zar su i svi ostali po Evropi/svijetu ludi??

Uvijek sam podrzavao selektora..sve one koji su vodili repku..Papeta vjerovatno najvise iz poznatog razloga..ostvario je nas san...

Medjutim,njegova diverzija protiv Nigerije je nesto najgore sto sam vidio u fudbalu...hajde da ga razumijem,poceo utakmicu pogresno...nakon 15 minuta vidis ne ide...nakon 30 minuta vidis ne ide...nakon poluvremena vidis ne ide...i nista ne promjenis...to je meni neshvatljivo.. :?

Ovaj forum jednostavno nema nikakav smisao..jedni brane Papeta,jedni Spahu,jedni pljuju Papeta,jedni Spahu..jedni te isti ljudi :crazy: :crazy: :crazy: ...ima li i hoce li ikada biti neke realnosti?? Yebo vas klanovi i jedno te isto misljenje ma sta god da se desi..

Ja sam PRVI branio Papetu..to svi znaju...sada treba i dalje da ga branim?? nema logike...da ga pljujem?? i to NE..

Pape sam treba da ode..da ustupi mjesto nekome drugom...HVALA ZA SVE ali vrijeme je da ide..
Onda je do Lulica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 jul 2014, 01:52

Consigliere je napisao/la:
Sviđa mi se. Prijedlog usvojen. :clap: :thumbup:

A imam jedno pitanje koje me baš tišti. Zašto su za odlazak Papeta sve neškolovane, nepismene, neobrazovane, neodgojene, frustrirane... osobe?
Čuj pravijo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 06 jul 2014, 01:56

Sušić djeluje poput Hitlera u zadnjim danima trećeg rajha. Ne zna više kud udara. A ostavštine goebelsovog propagandnog aparata na forumu badava bije davno izgubljenu bitku.

Nigerija, naš Staljingrad. Mada je katastrofa bila činjenica znatno ranije.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jul 2014, 02:00

JackTheStripper je napisao/la:Sušić djeluje poput Hitlera u zadnjim danima trećeg rajha. Ne zna više kud udara. A ostavštine goebelsovog propagandnog aparata na forumu badava bije davno izgubljenu bitku.

Nigerija, naš Staljingrad. Mada je katastrofa bila činjenica znatno ranije.
O djesi Josife Visarionovicu Dzugasvili nismo te prepoznali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 02:07

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 06 jul 2014, 02:09

slika

IMPERATOR :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 06 jul 2014, 02:18

Henderson je napisao/la:

A imam jedno pitanje koje me baš tišti. Zašto su za odlazak Papeta sve neškolovane, nepismene, neobrazovane, neodgojene, frustrirane... osobe?
Čuj pravijo.
nisam ja velemajstor Susic pa da nepravim greske.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 06 jul 2014, 02:21

Gladiator je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Čuj pravijo.
nisam ja velemajstor Susic pa da nepravim greske.
Normalno da nisi :kafa:
Seljak alert!!!!!!!!!!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 03:00

Sabinho je napisao/la:
Onda je do Lulica.
:nene:

Da probam objasniti malo bolje moj post ako dozvolis.
Igrac koji ne moze pokrivati cijelu stranu NE MOZE biti kriv...mozes li ti,bilo ko drugi, trcati 100 metara za 8 sekundi??

Trener je taj koji to mora vidjeti i uraditi nesto...Lulic je u prom poluvremenu trcao kraj klupa,na toj strani je selektor..trci Lula tik kraj njega...Pape je mogao samo reci da Lula ostane dole,da Spaha to sam ne moze pokrivati...kraj price..mislim da nema potrebe dodatno bilo sta reci...

Spahu necu opravdavati za onu katastrofalnu igru,jer kakve veze imaju oni pasovi Nigerijcima,da si na bilo kojoj poziciji?? nikakve..
Medjutim taj zadatak koji je imao Spahic nije bio lako za uraditi..a sve se moglo jednim potezom rijesiti,kao u sahu..dobra pozicija ti donese prednost i pobjedu...Papetu nije bila dovoljna ni cijela utakmica da to uvidi.
Nigerija je najvise Papetova greska i to svako mora priznati...a i ne mora ako je bas toliko tvrdoglav..

