Nema ni tebe purgerudubrava je napisao/la:sjećam se obannona zvezdaša. Tu je i dalje Alan_kardec, uz virtu4l-a i High-a, možda i najstariji po forumskom stažu..
NoName je isto tu negdje, šulja se..
pa bambina i njen brat (zaboravi nik), pa mala slatka Lejla i mostarska ljepotica Lily
hm, tko još? sjećam se jednog, mislim da je imao stone_island nadimak...tako nešto...pa Varešak GoRaN...
bilo je finih momaka (i djevojaka)
a sad koliko ima novih a ustvari starih jer su banovani jedno tisuću puta, tko će ga znati...
šteta što nema Devila, al služba je služba...iako bi mogao kadkad svratiti...
Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stari forumasi
DRUG NEBI TI PUNCA
NoName je imao avatar Zidanea, koliko se sjecam. Bio je dobar maleni 
Majestic je vozao Golfa 2, pricao je o tome.
Jel aktivan 123456 hahah ?
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Majestic je vozao Golfa 2, pricao je o tome.
Jel aktivan 123456 hahah ?
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Consigliere
- Kontakt:
Juznjak je najjaci... Pratio Atletico kad su bili mrtvi prosjek, sada kad razvaljuju- njega nigdje 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Purger nema što pametno pročitati. Al, tu je, s vremena na vrijeme...bagrcavi je napisao/la:
Nema ni tebe purgeru
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Juznjak radi. Mislim da je kamiondzija ili nesto slicno. Naravno ne ko Cautinho.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
nek ti meni nisi nikad odgovorio šta je regresioni zahtjev i inkorporacijadubrava je napisao/la:Purger nema što pametno pročitati. Al, tu je, s vremena na vrijeme...bagrcavi je napisao/la:
Nema ni tebe purgeru
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- legenda reala
- Kontakt:
Svi su tu i dalje, samo u novom ruhu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Otkrijte novo ruho. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mont0, odličan forumaš.
NoName također. Imao je strašnih scena u vezi auta, šume i blicanje juge (ako se iko sjeća tog posta prije par godina)
NoName također. Imao je strašnih scena u vezi auta, šume i blicanje juge (ako se iko sjeća tog posta prije par godina)
Sad će to legenda, otkrije on njih dok trepneš.BaDa12 je napisao/la:Otkrijte novo ruho.
DRUG NEBI TI PUNCA
Gdje je rz88?dubrava je napisao/la:sjećam se obannona zvezdaša. Tu je i dalje Alan_kardec, uz virtu4l-a i High-a, možda i najstariji po forumskom stažu..
pa bambina i njen brat (zaboravi nik), pa mala slatka Lejla i mostarska ljepotica Lily
hm, tko još? sjećam se jednog, mislim da je imao stone_island nadimak...tako nešto...pa Varešak GoRaN...
a sad koliko ima novih a ustvari starih jer su banovani jedno tisuću puta, tko će ga znati...
šteta što nema Devila, al služba je služba...iako bi mogao kadkad svratiti...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: Stari forumasi
To je NeutralHigh je napisao/la:Gdje je rz88?dubrava je napisao/la:sjećam se obannona zvezdaša. Tu je i dalje Alan_kardec, uz virtu4l-a i High-a, možda i najstariji po forumskom stažu..
šteta što nema Devila, al služba je služba...iako bi mogao kadkad svratiti...Sjećam se belaja s njim dok sam bio moderator.
Gdje je ramiral ?
On je dominirao na temi "Ofiraze"
On je dominirao na temi "Ofiraze"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prije je uvijek bilo belaja jer se za svaku sitnicu dobijao ban. Napišeš da Zvezdi nije mjesto u međunarodnim klubovima (na taj podforum) i dobiješ IP ban. Danas otvoreno nazivaju Sušića svakakvim imenima i niko da ban dobije. Također svako trolanje i pokušaj trolanje je automatski ban od sedam dana, a danas otvoreno pojedini moderatori provociraju i trolaju. Drugačija vremena moj @High.
Tu je i dr.Adnan, ko prati Bayern-ovu temu zna o kome se radi, strašan forumaš.
Je li to znači da mi, bivši moderatori, možemo dobiti prolaznu ocjenu za ''čuvanje'' foruma?Neutral je napisao/la:Prije je uvijek bilo belaja jer se za svaku sitnicu dobijao ban. Napišeš da Zvezdi nije mjesto u međunarodnim klubovima (na taj podforum) i dobiješ IP ban. Danas otvoreno nazivaju Sušića svakakvim imenima i niko da ban dobije. Također svako trolanje i pokušaj trolanje je automatski ban od sedam dana, a danas otvoreno pojedini moderatori provociraju i trolaju. Drugačija vremena moj @High.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koliko se sjećam IP banove daju tek otkad su skontali da neki bolesnici imaju po više accovaNeutral je napisao/la:Prije je uvijek bilo belaja jer se za svaku sitnicu dobijao ban. Napišeš da Zvezdi nije mjesto u međunarodnim klubovima (na taj podforum) i dobiješ IP ban. Danas otvoreno nazivaju Sušića svakakvim imenima i niko da ban dobije. Također svako trolanje i pokušaj trolanje je automatski ban od sedam dana, a danas otvoreno pojedini moderatori provociraju i trolaju. Drugačija vremena moj @High.
Iskreno previše je namrgođenih osoba koji svoje frustracije liječe na forumu pa će i na običnu šalu reagovati burno.Da ne spominjem one koji svako mišljenje koje nije poput njihovog smatraju trollanjem.
Dylan Dog fali najviše,al jbg čovjek se okrenuo teretani.
Da je samo na se vrati @ljubav da se smijemo malo ili nedimko moze isto 
Alija ilitiga raul-zakon.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
LjumanM95 je napisao/la:Alija ilitiga raul-zakon.![]()