Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 06 jul 2014, 23:33

zgembo89 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Kakav Iran ,nemojte biti naivni.To mu jurisnici popravljaju poziciju uoci sjednice Izvrsnog Odbora.
:thumbup: isto sam pomislio
Tesko jer je izvor iranska drzavna novinska agencija a na njih ni mnogo mocnije face od obicnih jurisnika nemaju uticaja. :P

Btw komentar jednog iranca
I like Susic - allow me to explain. Bosnia played a fantastic game against Argentina and was beaten by a moment of Messi genius. Similarly, they were very strong against Nigeria, although the final result was stolen from them by the referee. Most importantly, they completely dominated us in a way that Argentina could not.

Let's not just focus on the WC games. They were extremely impressive in their warmup games, beating Mexico, for example. Even during the WCQ, they played fantastic football.

If CQ does not re-sign, I would gladly take Susic.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 jul 2014, 23:33

Sta se desilo sa tim brojnim ponudama Susicu pa ovaj i dalje ceka da mu se produzi ugovor za pisljivih 5000 eura mjesecno!?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 jul 2014, 23:34

Idi Sajo, pojacaj nas, pogleda ti teleceg. Povedi sa sobom i garnituru iz Germanije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 23:35

Goalgetter je napisao/la:Ja cu samo reci, zalice se dugo sa Misimovicem kad jednog dana ode iz reprezentacije.
To je poenta svega. Kad pogledaš koji igrači glume da su veći od reprezentacije, a onda pogledaš Misketa koji jedini ima 'legitimno pravo' na to. Uvijek je tu, šikaniran na milion načina, podmetalo mu se sve i svašta, ali ostao je tu...

Omalovažavajte Tina, Avdiju, Hadžića, niko vam ne brani... ali Misimovića ostavite na miru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 23:37

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Pa nema potrebe raspravljati se sa njima jbg. Eto dao si podatak o "kilometrazi" onda su poceli sa nekim drugim pricama... Pitao bih ja za neke druge igrace sta su uradili na SP-u ali ne da mi se onda voditi raspravu 5 sati ;)
Nema potrebe raspravljati, njihov idol je razočarao na SP, to je problem, pa se prebacuje lopta na Misketa. Miske je isto ovako igrao i na Mestalji, i u Oslu i protiv Grčke, itd,
........ Tu je jos nekoliko igraca. ;) I takodje sto se tice ovog Mundijala, jedina dva covjeka za koje se moze reci da su odigrali perfektno sve su Beg i Besic. Prijatno su iznenadili Hajrovic i Sunjic. Na moju veliku zalost, Lulic sem jedne asistencije nista nije napravio pogotovo u ofanzivi, i to ne samo na Mundijalu vec jos od Latvije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 jul 2014, 23:38

I da Pjanic i Miske nisu suprotstavljeni jedan drugom nego su dio zaokruzene cjeline.Kao Kroos i Ozil,kao Xavi i Iniesta.....
Neznalice koje mrze Misketa su i progurale pricu da ne mogu igrati zajedno sto je totalna glupost.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 23:38

Misimovic im 32 godine i neko bi da se on oprosti?

Komotno i bez problema, moze odraditi ove kvalifikacije i ici sa reprezentacijom u Francusku.
On je vrhunski znalac, stara skola , isklesana 10-ka za kojima mnogi zude, a njih je jako malo danas u fudbalu.
Manite se price o modernom fudbalu, kad nema veznjaka kao Misimovic nema ni dobre povezanosti ekipe.

Misimovic mora ostati, jer nam je potreban.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 jul 2014, 23:39

Haj' nece li mi ovi Iranci uljepsati godinu... Mada mi ovo sve zvuci predobro da bi bilo istinito.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jul 2014, 23:39

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ja cu samo reci, zalice se dugo sa Misimovicem kad jednog dana ode iz reprezentacije.
To je poenta svega. Kad pogledaš koji igrači glume da su veći od reprezentacije, a onda pogledaš Misketa koji jedini ima 'legitimno pravo' na to. Uvijek je tu, šikaniran na milion načina, podmetalo mu se sve i svašta, ali ostao je tu...

