a ovo za delegiranje sudija
prisjeti se samo zrinjskog!!!!!!!!!!!!!!
e to ces samo bar jedno 5,6 puta ponovo gledaati......jer ,sve mi se cini da je poznat osvajac titule
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma brate ne moze mene nista iznenadit..ja sam reko da ce borac bit prvak jer znamo kako to ide..al uprava mrtva sta radi..kako ovo mogu dozvolitjohnnyHZ je napisao/la:to **** od skakica nam je sudilo bezroj utakmica i svaku utakmicu je nesto zasrao!!!!!!!!!! centar nemoze se preci kada on sudi majku mu njegovu..............
a ovo za delegiranje sudijatebi to nesto cudno????
prisjeti se samo zrinjskog!!!!!!!!!!!!!!
e to ces samo bar jedno 5,6 puta ponovo gledaati......jer ,sve mi se cini da je poznat osvajac titule
ma zao mi ba navijaca..nas koji zivimo za titulu..za sve ovo vrijeme jel iko iz kluba otvoreno reko idemo na titulu...ne..nego cilj nam je evropa..a titula ako nam se ukaze sansaFK Sarajevo je napisao/la:Znaci da vec namjestaju Borcu da osvoji
pasa moj necemo mi drugo hocemo prvoVFCB je napisao/la:bit ce svasta ovog proljeca![]()
ali ja zelim sarajevu od srca da uzme to drugo mjesto
ili ti ga... Smrt farismu Sloboda-Sarajevo 1:0Zagor je napisao/la:Ev da ja jednu "poznatu"rečenicu kažem za sutrašnji meč. Ovo je neko sa nešeg foruma tukno:
Smrt fasizmu - Sloboda bez boda!
Tako je zagor najbolje bi bilo da nije ni pokazaoZagor je napisao/la:Najbolje bi bilo da nam nisi ovo oko sudaca pokazao, sad se sekiram... Al za nadate da će naši navijači regovati bilo u upravi ili na tribini ako se desi nešto nepoželjno. Dabogda crko Skakić minutu prije meča...
a jbt...ne mogu da vjerujem...sutra nece igrati maksumic(kartoni) i hadzic i dzakmic zbog povreda..i jos ovo.....a sta nam se desava ne mogu da vjerujem...pored svega jos cemo i desetkovani bitjalehordas je napisao/la:citam evo da handzic jos nije dobio certifikat a ako ga nedobije nece moci igrati sutra
E zbog ovakvih situacija,koje su "normalne" u fudbalu ja sam ukazivao zasto je bilo i "moralo" se dovesti "pojacanja" na zimskom prelaznom roku.Ma jok reko je cala da cemo samo ciljana pojacanja "dovesti".E moj cala mozes sutra mene da uvedes u igru.Samo mi mahni i ja cu sa tribine da zamjenim povrijedjene igrace.Koji su to klocevi u upravi sa calom na celu,jer on mi je najodgovorniji za sve ovo.......Da je insistirao i da je uistinu zelio nekog igraca valjda bi se pobunio sada da mu uprava nije htijela izaci u susret.Svi oni pusu u istu frulu......Ali sta je tu je.Nasa ljubav ne poznaje granice,tako da sam sutra uz bordo momke.sarajlija89 je napisao/la:a jbt...ne mogu da vjerujem...sutra nece igrati maksumic(kartoni) i hadzic i dzakmic zbog povreda..i jos ovo.....a sta nam se desava ne mogu da vjerujem...pored svega jos cemo i desetkovani bitjalehordas je napisao/la:citam evo da handzic jos nije dobio certifikat a ako ga nedobije nece moci igrati sutra
ma bolja jebordo_momak je napisao/la:hajmo braco malo zagrijavanja
za kosevo za sarajvo za horde zla sad pjevam ja daj goo sarajvo nama vise netreba!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.