Hajde ne govori napamet. Pretrcao je i Begovic jednu tekmu 5 km a drugu skoro 4 km i sta sad. Valjda se gledaju sprintevi i brzina a ne joging. Ko da smo svi budale ovdje.Interista je napisao/la:
Misimović - provedeno vrijeme na terenu 74’54″ – pretrčao 8,397 m Zvjezdan Misimović- provedeno vrijeme na terenu 94’17″- pretrčao 10644 metara – najveća brzina 25,02 km/h
I nije mogao da trci vama nekima ocito treba crtati neke stvari
Safet Sušić - Pape
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Misimovic je poprilicno dosta trcao. 10 kilometara nije malo po utakmici.Ajax je napisao/la:
Dokle do 35 godine ?? A sta mu fali da zaigra zadnjih 30 minuta na zalasku karijere ??
Nisi odgovorio sta mislis o Osimovoj izjavi na kojega se jako volis inace pozivati. Da onaj koji ne moze da trci ne moze ni da igra da pada taktika i sve u vodu ????
Sad zavisi sta neko pod trkaci podrazumjeva. Ako misli na brzince, to vezni red ne moze ni biti, niti je u bilokojoj reprezentaciji veznjak nekakav brzinac. Ni Xavi i Iniesta nisu brzi igraci, ali se dosta krecu 11-12 kilometara.
Lulic,Stevanovic,Visca,Vrsajevic su trkaci, pretezno krilni igraci i bekovi.
Kod nas se pretjeruje sa tom trkom, a mi uopste ne trcimo malo, sta vise, pretrcali smo vise od svih u grupi. I od Argentine i Nigerije, a tako i Irana.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Poštujem Osima kao oca rođenog, ali on ima svoje mišljenje, a ja svoje. Misimovićeva statistika pokazuje da itekako može da trči, tako da ta montirana priča tvojih ahbaba pada u vodu.Ajax je napisao/la:Dokle do 35 godine ?? A sta mu fali da zaigra zadnjih 30 minuta na zalasku karijere ??
Nisi odgovorio sta mislis o Osimovoj izjavi na kojega se jako volis inace pozivati. Da onaj koji ne moze da trci ne moze ni da igra da pada taktika i sve u vodu ????
Ja sam subjektivan kad je moja reprezentacija u pitanju, ne gledam je kroz PES formacije i ostale gluposti. Zbog prljavih igara i kriminalaca smo izgubili neke velike legende. Ne bi valjalo da nam se to desi i sa igračem koji je obilježio ovaj tim od njegovog postanka.
Svako ko vrijeđa Zvjezdana Misimovića nije dostojan da se naziva navijačem reprezentacije BiH. Znam ja da oni prate repku od Portugala pa na ovamo, ali ima YT, ima arhiva, neka se informišu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Preporucujem ti da sjednes opet i pogledas obe utakmice mislis da se moze nabrati 10 kilometara na hodanju i setanju covjek citavu karijeru ima isti stil igre trcao je isto i sa 25 i sadaAjax je napisao/la:Hajde ne govori napamet. Pretrcao je i Begovic jednu tekmu 5 km a drugu skoro 4 km i sta sad. Valjda se gledaju sprintevi i brzina a ne joging. Ko da smo svi budale ovdje.Interista je napisao/la:
Misimović - provedeno vrijeme na terenu 74’54″ – pretrčao 8,397 m Zvjezdan Misimović- provedeno vrijeme na terenu 94’17″- pretrčao 10644 metara – najveća brzina 25,02 km/h
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 06 jul 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sta fali Misimovicevim pretrcanim 10 kilometara? Kako jedan njemacki kolumnista nedavno opisa Misimovica nakon kraja SP, takvoj magicnoj nozi, kao sto je posjeduje Zvjezdan, ne dolazite sa nekakvim statistikama i pretrcanim kilometrima, nego samo mjerite impulse genijalnosti koje proticu kroz tu nogu.
Kakav god da je, i koliko ga smatrali trutom, on je pretrcao sasvim dobru distancu, maestralno Hajrovicu asistirao protiv Argentine, Lulicu takodjer, zatim Dzeki protiv Nigerije (da je gol priznat, sad bi se slavio Miske kao heroj) itd.

