Junuze brate tako treba da razmislja svaki tifoz naseg voljenog kluba,a ne da palamude po tastaturi e hocel biti il nece biti prenosa.Prvo kolo proljetnog djela i veoma bitna utakmica za nas i za nastavak sezone.Ok znam da ne moze svak ni otici i to je uredu,ali ko god moze i ko zna i razumije koliko nam znaci ova utakmica ce u subotu se organizovati i put tz da bodri VOLJENI NAM KLUB.junuz23 je napisao/la:e cuj prenos, jos pitar jos hoce prenos...marsh svi u TZ
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- sarajlija89
- Kontakt:
SLOBODA - SARAJEVO
GL: Valjić Ognjen (Banja Luka)
A1: Čule Drago (Kruševo)
A2: Taborin Zoran (Zvornik)
4: Stankić Predrag (Bijeljina)
Delegat: Kundačina Radislav (Trebinje)
Kont.suđenja:Sofrenić Milorad (Bijeljina)
SARAJEVO - MODRIČA
GL: Skakić Dragan (Gradiška)
A1: Čišić Almir (Mostar)
A2: Keranović Dragan (Prijedor)
4: Kaplan Semir (Stolac)
Delegat: Kurić Muharem (Donji Vakuf)
Kont.suđenja: Erletić Jovan (Pelagičevo)
VELEŽ - SARAJEVO
GL: Zrilić Robert (Banja Luka)
A1: Drašković Dalibor (I.Sarajevo)
A2: Kunić Ratko (Banja Luka)
A3: Arnautović Midhat (Tuzla)
Delegat: Stjepanović Branko (Teslić)
Kont.suđenja: Hasukić Salih (Gradačac
delegirani suci za prva tri kola..ovo je strasno...dva gostovanja sudije iz banja luke
...stvarno sta nasa uprava radi..ovo nije normalno da dozvole ovo....a i drugo kolo ...SKAKIC...ko prati sarajevo zna sta je taj covjek ili necovjek radio sarajevu u proslosti.......nezz bgm..
imamo razloga bit zabrinuti...
GL: Valjić Ognjen (Banja Luka)
A1: Čule Drago (Kruševo)
A2: Taborin Zoran (Zvornik)
4: Stankić Predrag (Bijeljina)
Delegat: Kundačina Radislav (Trebinje)
Kont.suđenja:Sofrenić Milorad (Bijeljina)
SARAJEVO - MODRIČA
GL: Skakić Dragan (Gradiška)
A1: Čišić Almir (Mostar)
A2: Keranović Dragan (Prijedor)
4: Kaplan Semir (Stolac)
Delegat: Kurić Muharem (Donji Vakuf)
Kont.suđenja: Erletić Jovan (Pelagičevo)
VELEŽ - SARAJEVO
GL: Zrilić Robert (Banja Luka)
A1: Drašković Dalibor (I.Sarajevo)
A2: Kunić Ratko (Banja Luka)
A3: Arnautović Midhat (Tuzla)
Delegat: Stjepanović Branko (Teslić)
Kont.suđenja: Hasukić Salih (Gradačac
delegirani suci za prva tri kola..ovo je strasno...dva gostovanja sudije iz banja luke

imamo razloga bit zabrinuti...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
to **** od skakica nam je sudilo bezroj utakmica i svaku utakmicu je nesto zasrao!!!!!!!!!! centar nemoze se preci kada on sudi majku mu njegovu..............
a ovo za delegiranje sudija
tebi to nesto cudno????
prisjeti se samo zrinjskog!!!!!!!!!!!!!!
e to ces samo bar jedno 5,6 puta ponovo gledaati......jer ,sve mi se cini da je poznat osvajac titule
a ovo za delegiranje sudija

e to ces samo bar jedno 5,6 puta ponovo gledaati......jer ,sve mi se cini da je poznat osvajac titule

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- sarajlija89
- Kontakt:
ma brate ne moze mene nista iznenadit..ja sam reko da ce borac bit prvak jer znamo kako to ide..al uprava mrtva sta radi..kako ovo mogu dozvolitjohnnyHZ je napisao/la:to **** od skakica nam je sudilo bezroj utakmica i svaku utakmicu je nesto zasrao!!!!!!!!!! centar nemoze se preci kada on sudi majku mu njegovu..............
a ovo za delegiranje sudijatebi to nesto cudno????
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Znaci da vec namjestaju Borcu da osvoji
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma zao mi ba navijaca..nas koji zivimo za titulu..za sve ovo vrijeme jel iko iz kluba otvoreno reko idemo na titulu...ne..nego cilj nam je evropa..a titula ako nam se ukaze sansaFK Sarajevo je napisao/la:Znaci da vec namjestaju Borcu da osvoji

jbo ih evropa vise..nismo mi seljo da se tim zadovoljavamo... mi hocemo evropski klub,evropa se podrazumjeva svake godine a titule su imperativ..al jok....

