Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Ako ima šta, al sve u paketu, da se ne peglam
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Probao sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
Zadnja izmjena: emir987, dana/u 06 jul 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Re: Odg:
7 gb druzeJoseMourinho je napisao/la:Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Skini Avast, i pokreni čišćenje prilikom dizanja sistema. Također prelistaj malo komp i sa CCleaner-om.emir987 je napisao/la:Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Skinuo sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
- JoseMourinho
- Kontakt:
E jbg torrent link je al ima sve, skini Lite izlistat ce ti 5-6 drajvera koji ti trebaju i samo kliknes on ce te uputit na skidanjenedim93 je napisao/la:7 gb druzeJoseMourinho je napisao/la:Drp.sunedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
Cobra.nedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
što si misteriozan ?mandraX je napisao/la:Cobra.nedim93 je napisao/la:kakav paket drajvera, tek snimljen xp sp 3.
evo skinuo sam sound preko ovog od murinja
de link
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Imas li link?anell je napisao/la:MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Re: Odg:
Imas PPMouse je napisao/la:Imas li link?anell je napisao/la:MožeMouse je napisao/la:moze li se ikako skinut windows xp sp3 s neta ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jel iko booto preko usb-a win xp?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
Stavio sam sve to al poslije mi nesto trazi cd rom kad se zavrsi onaj setupJoseMourinho je napisao/la:Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
- JoseMourinho
- Kontakt:
E neznam to bgm pokušaj po googlu istražit...Mouse je napisao/la:Stavio sam sve to al poslije mi nesto trazi cd rom kad se zavrsi onaj setupJoseMourinho je napisao/la:Jesam sedmicu, al na isti princip ide kad ti se paki pokušaj sa F8 ili u bio su stavi da boota sa usbaMouse je napisao/la:jel iko booto preko usb-a win xp?
Ma ubih se trazeci i nista. Sutra cu kupit cd
Problem rijesen Avastom i CCleanerom. Hvala puno druze.mandraX je napisao/la:Skini Avast, i pokreni čišćenje prilikom dizanja sistema. Također prelistaj malo komp i sa CCleaner-om.emir987 je napisao/la:Uvalio mi se nakav virus, nikako da ga ocistim. Uglavnom, kad udjem na bilo koju stranicu, cim kliknem na neki link otvara mi novi prozor. Non stop mi izbacuje reklame na stranicama, to sve usporava rad kompa. Skinuo sam 2 antivirusa, nikako da rijesim stvar. Moram li formatirati komp? Preporuke???
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobio sam na poklon nov hp-ov laptop.
Nešto sam čuo da su hp-ovi slabi, nakon određenog vremena se pregrijavaju, gase se... zanima me vaše mišljenje? Jel istina to? 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mitovi drug, vremenom se malo jače čuje kako radi, samo ga očisti. Kupi cooler i uživaj.
Kupi kuler i bez brige si.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.