Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Glupo je i ulaziti u raspravu o ovim stvarima. Da ima neko kvalitetniji od pozvanih dobio bi i on poziv. Posto nema mi moramo da igramo sa ovim sto imamo. Nacionalni kljuc ganjat na ustrb uspjeha je ludost koja moze doci samo od debilne osobe.
Kao sto je vec receno nekoliko puta, katolika i pravoslavaca porijeklom iz BiH ima veliki broj koji su mogli braniti boje svoje zemlje ali su oni odbarali druge. Ovi sto bi igrali jednostavno nisu dovoljno dobri da mijenjaju one koji trenutno igraju. Kada bude neko dobar a u isto vrijeme zeli igrati za repku ja vjerujem 100% da ce biti pozvan.
Kao sto je vec receno nekoliko puta, katolika i pravoslavaca porijeklom iz BiH ima veliki broj koji su mogli braniti boje svoje zemlje ali su oni odbarali druge. Ovi sto bi igrali jednostavno nisu dovoljno dobri da mijenjaju one koji trenutno igraju. Kada bude neko dobar a u isto vrijeme zeli igrati za repku ja vjerujem 100% da ce biti pozvan.
U pravu si ali Turska liga nije Bundes liga i Radeljic je ipak igrao za razliku od Nadrevica ili Berberovica koji je zenit karijere proveo u Bugarskojharishp je napisao/la:Pomakni se sa mjesta kad o Radeljicu pricas.To vise majka ne radja.Ned'o bog nikomesantos je napisao/la:Zbog cega prvite raspravu kad je spisak pravljen samo da se pozovu oni igraci koji su bili na zadnjem okupljanju,
a sto se tice Radeljica koliko god lose odigrao protiv Irana ipak je standardniji u Genclerbirligiju od Berberovica i Nadrevica koji igraju u Turskoj ligi a i igra u odbrani![]()
![]()
Veceg kloca na ovim prostorima odavno nije bilo.Bio je standardan i u BL pa ocjenjen kao najgori igrac u cijeloj ligi.
- BlueSharks
- Kontakt:
Zar je moguće da neko može porediti Radeljića i Nadarevića 

Strauss Junior
Puca mi klinac gdje ko igra.Neki su bas dodijali sa tim.Liga timovi ovo ono.Rusija,Hrvatska,Svedska mogu sad da vicu do mile volje gdje im igraci igraju a oni ko i mi.Gledaj preko tv-a juznu afriku i prirodne ljepote.
Bitno kako igra u repci a ne koje ostvario karijeru ili ne.
Corluka je ko biva u velikom klubu a na njega su zedni sto im je sa crvenim kartonima i greskama dohakao.To se Nadarevicu nije desilo a i Berberovic je korektno svoje odigrao iako igraju u Turskoj kao sto rece dozivjeli zenit
.
Uostalom gdje Slovenci dozivljavaju svoj zenit pa malo malo na veliko takmicenje.
Bitno kako igra u repci a ne koje ostvario karijeru ili ne.
Corluka je ko biva u velikom klubu a na njega su zedni sto im je sa crvenim kartonima i greskama dohakao.To se Nadarevicu nije desilo a i Berberovic je korektno svoje odigrao iako igraju u Turskoj kao sto rece dozivjeli zenit

Uostalom gdje Slovenci dozivljavaju svoj zenit pa malo malo na veliko takmicenje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Molim te stupi u kontakt sa ovim likovima:Posavina je napisao/la: (...) ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba.
Delac (Chelsea) Subotic (Dortmund), Corluka (Tottenham), Simunic (Hoffenheim), Lovren (Lyon), Bartulovic (Dnipro), Kuzmanovic (Stuttgart), Rakitic (Schalke), Marin (Werder Bremen), Ilicevic (Kaiserslautern), Bilic (Sporting Gijon), Klasnic (Bolton), Jelavic (Rapid Wien), Petric (HSV), Arnautovic (Inter).
Slobodno ih pozovi sviju redom, u ime naroda, hem li jedan od njih prihvati poziv mi cemo nogirati npr. Muratovica sa spiska (uz svo duzno postovanje, covjeku su 34!).
Mogao si popricati i s ovim starim kerovima: Krstajic, braca Kovac, Mario Stanic, Koroman, Savo Milosevic

