2014-15 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lillard
Kontakt:

Re: 2014-15 NBA Off-Season

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 13:38

David Pick ?@IAmDPick
**** in camp of Bojan Bogdanovic says proposed deal with Brooklyn Nets is for three years.
:clap:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jul 2014, 13:42

miki_92 je napisao/la:ako i Isiah Thomas potpise za LA nek se udaraju nogom u guzicu i budu zadovoljni
nek mi napise neko jedan validan razlog zasto bi se Melo odlucio za LaLa Land osim one istrosene price kako je najveca fransiza u ligi, to ne pobjedjuje tekme
cinjenica je da su jako lijepo mogli poslovati ovog ljeta da ih legenda kluba nije zavalila sa svojim ugovorom
Sami sebe su zavalili, nisu mu trebali nuditi tolike pare, ali otom potom sad.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jul 2014, 14:03

Donnie Darko je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ako i Isiah Thomas potpise za LA nek se udaraju nogom u guzicu i budu zadovoljni
nek mi napise neko jedan validan razlog zasto bi se Melo odlucio za LaLa Land osim one istrosene price kako je najveca fransiza u ligi, to ne pobjedjuje tekme
cinjenica je da su jako lijepo mogli poslovati ovog ljeta da ih legenda kluba nije zavalila sa svojim ugovorom
Hoće žena u LA. Očito je važnija njega karijera od Melove :mrgreen:
ah da sad kad je La La u mixu sve teorije padaju u vodu :damn:

@Carlo ima i do njega, sta mislis da su oni samo dosli i bacili mu ovaj ugovor na stol
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 06 jul 2014, 15:05

NEZALAGANJE je napisao/la: Nema se sta tu napadati,ali realan treba biti.Najveci FA zele ,ako vec mijenjaju sredinu,da dodju u klub u kojem imaju sansu da osvoje titulu.Vi nemate trenera,nemate igrace na rosteru i imate superzvijezdu u 36. koja uzima vise od 1/3 capa.Ovo zadnje nekad ranije bilo problem za vas,ali danas jeste,jer moras imati prostora za dovodjenje ozbiljnih igraca.Tek kad su oni vec tu,onda je za klub poput LAL lako prekoraciti SC i platiti luxury tax koristeci Bird prava.Vi i da dovedete Mela,to vam nista ne bi znacilo naredne 2 god(dok se ne 'skine' Kobe s SC-a),a do tada ce vec i Melo uci u godine gdje nece biti dominantan kao prije...E zato sam ja pisao sto sam pisao,a ne sto sam ljubomoran ili nesto sl. na LAL.
Za odluku trenera, siguran sam da se čeka prvo da vidimo hoćemo li dovesti koga od FA. U slučaju da dođe neki bolji igrač, te da se opet stvore neke priče o naslovu, tad se ide sigurno na iskusnijeg trenera, no uvjeren sam, da ako ne dovedemo nikog, možda dovedemo nekog manje iskusnog trenera kojem će taman biti godina-dvije do novog FA.
Kobe jeste mogao uzeti manje,ali s obizrom šta je uradio za ovu franšizu, ja mu to ne zamjeram ni najmanje.

Kruže priča sa ESPN-a da LBJ i Melo planiraju team up sa Kobeom, ali u tom slučaju bi LBJ i Melo morali uzeti ugovore 16 miliona, što ne vjerujem da će se desiti.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2014, 18:31

+1

A dobro i Melo je prosuo pricu o prstenu kao prioritetu, mada se cini da je htio da cisto iskusi FA, ono da mu se malo muda titraju. Eo i iz Dallasa rekose da im je bezze trosio vrijeme i pare, jer je on trazio meeting sa Dallasom, ne Dallas. Mada ne krivim ga, ipak on voli NYC kao i zena mu, a i biti glavna zvijezda u tom gradu je nesto sto ga ispunjava i nije mala stvar, mimo kosarke, isto mu je i sa LA. Prsten tesko da ce i u jednom od tih gradova vidjeti do 2016/17-e.