Lako je biti general poslije utakmice,to je najlakse...

Pisao sam prije,kako Lulic NE MOZE pokriti cijelu stranu...kako Hajrovic treba igrati..kako Miske sa klupe treba pocinjati..Pjanic biti lider..itd

Lulic pokrivao sam cijelu stranu protiv Nigerije-LOSE
Hajrovic igra ali ga vadi napolje,dok je upravo on bio nas najagilniji na terenu-LOSA odluka
Miske igra od pocetka-LOSE

Miske protiv Argentine,izadje napolje,mi zabismo gol..
Miske na klupi protiv Irana,mi sa "isaranim" sastavom dominiramo...macku o rep okacite pricu kako Iran nije dobar tim...njima u dvije utakmice jedva Messi zabi gol..ali to je Messi a ne neki otpad od igraca..mi utrpasmo tri k'o od sale..i pazi sada..Pjanic glavna figura na terenu..za neke bi to moglo biti zanimljivo...prepoznace se takvi.. ;)
Ili ipak,ostace pri svojoj prici kako je Pjanic igrac manje..bez Misketa ne mozemo...prizivati Wolfsburg od prije 6-7 godina..itd :nene:

Neka neko postavi GIF,ako ima,proti Irana
..Pjanic u prvom poluvremenu imao los pas...sprintom se vrati sa centra i na 16 izbaci loptu..to itekako zna napraviti razliku na terenu...a ne samo daj gol i Tito si..

Meni je zao sto nam ponistise gol i asistenciju Misketa..ali to je bilo sve od njega..ostalo skroz lose za jedno SP...na kojem su podbacili najvise nasi "najbolji" igraci...Miske,Dzeko i Spaha..i naravno selektor...
Sudija je bio taraba teska,to stoji...ali mi smo Nigeriji sa losom taktikom vise sansi napravili nego su oni sami sebi..

Sve su to cinjenice..zao mi je ako nekoga povrijedim...
Ne zelim da pljujem bilo koga..ali istina se mora prihvatiti bez obzira kakva je..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 06 jul 2014, 03:12

BosnaSTL je napisao/la:Gubili smo mi i protiv loosijih ekipa kao sto su Rumunija i Egipat .ALBANIJU nismo mogli pobjediti a oni su strah i trepet :D .Bez zajebancije nas moze svak pobjediti ako lose budemo igrali .Zaboravio sam ko je bio selektor kad se to desavalo :D

Da, i ? Treba li sad brojati ovdje koliko su puta favoriti gubili od teskih karin.a ? Naprotiv. Rumunija i Egipat su dvije veoma solidne reprezentacije.To se ne smije izgubiti od njih, smak svijeta !?
Chelsea F.C.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 jul 2014, 03:39

Batko je napisao/la:Nijedna crnačka ekipa nikada na SP nije dobila protivnika od kojeg je imala lošiji roster!!!
Jeste. 2014 je Nigerija dobila Bosnu sa 1-0. Odemwingie je postigao pogodak na asistenciju Emenikea i predasistenciju Safeta Susica.

Susic je odradio svoje i bio bi red da prepusti klupu reprezentacije nekome drugom. Kvalifikacije je sve do Slovacke super odradjivao i onda se zamalo posrao na sve dobro sto je napravio. Ocito je nestabilan i ne moze jos puno izvuci iz ovog tima. Autoriteta a ni znanja bas nema da bi nesto extra napravili. Protiv ekipa koje su jace na papiru odmah skida gace tako da je poraz opravdan i igraci se ni ne moraju extra truditi.
Hvala mu za sve ali vrijeme je da on i jos neki igraci napuste reprezentaciju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 jul 2014, 04:41

Kuku li ga nama ako Susicu produze ugovor, a blago li mu se bratovoj firmi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 07:40

