FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DesimaL » 05 jul 2014, 19:54

Ovaj Messi stvarno napuni gace kada vidi da Courtois brani :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jul 2014, 20:05

Ne znam koji ga qrac nije pretrčao. :damn:

Btw Gabri pomoćnik Eusebiu u Barci B. :megusta:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 06 jul 2014, 03:26

Dzoni je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
leorey je napisao/la:Eto nam i Sukija.Definitivno cemo imati najtalentovaniji napad ikada :kafa:
a BBC?
U pravu je covjek,a BBC?
Ne znam, ne gledam vijesti :kafa:
27.10.2020

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 jul 2014, 03:43

sta ce vama Suarez ? Otjerat ce ga egoista Lessi,ko sto je otjer'o i Ibrakadabru

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2014, 05:00

mirzatele je napisao/la:sta ce vama Suarez ? Otjerat ce ga egoista Lessi,ko sto je otjer'o i Ibrakadabru
:lolno:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 11:17

mirzatele je napisao/la:sta ce vama Suarez ? Otjerat ce ga egoista Lessi,ko sto je otjer'o i Ibrakadabru
Ali ga nije otjerao egoista Guardiola?

Zbunjujete me s ovim... :roll:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jul 2014, 11:20

Egoista koji je tu i tamo donio par trofeja.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 06 jul 2014, 11:23

Lillard je napisao/la:Ali ga nije otjerao egoista Guardiola?

Pa bili su u talu. Jos su oćerali i Eto'oa, a ovaj nakon tog Villu, pricalo se jos nekog da je, al' sam zaboravio.
Neutral je napisao/la:Egoista koji je tu i tamo donio par trofeja.
To sto im je (zajedno sa sudijskom organizacijom) pomogao u osvajanju trofeja ne prikriva cinjenicu da je egoist.
Marksizam u skole!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 jul 2014, 11:27

Sta kaze pricalo se :lol:

Pep je najveci strucnjak na Svijetu.Otjerao je igrace koji su remetili njegov sistem sto se na kraju ispostavili kao pun pogodak.

Moras priznati golema muda jednog narkomana da otjera:Ronaldinha,Ibru i Etoa...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 06 jul 2014, 11:31

Pep je majstor i vizionar. Ovo drugo moze bit problem. Ako se ne moze otarasit pocetne ideje ne moze napredovat. Vidjet cemo kolika je velicina po reakcijama nakon ovkve sezone. Gdje je rokordno osvojio ligu btw - ali ako je velicina kakva mislim da je - nece se zadovoljit ni tim.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2014, 11:49

ma srednja zalost , toliki je covjek egoista da svaki igrac jedva ceka da dodje da igra s njim ,a Ronaldovi suigraci za njega izjavljuju niz godina da je to najbolji igrac na svijetu ... To je vjerovatno zato sto ako kazu suportno Messi bi ih izbacio iz reprezentacije ..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jul 2014, 11:55

TariqAli je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Ali ga nije otjerao egoista Guardiola?

Pa bili su u talu. Jos su oćerali i Eto'oa, a ovaj nakon tog Villu, pricalo se jos nekog da je, al' sam zaboravio.
To sto im je (zajedno sa sudijskom organizacijom) pomogao u osvajanju trofeja ne prikriva cinjenicu da je egoist.
pricalo se :urnebes: ,ma ja ba ss.ba i fb price tipa ronaldo donirao 6 miliona eura bosni ili napravio frizuru za dijete :urnebes: :urnebes: ,to su te price

zna se dobro zasto je npr ibra otisao,zbog neslaganja sa pepom sto je x puta rekao i proklinjao pepa sto je bio takav prema njemu , u ibrinoj knjizi se lijepo vidi stanje u svlacionici i da ta prica da je messi egoista i ovakav onakav ne pije vode ,bar bi ibra to bez dlake na jeziku ispricao u svojoj knjizi a ne ovako nesto
- Atmosfera u svlačionici bila je pretiha za mene. Messi, Iniesta i Xavi uvijek su sve slušali bez protesta, bili su poput školaraca.Ja nisam takav i nisam mogao biti svoj.
pametnom dosta

pep ne voli u ekipi imati takve igrace tipa ibra eto ,konflikne osobe pune sebe ,ibra mu je kakav je ludjak nekoliko puta nesto odbrusio i to mu je bio kraj
a sto se tice eta .pep cim je dosao rekao je da ronaldinho i eto mogu traziti novi klub ,otjerao je ronaldinha al se za eta predomislio poslije predsezone i rekao je da ga je svojim zalaganjem eto kupio i da ostaje ipak u barci
al vec sljedece sezone taj rastanak je bio neizbjezan jer je eto srao oko novog ugovora( nije htio produziti,odugovlacio previse) a ostala mu je samo jedna godina ugovora i barca da ne bi u januaru ostala kratkih rukava ga je prodala u zamjenu za ibrahimovica

villa je otisao jer nije imao povjerenje trenera u barci a htio je igrati radi SP i to se ispostavilo kao pametan potez i to nikakve veze nema sa messijem

ovo sve ostalo su bajke i nebuloze u reziji smijesnih klik portala
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 06 jul 2014, 12:00

http://www.marca.com/2013/09/29/en/foot ... 78629.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rutinski.

