Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
“BiH ima jako dobre i veoma iskusne igrače. Igrali su na drugom nivou u odnosu na nas i zato su zasluženo pobijedili. Žao mi je što ovakav tim nije izborio plasman u osminu finala Mundijala. Što se naše današnje igre tiče, igrali smo do svojih granica. Iscrpili smo se u utakmici sa Argentinom”, rekao je Queiroz, portugalski stručnjak na klupi Irana na oficijelnoj FIFA press konferenciji.
Dali treba sta dodati ?? Ja sam ZA Queiroza.
Dali treba sta dodati ?? Ja sam ZA Queiroza.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
naravno, Pape je svoj karakter pokazao mnogo puta, post je ironicanvoltron30 je napisao/la:Šupak bi davno otišao da je imao kakvu dobru ponudu.bvb je napisao/la:nije Pape takav covjek da nas sad izda, prije nekoliko dana je rekao da nema nista protiv da nastavi trenirati, supacki bi bilo da sad ode.

bvb je napisao/la:nije Pape takav covjek da nas sad izda, prije nekoliko dana je rekao da nema nista protiv da nastavi trenirati, supacki bi bilo da sad ode.

A kad iranskom ''pučanstvu'' predoči taktiku bez lijevog beka.Principatus je napisao/la:Ma pricekaj ti kad se kod Germanije Sportagenture odjedanput pojave neki Iranci na listi, a Ten Svino otkrije da pored Belgijske, Hrvatske, Bosnjacke ima i Iranske krvi i da zna igrati stopera.voltron30 je napisao/la:S jedne strane čovjek se raduje, ode budalaš, a s druge, žao mi ljudi, jbg, Iranci su nam prijateljski narod.Principatus je napisao/la: Jao Iranci, kako im se zahvaliti za ovo, ako ga stvarno dovedu. Bez rijeci.

- donniedarko
- Kontakt:
Pa taman ekipa koja se poklapa sa njegovim ambicijama
win-win situacija za sve strane 

voltron30 je napisao/la:
![]()
Iranci spasite nas

Konačno neke dobre vijesti.
Usput, daleko kuća Queirozu bila od naše reprezentacije, sklon sam mišljenju da je u rangu, ili čak lošiji, od ovog našeg tupavog nesrećnika.
Šalu na stranu, al' ovo su još samo novinarska nagađanja. Nismo mi te sreće da se budale tako lako riješimo. Zna i muto da će njegova nesposobnost još više doći do izražaja kada dobije daleko slabiju skupinu igrača. Jedino ako dobije neku nemoralnu ponudu, u šta lično sumnjam, jer iranski savez nije pri nekoj velikoj lovi, pa da mu zine guzica za parama. Seljačka je to politika, zna taj razmišljat' kada je u pitanju njegov lični interes.
Pape ih zacaro u onoj utakmici.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Amin.fixator je napisao/la:daBogda Bajram u Iranu u Teheranu dočekao
amin jarabi
StarMo nije skutorija...
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
voltron30 je napisao/la:Šalu na stranu, al' ovo su još samo novinarska nagađanja. Nismo mi te sreće da se budale tako lako riješimo. Zna i muto da će njegova nesposobnost još više doći do izražaja kada dobije daleko slabiju skupinu igrača. Jedino ako dobije neku nemoralnu ponudu, u šta lično sumnjam, jer iranski savez nije pri nekoj velikoj lovi, pa da mu zine guzica za parama. Seljačka je to politika, zna taj razmišljat' kada je u pitanju njegov lični interes.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vodite ga, mi cemo platiti i kartu i hotel za godinu dana, samo ga vodite

Kakav Iran ,nemojte biti naivni.To mu jurisnici popravljaju poziciju uoci sjednice Izvrsnog Odbora.
On je mozda i mogao naci solidan angazman tamo negdje na sredini kvalifikacija za SP pa mozda cak i na kraju ali od tada su se svi uvjerili da on nema pojma i da su uspjesi reprezentacije BiH iskljucivo stvar kvaliteta igrackog kadra.
Ne daju ljudi tek tako pare za nista.
On je mozda i mogao naci solidan angazman tamo negdje na sredini kvalifikacija za SP pa mozda cak i na kraju ali od tada su se svi uvjerili da on nema pojma i da su uspjesi reprezentacije BiH iskljucivo stvar kvaliteta igrackog kadra.
Ne daju ljudi tek tako pare za nista.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Safete ne možeš nam to uradit, ostavit nas na cjedilu. Nije fer od tebe prema nema.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo je jos jedan od poteza koji se povlači kako bi mu IO ponudio novi ugovor!!! Lopovska posla, ko ce bolan njemu nešto ponuditi!! On s klupe BiH ide samo u jednom pravcu a to je Pariz!!
Sent from my Home using fingers
Sent from my Home using fingers
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Da, upravo to mislim.Ajax je napisao/la:Ne vjerujem da Virtual misli da Miske ima kvalitet da pocne u prvih 11 i jednu vise utakmicu protiv jacih protivnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dokle do 35 godine ?? A sta mu fali da zaigra zadnjih 30 minuta na zalasku karijere ??Virtu4l je napisao/la:Da, upravo to mislim.Ajax je napisao/la:Ne vjerujem da Virtual misli da Miske ima kvalitet da pocne u prvih 11 i jednu vise utakmicu protiv jacih protivnika.
Nisi odgovorio sta mislis o Osimovoj izjavi na kojega se jako volis inace pozivati. Da onaj koji ne moze da trci ne moze ni da igra da pada taktika i sve u vodu ????
Misimović - provedeno vrijeme na terenu 74’54″ – pretrčao 8,397 m Zvjezdan Misimović- provedeno vrijeme na terenu 94’17″- pretrčao 10644 metara – najveća brzina 25,02 km/hAjax je napisao/la:Dokle do 35 godine ?? A sta mu fali da zaigra zadnjih 30 minuta na zalasku karijere ??Virtu4l je napisao/la:Da, upravo to mislim.Ajax je napisao/la:Ne vjerujem da Virtual misli da Miske ima kvalitet da pocne u prvih 11 i jednu vise utakmicu protiv jacih protivnika.
Nisi odgovorio sta mislis o Osimovoj izjavi na kojega se jako volis inace pozivati. Da onaj koji ne moze da trci ne moze ni da igra da pada taktika i sve u vodu ????
I nije mogao da trci vama nekima ocito treba crtati neke stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.