Omalovažavajte Tina, Avdiju, Hadžića, niko vam ne brani... ali Misimovića ostavite na miru.
To je to. Zamjeram Papetu na mnogo stvari, ali sto vjeruje u Misketa, i sto ne slusa na kritike nekih kvazi novinara u vezi njega, to mu je veliki plus. ;)

[youtube][/youtube]

Da zakljucim. Jedan od najvecih koji je nosio ovaj dres! :salut:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 jul 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 jul 2014, 23:40

Misimovic ce biti nas prvi igrac sa 100 nastupa aBd :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 jul 2014, 23:42

Pa zar je omalovazavanje kada kazes da bi nam Miske mozda bolje koristio u zadnjih 30 minuta utakmice. Bas sa tim svojim potezima mislim da bi bas to dobijalo tekme. Pa trener Belgije iz taktickih razloga je zapoceo zadnje dvije tekme bez realno najboljeg njihovog spica Lukakua. A ovaj drugi igra samo zato jer puno vise trci i pomaze u odbrani. I onda ubaci Lukakua u zadnjih 30 minuta i vidio si sta se je desilo covjek prelomi utakmicu. Svi znamo da je Lukaku puno bolji od Origija. Ali taktika nije uvjek da ti zaigra najboljih 11 igraca. Daleko od toga. To je izgleda samo kod nas tako. Imas najboljih 11 igraca. A onda im izmislis taktiku tako da svi igraju. A ko **** protivnika i njhove vrline/mane.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 23:45, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 jul 2014, 23:42

drummer je napisao/la:I da Pjanic i Miske nisu suprotstavljeni jedan drugom nego su dio zaokruzene cjeline.Kao Kroos i Ozil,kao Xavi i Iniesta.....
Neznalice koje mrze Misketa su i progurale pricu da ne mogu igrati zajedno sto je totalna glupost.
Ja nikad nisam shvatao tu pricu da ne mogu igrati zajedno. Pogotovo se govorilo za vrijeme Cire, kao neko opravdanje sto drzi Pjanica na klupi. Sto mi je bilo neshvatljivo. Srecom kod Papeta toga nije bilo, odmah je shvatio da moraju igrati i jedan i drugi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 23:42

drummer je napisao/la:Neznalice koje mrze Misketa su i progurale pricu da ne mogu igrati zajedno sto je totalna glupost.
Ćiro Blažević je progurao tu priču, a bubljičave naivčine se primile na to, jer zaboga, Pjanić ima najbolje ocjene na PES-u. Pjanićeva uloga u Romi nema nikakve sličnosti sa Misketovom i tu treba staviti tačku.
emir79 je napisao/la:Misimovic mora ostati, jer nam je potreban.
Naravno da nam je potreban, sad, a i kad završi karijeru.

@Ajax, niko nije mislio na tebe da omalovažavaš Misketa, zna se dobro ko ga omalovažava ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 23:45

Ajax je napisao/la:Pa zar je omalovazavanje kada kazes da bi nam Miske mozda bolje koristio u zadnjih 30 minuta utakmice. Bas sa tim svojim potezima mislim da bi bas to dobijalo tekme. Pa trener Belgije iz taktickih razloga je zapoceo zadnje dvije tekme bez realno najboljeg njihovog spica Lukakua. A ovaj drugi igra samo zato jer puno vise trci i pomeze u odbrani. I onda ubaci Lukakua u zadnjih 30 minuta i vidio si sta se je desilo covjek prelomi utakmicu. Svi znamo da je Lukaku puno bolji od Origija. Ali taktika nije uvjek da ti zaigra najboljih 11 igraca. Daleko od toga. To je izgleda samo kod nas tako. Imas najboljih 11 igraca. A onda im smislis taktiku tako da svi igraju. A ko **** protivnika i njhove vrline/mane-
Drugacija je to pozicija druze. Centralni vezni ili ti ga 10-ka je mozak ekipe i on ima puno veci spektar djelovanja od onog napadacevog. A ne bi bilo lose da Pape malo kopira taj Wilmots-ov potez sa spicem ako vec hocemo trku :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 06 jul 2014, 23:46