Donnie Darko je napisao/la:Costa Rica ima igrače po Arsenalu, PSV-u, Levanteu. Plus trude se za razliku od naših. Safet bi sa njima prvak svijeta bio.
Koji post. Pa cijela Costa Rica vrijedi kao jedan Dzeko. Ovaj tvoj "igrac" Arsenala nije dosad odigrao ni minute za taj klub. Ali on je zato "igrac" Arsenala. :lol: :lol: Posto je odigrao dobro SP. Wenger je odlucio da ga isproba sljedece sezone ali kao rezervu, odnosno treceg napadaca. Odnosno nije ga ni kupio nego ga je povukao iz posudbe. Oni imaju samo dva do tri igraca vrijedna spomena. Taj iz PSV-a koji je njihov najbolji igrac a kod nas nebi bio ni u prvih 11 i igraca jakog Levantea :D :D Isto tako pojedinci se ovdje sprdaju iz Walesa koji ne da ima "igraca" Arsenala nego ima standardnog igraca Arsenala, Ramseya uz planetarnu zvijezdu Bale-a koji puno vise donosi svojoj ekipi nego nasoj Dzeko. Nije dzabe covjek kostao 94 milona. Pa Bale i Ramsey sami kostaju identicno kao nasa cijela nasa reprezentacija.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 08:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 07:56

Juventinisimo je napisao/la:
Medjutim,njegova diverzija protiv Nigerije je nesto najgore sto sam vidio u fudbalu...hajde da ga razumijem,poceo utakmicu pogresno...nakon 15 minuta vidis ne ide...nakon 30 minuta vidis ne ide...nakon poluvremena vidis ne ide...i nista ne promjenis...to je meni neshvatljivo.. :?
Za priznati gresku nesmijes biti sujetan i previse samouvjeren. Postoje ljudi koji ce radije uraditi sve po svome prije nego da priznaju pogresku. Pa koliko kosta da kosta. Zamjena igraca u 15 minuti iziskuje 99% pitanje novinara o pogresnoj taktici. Mozda zbog toga nije zamjenio Medunjanina ( ili Misimovica ) sa Kolasincem ili cak i Salihovicem ako Seo slucajno nije bio spreman. Ne zaboravi da je najvjerovatnije on bio uvjeren da je njegova taktika odlicna. I da ce iznenaditi protivnika kao da cemo ih unistiti sa na oko lijepom igrom kratkih pasova. Kao sto je Yuga nekad igrala prije 25 i vise godine. To sto se je fudbal za to vrijeme promjenio nema veze.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 jul 2014, 10:03

Holandija ima Luisa van Gaal-a a mi seada i safeta susica , koja razlika!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2014, 10:14

Da se ne zaboravi.

Sead Sušić:

- On je - mislim na selektora, odlučio tako i tačka, pa šta!? Ali, ne mogu svi novinari ili svi ti "divlji" menadžeri koji imaju igrače u reprezentaciji postavljati pitanja - zašto ne igra ovaj ili ovaj?
- Mene su napadali da imam svoje igrače u reprezentaciji, a ja - odgovorno tvrdim, nemam nikoga, a pomažem koliko mogu. Ne samo Papetu, već bilo kojem selektoru ili treneru naše reprezentacije ili tima I to na najbolji mogući način - patriotski, kao svaki normalni građanin BiH.

:bih:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 06 jul 2014, 10:22

Ako je vjerovati medijima, ponudjen mu je novi dvogodisnji ugovor.
Ako Vaha nije kandidat, onda mora Pape ostati.Bazdarevic,Osim,Barbarez,sve je to neozbiljno.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 jul 2014, 10:40

Je l' ozbiljno još uvijek ima ljudi koji su za papetov ostanak ? :kralj:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 10:42

nedim93 je napisao/la:Je l' ozbiljno još uvijek ima ljudi koji su za papetov ostanak ? :kralj:
Ako neće doći Halilhodžić, ja sam za Papetov ostanak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.