Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banovaMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Stari forumasi
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Neutral?legenda reala je napisao/la:fazon je bio što su oni tad prikazali sve takmičare, jer se nije održavalo ništa na ostalim borilištima, samo nisu nijedan njegov hitac prikazali, al si ih ti opet branio, kako on nije marketinški zanimljiv![]()
a ko je čovjek koji je najviše puta mjenjao nik na ovom forumu, ono ostali mu postovi, al ime promjenio:mrgreen:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa jel' marketinški zanimljiv?legenda reala je napisao/la:fazon je bio što su oni tad prikazali sve takmičare, jer se nije održavalo ništa na ostalim borilištima, samo nisu nijedan njegov hitac prikazali, al si ih ti opet branio, kako on nije marketinški zanimljiv![]()
a ko je čovjek koji je najviše puta mjenjao nik na ovom forumu, ono ostali mu postovi, al ime promjenio![]()
Paja je kralj novih registracija, ali se on strašno promijenio, ranije je bio nepodnošljivo zajedljiv, a sad je samo sarkastičan, sve češće i zanimljiv.
Da ti ja kažem šta je ispod minimuma? Tvoj avatarnedim93 je napisao/la: @duke ne može to je ispod minimuma
- legenda reala
- Kontakt:
aferim momak, vidi se da pratiš forum, a smio bi se zakleti da se još nekako zvaoPasha je napisao/la:ne znam na koga misliš, al' insider je bio i Ministar i Knele. mada njemu se može.![]()
![]()
ima li ko više postova, jbt kolko sam ja dao ovom forumu, ništa mi nije vratio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam dosad samo jednom promjenio nick. Tesko ostati na jednom nicku duzi vremenski period. 
Paja je postao objektivan ne najavljuje više dominaciju
a nick je opklada, a i slažem se da jest
a nick je opklada, a i slažem se da jest
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ja sam mijenjao nick kad me je admin banovao jer sam stavio njegov avatar 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!Amar Dzeko je napisao/la:Ja sam 4, nisam nikad mijenjao, mada je bilo banovaMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
Da li sam jedini po tom pitanju?
imanasjosMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
za ovo momak imaš piće.legenda reala je napisao/la:aferim momak, vidi se da pratiš forum, a smio bi se zakleti da se još nekako zvaoPasha je napisao/la:ne znam na koga misliš, al' insider je bio i Ministar i Knele. mada njemu se može.![]()
![]()
![]()
![]()
ja se ne sjećam, da je imao još neki nick. evo pokušavam, al' ne ide. podsjeti me, pošto vidim da se ti ipak sjećaš...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ti si previše normalan i korektan da bi dobio ban. Za šta čovjek da te banuje kad non stop smiruješ strasti gdje god pišeš. Daj si nekog izazovahilmo je napisao/la: Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
Da li sam jedini po tom pitanju?![]()
sjecam se tebeharry_90 je napisao/la:imanasjosMElloo je napisao/la:Jesam ja jedini koji je ovdje 5 godina pod istim nickom ??pozz
I ja sam bez bana
koja si ti legendaOtelo je napisao/la:Ja sam mijenjao nick kad me je admin banovao jer sam stavio njegov avatar
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je proslavio šestu godišnjicu na forumu i nikad nije bio banovanhilmo je napisao/la:
Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
a kloc je evo iskoristio i moje odsustvo i prestigao me u broju postova
Pasha
provjeriću, možda sam se i zabrojao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Možda ima dupli acc pa sa njega hvata izazove.DukeOfWellington je napisao/la:Ti si previše normalan i korektan da bi dobio ban. Za šta čovjek da te banuje kad non stop smiruješ strasti gdje god pišeš. Daj si nekog izazovahilmo je napisao/la: Za malo više od mjesec dana i bit će 5. godisnjica mog piskaranja ovdje, uvijek pod istim nikom i bez ijednog bana!
Virtual nikad nije bio banovan?
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 06 jul 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam samo jednom dobio ban, i to zbog navodnog ''svercanja kartama''. (a samo postavio link sa pika kako tapkarosi vec svercaju karte, a nisu pustene ni u prodaju, i to jos napisao ispod
).

A zasluzenog bana, nikada.
A zasluzenog bana, nikada.
ja sam dobio najviše trajnih banova na ovom forumu ja mislim 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Još da saznamo u kojoj je stranci.
nedim, ima vas prličan broj...
Zadnja izmjena: Pasha, dana/u 06 jul 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Svaka tebi čast Hilmo, ja ne znam koliko sam puta banovan
Normalno da Virtualni nije nikad banovan kad je dobar sa moderacijom
Normalno da Virtualni nije nikad banovan kad je dobar sa moderacijom
DRUG NEBI TI PUNCA
nisam sa tobom nikad ulazio u obračun al ima jedan mod* ne smijem mu ime izgovorit dobiću ban.Pasha je napisao/la:nedim, ima vas prličan broj...
Monolog me najviše volio ja mislim , svako 15 dana sedmičini sam imao.
I gdje je Monolog ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.