nakon ovog nisam vise toliko optimistican...sramota je sta nasa uprava dopusta...zalosno
Najbolje bi bilo da nam nisi ovo oko sudaca pokazao, sad se sekiram
... Al za nadate da će naši navijači regovati bilo u upravi ili na tribini ako se desi nešto nepoželjno. Dabogda crko Skakić minutu prije meča... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ništa čudno ovo u vezi sudaca
mutne radnje se nastavljaju

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
bit ce svasta ovog proljeca
ali ja zelim sarajevu od srca da uzme to drugo mjesto

- jalehordas
- Kontakt:
pasa moj necemo mi drugo hocemo prvoVFCB je napisao/la:bit ce svasta ovog proljeca![]()
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Zadali smo sebi cilj, a to je Evropa i sve smo podredili borbi za nju. Imali smo dosta dobre pripreme, igrači su spremni i vjerujem da će to potvrditi i rezultati. Uz malo sreće, ovo proljeće moglo bi biti naše - rekao je Alihodžić.
gade mi se, nisu u stanju ni postaviti titulu za cilj, kako im nije jasno da se mi ne zadovoljavamo vropom kao neki drugi kojima je evrpa san
gade mi se, nisu u stanju ni postaviti titulu za cilj, kako im nije jasno da se mi ne zadovoljavamo vropom kao neki drugi kojima je evrpa san
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- jalehordas
- Kontakt:
citam evo da handzic jos nije dobio certifikat a ako ga nedobije nece moci igrati sutra
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ev da ja jednu "poznatu"rečenicu kažem za sutrašnji meč. Ovo je neko sa nešeg foruma tukno:
Smrt fasizmu - Sloboda bez boda!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ili ti ga... Smrt farismu Sloboda-Sarajevo 1:0Zagor je napisao/la:Ev da ja jednu "poznatu"rečenicu kažem za sutrašnji meč. Ovo je neko sa nešeg foruma tukno:

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Tako je zagor najbolje bi bilo da nije ni pokazaoZagor je napisao/la:Najbolje bi bilo da nam nisi ovo oko sudaca pokazao, sad se sekiram... Al za nadate da će naši navijači regovati bilo u upravi ili na tribini ako se desi nešto nepoželjno. Dabogda crko Skakić minutu prije meča...

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
SVAKE deruge SUBOTE se rano budim jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- sarajlija89
- Kontakt:
a jbt...ne mogu da vjerujem...sutra nece igrati maksumic(kartoni) i hadzic i dzakmic zbog povreda..i jos ovo.....a sta nam se desava ne mogu da vjerujem...pored svega jos cemo i desetkovani bitjalehordas je napisao/la:citam evo da handzic jos nije dobio certifikat a ako ga nedobije nece moci igrati sutra
E zbog ovakvih situacija,koje su "normalne" u fudbalu ja sam ukazivao zasto je bilo i "moralo" se dovesti "pojacanja" na zimskom prelaznom roku.Ma jok reko je cala da cemo samo ciljana pojacanja "dovesti".E moj cala mozes sutra mene da uvedes u igru.Samo mi mahni i ja cu sa tribine da zamjenim povrijedjene igrace.Koji su to klocevi u upravi sa calom na celu,jer on mi je najodgovorniji za sve ovo.......Da je insistirao i da je uistinu zelio nekog igraca valjda bi se pobunio sada da mu uprava nije htijela izaci u susret.Svi oni pusu u istu frulu......Ali sta je tu je.Nasa ljubav ne poznaje granice,tako da sam sutra uz bordo momke.sarajlija89 je napisao/la:a jbt...ne mogu da vjerujem...sutra nece igrati maksumic(kartoni) i hadzic i dzakmic zbog povreda..i jos ovo.....a sta nam se desava ne mogu da vjerujem...pored svega jos cemo i desetkovani bitjalehordas je napisao/la:citam evo da handzic jos nije dobio certifikat a ako ga nedobije nece moci igrati sutra
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Zato U inat svima uzimamo titulu ove sezone!!!