FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ovo sto se radi samo je okosnica onog sto dolazi,ali sve se mora raditi u pravo vrijeme,bez srljanja.pojacanja su ciljana,planski....pa scvaki put nam se ekipa raspadala na polusezoni,o kraju da nepricamo,sada otisla samo trojica..
to je dovoljan pokazatelj stabilnosti kluba..ako ova ekipa,sa jos par pojacanja,a bice ich,osvoji dvoljan broj bodova da bude u top pet,tj.pri vrhu lige,dobicemo milionska pojacanja hebo vas pojacanja.primjetio sam da vecina vas proziva zbog Toga,polako ljudi,rezultat ce doci,bitno je da se svi zele prikljuciti slobodi,da nas igraci ne zaobilaze ko prije.moranjkic je dobio ponudu drugog kluba,i on je pokusao izvuci malo vise para,taktika je to,ali vjerujem da ce se vratiti,ako se i nevrati,nema veze,nema sentimentalnosti,sloboda ispred svih 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Nema potrebe dizat ekipu,al lijepo je osvojit.
Samo polako,da budemo stabilan premijerligaš i da se dugovi sredjuju,sve će doć na svoje.
Samo polako,da budemo stabilan premijerligaš i da se dugovi sredjuju,sve će doć na svoje.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo momci, tako se pocinju pripreme a tako ce se i sezona zavrsiti, sa uspjehom. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sad sam dosao iz Slavonskog broda,samo cu vam reci rezultat vas moze zavarat strasno,igra je losa,da losija ne moze biti,ne mogu povezat 3 tacna pasa,od pojacanja samo Secerovic i Mitrovic vrijede,ostalo 0 bodova,ako mislimo da nam Migi bude prvi bek onda se strasno varamo..nadam se da ce se malo uigrat u Sloveniji,sutra putuju tamo 
-
wienultras
- Kontakt:
polako pocetak je priprema,a i doce jos pojacanja,ovo je bilo samo popunjavanje ekipezla2 je napisao/la:sad sam dosao iz Slavonskog broda,samo cu vam reci rezultat vas moze zavarat strasno,igra je losa,da losija ne moze biti,ne mogu povezat 3 tacna pasa,od pojacanja samo Secerovic i Mitrovic vrijede,ostalo 0 bodova,ako mislimo da nam Migi bude prvi bek onda se strasno varamo..nadam se da ce se malo uigrat u Sloveniji,sutra putuju tamo
zaboravio sam napomenut i malog Mujica kao odlicno pojacanje,2 poluvrijeme je igrao i Babala,vidit cemo hoce li ostatwienultras je napisao/la:polako pocetak je priprema,a i doce jos pojacanja,ovo je bilo samo popunjavanje ekipezla2 je napisao/la:sad sam dosao iz Slavonskog broda,samo cu vam reci rezultat vas moze zavarat strasno,igra je losa,da losija ne moze biti,ne mogu povezat 3 tacna pasa,od pojacanja samo Secerovic i Mitrovic vrijede,ostalo 0 bodova,ako mislimo da nam Migi bude prvi bek onda se strasno varamo..nadam se da ce se malo uigrat u Sloveniji,sutra putuju tamo
-
wienultras
- Kontakt:
Uvijek je bilo "Igru briši, pobjedu/bodove piši". Bitno je da se pobjeđuje na početku zbog morala igrača, a što se tiče igre mislim da nije realno očekivati da igrači igraju odlično u drugoj utakmici, jer je ipak tu određen broj igrača koji nikada prije nisu igrali zajedno. Samo lagano... 
Aldin Šišićwienultras je napisao/la:ko je babala druze
-
wienultras
- Kontakt:
ahaazla2 je napisao/la:Aldin Šišićwienultras je napisao/la:ko je babala druze
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ćehaja i joge jesu li tu

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
nisu, al' poćerat' će neko drugi, ima Oma, on će momački da vas dočeka na Tušnjufedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
bitno je da ćeraju, kolega lazialChinaglia je napisao/la:nisu, al' poćerat' će neko drugi, ima Oma, on će momački da vas dočeka na Tušnjufedeltafrotta je napisao/la:ćehaja i joge jesu li tu![]()
![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
normalno 
Sadikovic trazio pare od pojedinih igraca da bi ih poveo na pripreme. Toliko o jednom od najboljih trenera u ligi. Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
sudac92 je napisao/la:Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
Re: $: FK Sloboda Tuzla
jesi l i ti insajder, blago nama ? Ajde kad znas, reci nam od koga i koliko ?sudac92 je napisao/la:Sadikovic trazio pare od pojedinih igraca da bi ih poveo na pripreme. Toliko o jednom od najboljih trenera u ligi. Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
sudac92 je napisao/la:Sadikovic trazio pare od pojedinih igraca da bi ih poveo na pripreme. Toliko o jednom od najboljih trenera u ligi. Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
Teske rijeci a pecata nema
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
nase najvece pojacanje ove sezonebeka23 je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Memisevic ipak ne ostaje u klubu.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Samo odugovlacenje sa spiskom igraca koju putuju dovoljno govori,isti spisak zakljucen par sati prije odlaska,tako da su odredjeni igraci u par navrata bili na spisku,isti Sadikovic ih zvao i potvrdio da idu,a zatim ih brisao sa spiska i tako nekoliko put. Nije znao ko ce vise ponuditi. Zalosno al ajd. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.