Tacno, nije sve u klubovima, normalno da covjek moze igrati u slabom klubu poput Nadarevica a biti odlican za repku, a takodjer obratno - npr. Salihamidzic....harishp je napisao/la:Puca mi klinac gdje ko igra.Neki su bas dodijali sa tim.Liga timovi ovo ono.
Nego, stvar je u tome da Bosna i Hercegovina ima brdo talenata i da je steta sto ti momci igraju za susjede a neki poput forumasa Posavina se bune kako sve nije po nacionalnom kljucu?

Kakva drzava, takav i sport! Kao prvo, SLO ima uslove koje BiH nema (citaj: cirkus oko repke, raznorazni indijanci upadaju u hotel gdje su igraci kako bi se slikali+++, Miske nema mjesta da sjedne kao covjek na BP zato sto su Selma Bajrami i kompanija vazniji za NSBIH, SLO kupi talente svoje, placaju troskove igracima itd).harishp je napisao/la:(...)Uostalom gdje Slovenci dozivljavaju svoj zenit pa malo malo na veliko takmicenje.
Kao drugo, mentalitet majstore! BiH-ovci vole glumiti zvijezde, eno prvi Huseinovic iz Werdera, kao da je oslobodio SA. Okupljanje s repkom je mnogima prilika da vide domovinu i da pojedu cevape i vozdra raja, evt. da se snimi koja reklama. Dok Slovenci ostavljaju zadnju kap snage na terenu mi se svadjamo sa sudijama KONSTANTNO. Uvijek nam je neko kriv...
Znaci:
1.Savez
2.Mentalitet
3.Dres Svetinja vs "Miske: ja se oprastam po Bog-zna-koji-put-od-repke", "Ciro: Miske je kriv za sve, Nadarevic je izdajica zato sto nije otisao u saunu nego kod sestre u Cazin!", "Ciro: rasturit cemo ih k'o Bugarsku skupstinu, idemo u Afriku kao pobjednici grupe - Stilic je bezobrazan!", "Ciro: Usanovic je dobar i posten covjek!"
Znaci PROFESIONALCI u Ljubljani a u Sarajevu Mikado i zvijezdice (da ne govorimo o drzavama!!!)
-
- Kontakt:
Nema se sta vise dodati, sto se tice vjeroispovjesti/nacionalnosti nase repke..Zenga je napisao/la:Molim te stupi u kontakt sa ovim likovima:Posavina je napisao/la: (...) ja sam na pisao da nije uredu da od 20 igraca bude 17 muslimana. neka od 25 bude 15 muslimana, ali moze biti po 5 hrvata i srba.
Delac (Chelsea) Subotic (Dortmund), Corluka (Tottenham), Simunic (Hoffenheim), Lovren (Lyon), Bartulovic (Dnipro), Kuzmanovic (Stuttgart), Rakitic (Schalke), Marin (Werder Bremen), Ilicevic (Kaiserslautern), Bilic (Sporting Gijon), Klasnic (Bolton), Jelavic (Rapid Wien), Petric (HSV), Arnautovic (Inter).
Slobodno ih pozovi sviju redom, u ime naroda, hem li jedan od njih prihvati poziv mi cemo nogirati npr. Muratovica sa spiska (uz svo duzno postovanje, covjeku su 34!).
Mogao si popricati i s ovim starim kerovima: Krstajic, braca Kovac, Mario Stanic, Koroman, Savo Milosevic![]()
![]()
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Jakirevic je Bosnjoharishp je napisao/la:Zbog tog usranog nacionalnog kljuca i jesmo tamo gdje niko ne voli da bude.
Da nebi se Posavina i takvi ljutili,krhali su nam Jakirevice,Kerkeze i ostale musmulje.I to u najbitnijim mecevima.
Ja bi iskreno volio da bude sto vise nacija u repci.Ali kad pogledas tri normalna igraca drugih nacionalnosti i nema kako onaj nabroja.Niko njima nije kriv sto bjeze u druge repke a ostali kvalitetom ne zasluzuju.

