Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Seade, dijete, izvini sto si izabrao da igras za ovu napacenu zemlju i zbog svoje odluke moras podnositi ovog magarca na klupi, kada si k'o covjek mogao izabrati Njemacku i da pod normalnim uslovima napredujes i igras u jednoj od najjacih reprezentacija svijeta.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bogami bez zajebancije mi ovakvog profesionalca i igrača ne zaslužujemo. Mene tačno stid bude kada vidim s kakvim ublehama dijeli dres. Ali džaba kad je momak patriota. Zamislimo samo da je bio kapiten mlade reprezentacije Njemačke a kod nas u najvažnijoj utakmici grije klupu a ne znam da smo spremnijeg igrača imali.kokakolas je napisao/la:Seade, dijete, izvini sto si izabrao da igras za ovu napacenu zemlju i zbog svoje odluke moras podnositi ovog magarca na klupi, kada si k'o covjek mogao izabrati Njemacku i da pod normalnim uslovima napredujes i igras u jednoj od najjacih reprezentacija svijeta.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
Nerminovic
- Kontakt:
oca mig mog ovo jos nisam vidio kako te ba nije stid da ovaki glupost da pises_forzamilan_ je napisao/la:Bogami bez zajebancije mi ovakvog profesionalca i igrača ne zaslužujemo. Mene tačno stid bude kada vidim s kakvim ublehama dijeli dres. Ali džaba kad je momak patriota. Zamislimo samo da je bio kapiten mlade reprezentacije Njemačke a kod nas u najvažnijoj utakmici grije klupu a ne znam da smo spremnijeg igrača imali.kokakolas je napisao/la:Seade, dijete, izvini sto si izabrao da igras za ovu napacenu zemlju i zbog svoje odluke moras podnositi ovog magarca na klupi, kada si k'o covjek mogao izabrati Njemacku i da pod normalnim uslovima napredujes i igras u jednoj od najjacih reprezentacija svijeta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Principatus
- Kontakt:
Ma Safet je seljacina zesca, kao i navijaci Safetovi. Cuj Seo se nije psihicki oporavio poslije utakmice sa Argentinom. Pa momak odmah nastavio igrati kao da nista nije bilo. Moj Safete tebi je rijec psihologija nepoznata, kako kaze Safet: Bio je u YU reprezentaciji neki psihilog pustao nam muziku da se opustimo. Ne treba nama to, sta ce nam psiholog i kondicioni trener. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Seade, oprosti mu sto ne zna. Ne zna koliko ne zna. Izvinjavam se u njegovo ime.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne da se nije oporavio. Seo je htio da bije Argentince. Sta bi tek Nigerijcima radioPrincipatus je napisao/la:Ma Safet je seljacina zesca, kao i navijaci Safetovi. Cuj Seo se nije psihicki oporavio poslije utakmice sa Argentinom. Pa momak odmah nastavio igrati kao da nista nije bilo. Moj Safete tebi je rijec psihologija nepoznata, kako kaze Safet: Bio je u YU reprezentaciji neki psihilog pustao nam muziku da se opustimo. Ne treba nama to, sta ce nam psiholog i kondicioni trener.
Sjecam se kad je momciluk igrao prijateljsku tekmu protiv Argentine. Nijednom Argentinci nisu probili njegovu stranu. Sve su napadali po Avdijinoj stani i tako nam dali dva gola. I ovu tekmu na SP protiv Argentinaca osim nesretnog gola na pocetku bio je bas solidan. Seo izvini u ime svih nas

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jul 2014, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- master1015
- Kontakt:
jestel vi znali da kad se nesto lose dogodi seu momak je sto vise motivisan da rusi momak ima lose snove kad spava sve dok ne rijesi ono sto ga jede unutra a to je bio onaj autogol protiv argentine velika greska onog seljaka sto ga stavio na klupi momak bi bio najbolji na terenu protiv nigerije inace da vas podsjetim momak je rusilac mislim na sea
legenda seo
swad seo rusilac kolasinac
legenda seo
Bas zato. Ja mislimo da je momciluk gorio od zelje da dokaze protiv Nigerije da je ono bila sama greska i nesretan slucaj. Sto je realno i istina. Mislim da bi momak odigrao tu utakmicu 110%. Nebi se Nigerija naigrala po Seinoj stranimaster1015 je napisao/la:jestel vi znali da kad se nesto lose dogodi seu momak je sto vise motivisan da rusi momak ima lose snove kad spava sve dok ne rijesi ono sto ga jede unutra a to je bio onaj autogol protiv argentine velika greska onog seljaka sto ga stavio na klupi momak bi bio najbolji na terenu protiv nigerije inace da vas podsjetim momak je rusilac mislim na sea
legenda seo
- master1015
- Kontakt:

momak se ne mijena uvijek je imo istu frizuru odkako je bio mali momak je legenda rusio je i kad je bio dijete
Principatus je napisao/la:Ma Safet je seljacina zesca, kao i navijaci Safetovi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Prijavi ga sinko, to ti najbolje polazi za rukom. Tu si specijalista, barem nestoVirtu4l je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ma Safet je seljacina zesca, kao i navijaci Safetovi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hajd' nam iskreno reci jesi li ikada u životu otišao na utakmicu naše reprezentacije...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jesam, zadnja ParizVirtu4l je napisao/la:Hajd' nam iskreno reci jesi li ikada u životu otišao na utakmicu naše reprezentacije...
Sve to moze kada se radi i zaradi novac, dok tebi ostade samo nabijanje postova na PC-u jer besposlicar i provokator bez identiteta.
DonCorleone je napisao/la:Jesam, zadnja ParizVirtu4l je napisao/la:Hajd' nam iskreno reci jesi li ikada u životu otišao na utakmicu naše reprezentacije.... Kada smo svi zajedno udarali od one ograde svaki korner i svaki slobodni. Prije toga Belgija 2:4, tu sam bio sa navijackom grupo iz Beca
. Prije toga Zenica protiv Turske sa istom grupom.
Sve to moze kada se radi i zaradi novac, dok tebi ostade samo nabijanje postova na PC-u jer besposlicar i provokator bez identiteta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Tebi vjerovatno jos mamica i tatica ispomazuSabinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao što rekoh, novopečeni. Mislio sam da je od Portugala, ali sam se prevario, ovaj ni Ćiru nije upamtio

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Protiv Turske u Zenici je bila sa CiromVirtu4l je napisao/la:Kao što rekoh, novopečeni. Mislio sam da je od Portugala, ali sam se prevario, ovaj ni Ćiru nije upamtio![]()
![]()
Hvala Bogu dragom, na meni je da studiramDonCorleone je napisao/la:Tebi vjerovatno jos mamica i tatica ispomazuSabinho je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- legenda reala
- Kontakt:
momci gdje ste bili na Parkenu, pratite repku od kako je krenulo dobro 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:momci gdje ste bili na Parkenu, pratite repku od kako je krenulo dobro
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Beduin, Brix, General505, Google Adsense [Bot], hansbosna, UtdBiH21 i 53 gosta.