Mali diktator. :kafa:
Marksizam u skole!

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 06 jul 2014, 12:02

Ma nema rasprave. Rezultati govore za sebe, sve ostalu su naklapanja. Pep je prevrnuo nogometni svihet naopacke

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jul 2014, 12:06

TariqAli je napisao/la:http://www.marca.com/2013/09/29/en/foot ... 78629.html
Rutinski.

Mali diktator. :kafa:
clanak u rangu
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

messi slao sms pepu i to je bio kraj ibre :urnebes: ,e o ovim "vijestima " i pricam :urnebes: :facepalm:
koje nebuloze jbt
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 06 jul 2014, 12:08

Ne znam ja, Narkoman je to napisao u svojoj knjiGi ibogami. :kafa:

A ko god vjeruje da je Midzo malo ljepuskasto nevinasce, tom se moze dijagnosticirati paranoidni poremecaj licnosti. :kafa:
Marksizam u skole!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jul 2014, 12:28

TariqAli je napisao/la:Ne znam ja, Narkoman je to napisao u svojoj knjiGi ibogami. :kafa:

A ko god vjeruje da je Midzo malo ljepuskasto nevinasce, tom se moze dijagnosticirati paranoidni poremecaj licnosti. :kafa:
sta se izvaljujes bezveze da pep to napisao u knjizi :roll: :facepalm: ,taj famozna sms prica je iz neautorizovane messijeve "biografske" knjige gdje su neka dvojica napisala tu knjigu i napisali tu fola pricu
slika

MES QUE UN CLUB !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 jul 2014, 12:32

TariqAli je napisao/la:
Sta sve ljudi nece napisati da bi ispali pametni,a mozda i smijesni.
Ljudi misle da je covjek fin i njima se moze dijagniaticirati PARANOIDNI poremecaj licnosti.Ljudi s takvim poremecajem od mirne okoline prave sebi u glavi neprijateljsku,ergo za normalne ljude misle da su ugrozavajuci za njih.
I ovo je doslo od uma koji je ranije za situaciju oko odlaska Ibre i stanja u svlacionici rekao "Pricalo se...".
Iako ovo nista nema veze s onim o cemu se prica,neka si ti probao da budes pametan,ali samo si probao.
Zivio ti meni.

Btw,Messi koliko god bio arogantan meni kao pojava,ne moze mu se osporiti sta je uradio za Barcelonu i sta jos uvijek radi.Uprkos losoj prosloj sezoni,mislim da ne zasluzuje nikakvo pljuvanje,jer tek je na pola karijere,a vec je postao najveci u Barseloni ikada i za mnoge najbolji na svijetu svih vremena.
Ne volim ga,ali zasluzuje respekt.
Ibra izjavio u svojoj knjizi kako su Messi,Iniesta i Xavi kao skolarci slusali Pepa,a njemu se to nije svidjalo i morao je otici.
Uvijek se mora znati neka hijerarhija u bilo cemu,a Ibra nije neko ko ce postovati red,osim ako ga on ne zavodi.Uostalom,koliko osvojenih LPa imaju skolarci s Pepom,a koliko Ibra s bilo kim?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 06 jul 2014, 12:43

schweinsteiger je napisao/la:Ljudi misle da je covjek fin i njima se moze dijagniaticirati PARANOIDNI poremecaj licnosti.Ljudi s takvim poremecajem od mirne okoline prave sebi u glavi neprijateljsku,ergo za normalne ljude misle da su ugrozavajuci za njih.
I ovo je doslo od uma koji je ranije za situaciju oko odlaska Ibre i stanja u svlacionici rekao "Pricalo se...".
Iako ovo nista nema veze s onim o cemu se prica,neka si ti probao da budes pametan,ali samo si probao.
Zivio ti meni.
Mani se wikipedije i slicnih internet izvora i procitaj malo psiholoske lekture. Tacno je to sto si rekao, ali izmedjuostalog, ljudi s takvim poremecajem licnosti imaju nerealnu sliku o sebi i svojim sposobnostima i dakako zamisljaju da su puno sposobniji od drugih i za svaki neuspjeh optuzuju druge jer ih „mrze“ ili im zele uciniti nepravdu ili zlo. Ovdje sam ciljao vise na dio do zareza.
Sad, jos je gore od svega kad neko zajebanciju primi za ozbiljno i u potpunosti pomisli da ovi ovdje imaju takav poremecaj licnosti :lol: A pored toga, prihvati za ozbiljno "pricalo se" :lol: Al' dobro, prihvatam digresiju, malo sam presao granicu.
barca_87 je napisao/la:sta se izvaljujes bezveze da pep to napisao u knjizi :r: ,taj famozna sms prica je iz neautorizovane messijeve "biografske" knjige gdje su neka dvojica napisala tu knjigu i napisali tu fola pricu
Istina, istina, pobijedio si. :kafa:
Mora se priznati da nisi nasjeo na moje lazi. :kafa:
Marksizam u skole!

alex87
Kontakt:

Post Postao/la alex87 » 06 jul 2014, 13:33

Imali sta konkretno za DC i DR??

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.