Kakav god da je, i koliko ga smatrali trutom, on je pretrcao sasvim dobru distancu, maestralno Hajrovicu asistirao protiv Argentine, Lulicu takodjer, zatim Dzeki protiv Nigerije (da je gol priznat, sad bi se slavio Miske kao heroj) itd.
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajmo malo to trcanje dublje izanalizirati.Interista je napisao/la:
Koliko je lopti/akcija sasjekao trkom? Kakva mu je duel igra bila sa protivnikom (pogotovo Nigerija) ? Kakva prodornost, kakva organizacija napada? Kakva kreativnost u razigravanju napada i krila? Odgovor na sva pitanja je kolektivno 0. O presingu i tako tim stvarima da ne pricamo uopste, dodajmo tome jos da nema snage, nema snage da trci za loptom (drugo poluvrijeme protiv Nigerije, Dzeko ga proigrao on nije stigao loptu), pa losa dodavanja (kratka i duga) jer nema snage.
Ovo je vise nego dovoljno da se jasno konstatira da covjek NE MOZE. Jedino on, Safet i nekolicina znalaca to jos nisu uvidjeli.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Interista zasto se trudis covjece?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@ emir79
Po meni je najbolja formacija ova ispod u mom potpisu. Mozda bi cak i Medunjanin znao iznenaditi na poziciji desetke. U tom slucaju bi Pjanic opet otisao nazad pored Besica na zadnjeg veznog. Jer danas svi znaju da trce. A pojedini su jos i tehnicki ili napadacki jaki. Mi imamo dobre tehnicare ali zato nam svi igraci ne trce i sami sebe ukopavamo vec duze vremena. I sve sto bude bolji protivnik to se vise vidi i oni to koriste. Jer analiziraju nasu igru u detalje.
@virtual
Nemam ja nista protiv Misimovica. Drag mi je igrac. Ali onaj iz wolfsburga. Ovaj sada nije vise isti igrac. A i da jeste reprezentacija je napravila iskorak. Steta za onaj transfer u Galatasaray to ga je unistilo. Mada opet mislim da se je trebao vratiti u Bundesligu bilo koji klub. Ako nista u Kini mu fali jakih utakmica. Ato znas i sam da je bitno kada igra protiv tezih protivnika u klubu za igru u reprezentaciji. Ponavljam ne vidim nista lose da bude nasa prva zamjena na klupi. Za njegove stare zasluge svaka cast. Ali za prvih 11 se mora izabrati uvjek samo 11 najspremnijih igraca. ( protiv jacih protivnika naravno ).
Niko danas ne igra bez igraca koje trce. Mi imamo cak dvojicu takvih Dzeko i Miske. Puno brate. A kad se jos na to sve doda Medunjanin onda dobijes znas i sam sta.
Po meni je najbolja formacija ova ispod u mom potpisu. Mozda bi cak i Medunjanin znao iznenaditi na poziciji desetke. U tom slucaju bi Pjanic opet otisao nazad pored Besica na zadnjeg veznog. Jer danas svi znaju da trce. A pojedini su jos i tehnicki ili napadacki jaki. Mi imamo dobre tehnicare ali zato nam svi igraci ne trce i sami sebe ukopavamo vec duze vremena. I sve sto bude bolji protivnik to se vise vidi i oni to koriste. Jer analiziraju nasu igru u detalje.
@virtual
Nemam ja nista protiv Misimovica. Drag mi je igrac. Ali onaj iz wolfsburga. Ovaj sada nije vise isti igrac. A i da jeste reprezentacija je napravila iskorak. Steta za onaj transfer u Galatasaray to ga je unistilo. Mada opet mislim da se je trebao vratiti u Bundesligu bilo koji klub. Ako nista u Kini mu fali jakih utakmica. Ato znas i sam da je bitno kada igra protiv tezih protivnika u klubu za igru u reprezentaciji. Ponavljam ne vidim nista lose da bude nasa prva zamjena na klupi. Za njegove stare zasluge svaka cast. Ali za prvih 11 se mora izabrati uvjek samo 11 najspremnijih igraca. ( protiv jacih protivnika naravno ).