Evo Iranci hoće Sušića. Uzmite ga! Mi ga ne zaslužujemo! :tokralju:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jul 2014, 23:47

aferim momčiluko :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 jul 2014, 23:48

Ajax je napisao/la:Pa zar je omalovazavanje kada kazes da bi nam Miske mozda bolje koristio u zadnjih 30 minuta utakmice. Bas sa tim svojim potezima mislim da bi bas to dobijalo tekme. Pa trener Belgije iz taktickih razloga je zapoceo zadnje dvije tekme bez realno najboljeg njihovog spica Lukakua. A ovaj drugi igra samo zato jer puno vise trci i pameze u odbrani. I onda ubaci Lukakua u zadnjih 30 minuta i vidio si sta se je desilo covjek prelomi utakmicu. Svi znamo da je Lukaku puno bolji od Origija. Ali taktika nije uvjek da ti zaigra najboljih 11 igraca. Daleko od toga.
U svim taktikama i kombinacijama Miske je neizostavni dio nasih prvih 11.
Trka se Belgijancima nije isplatila,nisu napravili nista protiv Argentine i to je Argentincima bila najlaksa utakmica na prvenstvu,bukvalno su ih rijesili sa pola snage.
Po stoti put,trka je uzaludna bez kreacije,najbolje su one ekipe koje imaju izbalansirano to dvoje.
Osim toga Miske je protiv nigerije bio nas treci igrac po broju pretrcanih kilometara sto znaci i da zadnji hejterski argument pada u vodu.
Znaci i puno trci i zna.Hvala,do vidjenja.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 06 jul 2014, 23:54

Zamislite to da Iranci za Bajram predstave Susica kao novog selektora..sta bi to onda bilo za nas? :mrgreen: :mrgreen:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 06 jul 2014, 23:57

drummer je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Pa zar je omalovazavanje kada kazes da bi nam Miske mozda bolje koristio u zadnjih 30 minuta utakmice. Bas sa tim svojim potezima mislim da bi bas to dobijalo tekme. Pa trener Belgije iz taktickih razloga je zapoceo zadnje dvije tekme bez realno najboljeg njihovog spica Lukakua. A ovaj drugi igra samo zato jer puno vise trci i pameze u odbrani. I onda ubaci Lukakua u zadnjih 30 minuta i vidio si sta se je desilo covjek prelomi utakmicu. Svi znamo da je Lukaku puno bolji od Origija. Ali taktika nije uvjek da ti zaigra najboljih 11 igraca. Daleko od toga.
U svim taktikama i kombinacijama Miske je neizostavni dio nasih prvih 11.
Trka se Belgijancima nije isplatila,nisu napravili nista protiv Argentine i to je Argentincima bila najlaksa utakmica na prvenstvu,bukvalno su ih rijesili sa pola snage.
Po stoti put,trka je uzaludna bez kreacije,najbolje su one ekipe koje imaju izbalansirano to dvoje.
Osim toga Miske je protiv nigerije bio nas treci igrac po broju pretrcanih kilometara sto znaci i da zadnji hejterski argument pada u vodu.
Znaci i puno trci i zna.Hvala,do vidjenja.
Nek odigra jos ove dvije godine sto Savez nudi Pepetu produzetak ugovora, pa onda nek se oprosti i preuzme repku. Miske: "Samo ja mogu zamijeniti Papeta" :)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 jul 2014, 23:58

kokakolas je napisao/la:Haj' nece li mi ovi Iranci uljepsati godinu... Mada mi ovo sve zvuci predobro da bi bilo istinito.
nisu ni svjesni koliko će se zayebat :P
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.