-
- Kontakt:
...dugo vremena vec pratim ovaj forum...za to vrijeme uglavnom i najvise citam, a mnogo manje pisem...Inace u zivotu nastojim postovati da svako ima pravo miisliti sta hoce i zauzeti svoj stav, makar on bio i drugaciji od mojega...Posavina je napisao/la:ovaj spisak je jad i bijeda. gdje su na spisku baotic, lakic, bilbija, alispahic, stilic? zalosno je da od 20 igraca samo trojica nisu muslimani. morao je pozvati jos bajica, radeljica, blatnjaka i malica kako bi ovo izgledalo kao bh reprezentacija. ovo je jako ruzno.
...znam da ovdje bude dosta djecice i da se dosta od napisanog moze pripisati njihovim malim godinama..ipak...ovakve bedastoce i gluposti nisu prirodne za mozak jednog djecaka ( kao nije podosta zadojen nacio osjecajima )...
...znaci treba po formuli 15 + 5 + 5...i tada bi sujeta osoba kao sto si ti bila zadovoljena...bilo bi nekako lakse i podnosljivo gledati slusati o reperezentaciji moje i TVOJE domovine...

...tebi nije normalno da u TVOJOJ reprezentaciji igra 20 igraca koji srcem igraju za nju, a sto je medju njima igrom slucaja 17, kako ti kazes muslimana...ali, TEBI je NORMALNO, i to ti ne predstavlja problem, sto ( mrzim sto moram ove izraze spominjat, ali moram ) pripadnici druga dva naroda, ne igraju za ZEMLJU u kojoj su rodjeni...

...tvojom logikom ( ako to uopce postoji ), bijeli francuzi ( moram i ovo reci, ma koliko mi se gadilo misliti o ovim stvarima ), trebaju dici svoj glas, da u njihovoj repki igra najmanje 15 bijelih i 10 crnih...ne moze i ne smije biti vise crnih nego bijelih...

...mislio sam napisati i ovo...zao mi je sto ti nisi, recimo u toj francuskoj i sto tamo ne pricas ovakvim jezikom, pa da vidis kako bi prosao...ali, reci ces da sam ja za odlazak svih drugih iz ove zemlje, osim kako ti rece muslimana...eto...ipak napisah...
...stvarno mi je zao likova kao sto si ti...
ja sam musliman al licno me nezanima nacionalnost, ako igracu srce kuca za BIH, onda je on za mene Bosanac i dobro dosao.
Al realnost je nazalost, da vecina srba kaze da im srce kuca za srbijom, tako da neznam sto uposte zive u BIH.
Kao sto sam rekao, musliman sam al moj omiljeni igrac iz Repke je Misimovic, i ne samo meni vec vecini Bosanskih muslimana... to je dokaz da mi volimo ljude i igrace koji igraju/ i zele da igraju za BIH ( a ne da biramo po naciji)
ja mislim da srbija, nebi nikada pozvali muslimana da igra za njih, to je dokaz da oni zele samo tri prsta, i da su veliki veliki racisti..
Ja volim BIH jer ima mjesta za SVE nacije i vjere...
Al realnost je nazalost, da vecina srba kaze da im srce kuca za srbijom, tako da neznam sto uposte zive u BIH.
Kao sto sam rekao, musliman sam al moj omiljeni igrac iz Repke je Misimovic, i ne samo meni vec vecini Bosanskih muslimana... to je dokaz da mi volimo ljude i igrace koji igraju/ i zele da igraju za BIH ( a ne da biramo po naciji)
ja mislim da srbija, nebi nikada pozvali muslimana da igra za njih, to je dokaz da oni zele samo tri prsta, i da su veliki veliki racisti..
Ja volim BIH jer ima mjesta za SVE nacije i vjere...
BLUE NATION.
-
- Kontakt:
Sta sve neces procitati na ovom forumu
Treba zvati i Jakuba i Avrama tako da ima i Jevreja 