Niko danas ne igra bez igraca koje trce. Mi imamo cak dvojicu takvih Dzeko i Miske. Puno brate. A kad se jos na to sve doda Medunjanin onda dobijes znas i sam sta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vidim diskutuje se o Misketu ovdje. Nesto je rekao da bi se mogao vratiti u Njemacku uskoro, ugovor mu istice u decembru ili nesto slicno. To bi bio odlican potez, valjace nam on u kvalifikacijama. Pogotovo sad kad imamo trkaca Besica. "Ja cu svoje odraditi a oni naprijed neka odrade svoje" - legendarna izjava 

- DonCorleone
- Kontakt:
Ne bi lose bilo da ti i Safet pogledate kako formacija i taktika trebaju da izgledaju, pa makar kroz PES. Ipak se niko jos na SP-u nije provalio onakvom postavom kao Safet protiv Nigerije. Unikati u negativnom smislu.Virtu4l je napisao/la:
Ja sam subjektivan kad je moja reprezentacija u pitanju, ne gledam je kroz PES formacije i ostale gluposti.
Znam ja da oni prate repku od Portugala pa na ovamo, ali ima YT, ima arhiva, neka se informišu...
Ova zadnja recenica tebe najljepse opisuje, arhiva. Danas je 2014. Ljudi angazuju psihologe i kondicione trenere u 2014, i da, u 2014 covjek od 30 i kusur godina moze imati tremu

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 jul 2014, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jednostavno je to, navodno je konkurencija vječitom talentu i to mu se zamjera, ali taj isti Miske u svakom ciklusu riješi one najbitnije utakmice i donese upravo one bodove koji su nam najpotrebniji u datom ciklusu. On jedini rizikuje, pokušava, a ne daje loptu prvom do sebe i time nabija statistiku 'uspješnih pasova'.Goalgetter je napisao/la:Sta fali Misimovicevim pretrcanim 10 kilometara? Kako jedan njemacki kolumnista nedavno opisa Misimovica nakon kraja SP, takvoj magicnoj nozi, kao sto je posjeduje Zvjezdan, ne dolazite sa nekakvim statistikama i pretrcanim kilometrima, nego samo mjerite impulse genijalnosti koje proticu kroz tu nogu.![]()
Znači, 26 golova i preko 30 asistencija mu daju titulu najkorisnijeg igrača reprezentacije svih vremena i ako se nekome ne sviđa, postoji ljepši način da se to kaže, a ne da ga se naziva pogrndim imenima. Postoji bar deset igrača koji su veći od njega, poznatiji, ali onome ko je sa repkom od početka 'Miske je uvijek Miske'... i sama pomisao na to da ga jednog dana neće biti dovodi do nekog tužnog osjećaja

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pojedinci bi trebali ustati kad spominju Misimovica pamte onog Misketa iz Wolfsburga pola ih se ne sjeca Misimovic iz Nurnberga a nedaj boze da spomenem BochumSabinho je napisao/la:Interista zasto se trudis covjece?
Pa nema potrebe raspravljati se sa njima jbg. Eto dao si podatak o "kilometrazi" onda su poceli sa nekim drugim pricama... Pitao bih ja za neke druge igrace sta su uradili na SP-u ali ne da mi se onda voditi raspravu 5 satiInterista je napisao/la:Pojedinci bi trebali ustati kad spominju Misimovica pamte onog Misketa iz Wolfsburga pola ih se ne sjeca Misimovic iz Nurnberga a nedaj boze da spomenem BochumSabinho je napisao/la:Interista zasto se trudis covjece?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
To bi stvarno bio odlican potez. Imao bi vise tezih utakmica sto je jako bitno. Trku bi podigao na nivo vise. Onda bi se moglo da prica. Jednostavno protiv Argentine me je pozitivno iznenadio i bio je dobar bar prvih 60 minuta. Ali protiv Nigerije kada je bilo najpotrebnije bio je jako los. Mnogo je gubio duele jedan na jedan. Trkacki isto. Osim onog pasa Dzeki neznam jel napravio jos nesto za tih 90 minuta. Siguran sam da bi Pjanic napravio puno vise od njega na toj poziciji protiv Nigerije. Druga je stvar zasto je odigrao 90 minuta, a odmornijeg Hajrovica prvog zamjenio ??calcio je napisao/la:Vidim diskutuje se o Misketu ovdje. Nesto je rekao da bi se mogao vratiti u Njemacku uskoro, ugovor mu istice u decembru ili nesto slicno. To bi bio odlican potez, valjace nam on u kvalifikacijama. Pogotovo sad kad imamo trkaca Besica. "Ja cu svoje odraditi a oni naprijed neka odrade svoje" - legendarna izjava
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Vala ako mogu adzina jabuka, 'adzic i sVrsko, onda moze i maestro.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne trči Miske ali zato "trče" njegove lopte. Nije sve ni u trci, treba neko ko zna stati na loptu, proslijediti tačan pas. U našoj ekipi to slabo znaju ostali osim Pjanića i Misketa. Miske može još puno toga ponudit ovo repki...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
drummer je napisao/la:Kakav Iran ,nemojte biti naivni.To mu jurisnici popravljaju poziciju uoci sjednice Izvrsnog Odbora.

- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako. Sto se tice njega i Pjanica, oni za mene nisu konkurencija, za obojicu ima mjesta u timu, i znaju harmonirati ako se sklope kockice u sredini terena. Da jos pridodam, iako je 3 mjeseca bio povrijedjen, ispunio je obecanje, i dosao sa dobrom fizickom spremom na SP. Iako nam je tim, kako se sada ispostavilo bio fizicki jako slab na SP, ipak sam zadovoljan pretrcanom distancom Misketa, te kao sto kazes, njegovim bljeskovima u igri, koji su mogli odluciti utakmicu.Virtu4l je napisao/la: Jednostavno je to, navodno je konkurencija vječitom talentu i to mu se zamjera, ali taj isti Miske u svakom ciklusu riješi one najbitnije utakmice i donese upravo one bodove koji su nam najpotrebniji u datom ciklusu. On jedini rizikuje, pokušava, a ne daje loptu prvom do sebe i time nabija statistiku 'uspješnih pasova'.
Znači, 26 golova i preko 30 asistencija mu daju titulu najkorisnijeg igrača reprezentacije svih vremena i ako se nekome ne sviđa, postoji ljepši način da se to kaže, a ne da ga se naziva pogrndim imenima. Postoji bar deset igrača koji su veći od njega, poznatiji, ali onome ko je sa repkom od početka 'Miske je uvijek Miske'... i sama pomisao na to da ga jednog dana neće biti dovodi do nekog tužnog osjećaja
Da pridodam jos njegovu smirenost u igri, te recimo kako je igrao velike utakmice, rutinski, bez imalo straha, te makar pokusava nesto, sjetite se i baraza protiv Portugala npr. za EURO2012 u Lisabonu, jedini on i Dzeko su izasli ''sa mudima'' na teren, ostatak se izgubio. A da i ne pricam koliko samo Dzeko profitira od Misimovica u reprezentaciji, volio bi da ima negdje postotak koliko mu je Miske namjestio golova.
Ja cu samo reci, zalice se dugo sa Misimovicem kad jednog dana ode iz reprezentacije.
Nema potrebe raspravljati, njihov idol je razočarao na SP, to je problem, pa se prebacuje lopta na Misketa. Miske je isto ovako igrao i na Mestalji, i u Oslu i protiv Grčke, itd,Sabinho je napisao/la: Pa nema potrebe raspravljati se sa njima jbg. Eto dao si podatak o "kilometrazi" onda su poceli sa nekim drugim pricama... Pitao bih ja za neke druge igrace sta su uradili na SP-u ali ne da mi se onda voditi raspravu 5 sati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Misimovic je i u Brazilu bio jedan od nasih najboljih igraca,latentna je opasnost po gol protivnika svaki njeogov kontakt s loptom,prakticno sve sto smo mi napravili u prve dvije utakmice on je iskreirao,uz onu asistenciju Lulica Ibisevicu protiv Argentine.
Ali fakat su mu se neke neznalice popele na kosti vec nekoliko godina.
Kad on ode mi cemo biti najmanje duplo slabiji.
Ali fakat su mu se neke neznalice popele na kosti vec nekoliko godina.
Kad on ode mi cemo biti najmanje duplo slabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.