nista novo u brdovitoj bih, uvijek se nadje neki strucnjak koji ce prebirati po krvnim zrncima kao onda kada je baka bio izbornik i onda u jednoj utakmici ne sjecam se kojoj imao samo tri muslimana. tada su se umobolni priupitali kako je se samo usudio da u repci igraju osam nemuslimana
- NoName
- Kontakt:
Kod nas je, nažalost, normalno ono što bi svugdje bilo nenormalno. Valjda trebaju igrati najbolji, kad bi bilo 11 budista u reprezentaciji meni bi to bilo svejedno i ja bih i dalje navijao za reprezentaciju svim srcem.bh hrvat je napisao/la:nista novo u brdovitoj bih, uvijek se nadje neki strucnjak koji ce prebirati po krvnim zrncima kao onda kada je baka bio izbornik i onda u jednoj utakmici ne sjecam se kojoj imao samo tri muslimana. tada su se umobolni priupitali kako je se samo usudio da u repci igraju osam nemuslimana
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ako ta dva igraju dobro.. i disu za BIH onda DA!!bavarian_bk je napisao/la:Sta sve neces procitati na ovom forumu![]()
![]()
Treba zvati i Jakuba i Avrama tako da ima i Jevreja
BLUE NATION.
TREBA MU DATI PRILIKU
-
- Kontakt:
Izvina jarane ,ali komeselmir je napisao/la:TREBA MU DATI PRILIKU

AMA NEMA VEZE NACIONALNOS AKO NEKO DOBRO IGRA I AKO PRIJE SVEGA ZELI DA IGRA,SRCEM POPUT SPAHICA,NECEMO VALJDA I U SPORTU KAO U POLITICI SVE PO NACIONALNOM KLJUČU---
A da iskljucis Caps Lockselmir je napisao/la:AMA NEMA VEZE NACIONALNOS AKO NEKO DOBRO IGRA I AKO PRIJE SVEGA ZELI DA IGRA,SRCEM POPUT SPAHICA,NECEMO VALJDA I U SPORTU KAO U POLITICI SVE PO NACIONALNOM KLJUČU---
100% sportski i krajnje opušten potpis
Evo sergej nije bio musliman ali je bio veci covjek i bosanac od mnogih zato ga i vole jer je bosanac u dusi i jer voli svoju zemlju,brate dragi ko nevoli ovo nasu Bosnu neka al neka ide tamo gdje ce mu biti bolje,a ne ovdje je dobro kada primama platu i trebam da kradem a drugacije nevalja i nevolim bosnu
tacno tako,treba izabrati kvalitet,ali oni prvo sacekaju ako mogu za srbiju ili hrvatsku onda nece za bosnu a ako ne onda i bosna dobra[/quote]giannini je napisao/la:Jakirevic je Bosnjoharishp je napisao/la:Zbog tog usranog nacionalnog kljuca i jesmo tamo gdje niko ne voli da bude.
Da nebi se Posavina i takvi ljutili,krhali su nam Jakirevice,Kerkeze i ostale musmulje.I to u najbitnijim mecevima.
Ja bi iskreno volio da bude sto vise nacija u repci.Ali kad pogledas tri normalna igraca drugih nacionalnosti i nema kako onaj nabroja.Niko njima nije kriv sto bjeze u druge repke a ostali kvalitetom ne zasluzuju.