Samo da danas donese odluku pa da se pravi potezi pocnu desavati sirom lige, jer svi cekaju da se zavrsi oko njega i Brona pa da krenu u akciju.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2014, 22:00

"I was told not an hour ago, that the decision has already been made to return to the Cavs via free agency, as early as next week." - Kendall Lewis
:think:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2014, 22:07

Mike Miller danas i sutra u Denveru na pregovorima.
Kontam da bi to bio neki S&T s Memphisom, ne vjerujem da njega potpisujemo a da se ne rijesimo bar nekog od ovih:
Chandler, Foye, Miller, Gallo(pa da Chandler bude starter)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2014, 00:37

One potential destination for Hibbert is Portland, which Deveney said has been "intermittently linked" to the big man. Portland would likely have to undergo significant restructuring to make the deal work and a **** quoted in the report said a potential Pacers-Trail Blazers deal involving Hibbert is "unlikely."
European forward Mirotic could join Bulls before training camp. Chicago Tribune: “One **** said Friday that Mirotic is hoping for assurances from the Bulls that he won't be traded before completing his roughly $3.4 million buyout from Real Madrid. But given how highly the Bulls have spoken of him since they sent two draft picks and cash to the Timberwolves for his draft rights in 2011, that seems a formality.”​
Nets seeking first-round picks, J.J. Redick from Clippers in potential trade for Pierce
Rockets plan to target Bosh if they miss out on Melo. ESPN: “The Houston Rockets, if they fail to land free agent Carmelo Anthony, plan to shift their attention to trying to swipe Chris Bosh from the Miami Heat, according to **** close to the process.”​
Hawks courting Luol Deng. USA Today Sports: “According to a person with knowledge of the situation, Deng was expected to speak with Hawks coach Mike Budenholzer about the possible partnership on Thursday night. The person spoke to USA TODAY Sports on the condition of anonymity because of the private nature of the talks.”​

Dallas, Chicago, Houston also showing interest in Deng. USA Today Sports: “The Dallas Mavericks, Houston Rockets, and Bulls also have interest, though it appears the Bulls are the longshot candidate in the group. The Washington Wizards also have interest, though only if they're unable to convince small forward Trevor Ariza to re-sign.”​
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 jul 2014, 00:42

alemsa je napisao/la:
+1

A dobro i Melo je prosuo pricu o prstenu kao prioritetu, mada se cini da je htio da cisto iskusi FA, ono da mu se malo muda titraju. Eo i iz Dallasa rekose da im je bezze trosio vrijeme i pare, jer je on trazio meeting sa Dallasom, ne Dallas. Mada ne krivim ga, ipak on voli NYC kao i zena mu, a i biti glavna zvijezda u tom gradu je nesto sto ga ispunjava i nije mala stvar, mimo kosarke, isto mu je i sa LA. Prsten tesko da ce i u jednom od tih gradova vidjeti do 2016/17-e.

Samo da danas donese odluku pa da se pravi potezi pocnu desavati sirom lige, jer svi cekaju da se zavrsi oko njega i Brona pa da krenu u akciju.
http://www.sbnation.com/nba/2014/7/6/58 ... est-option" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo strucnjaci, educirajte se malo ;)
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2014, 01:03

Jah osvojit ce sa Kobijem I Gasolom slijedece godine..... Nista do godine iza te, kad ce imati prostora, pa godina uigravanja, 16/17 moguca titula, kao sto sam reko.

Ali haj ne bitno...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 jul 2014, 01:17

Celikovac je napisao/la:
http://www.sbnation.com/nba/2014/7/6/58 ... est-option" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo strucnjaci, educirajte se malo ;)
kako si nas samo pobio sa ovim clankom :lol: ,
a sad realno, sta je svrha istog, da me uvjeri kako ce u LA-u biti konkurentan na super jakom zapadu, daj uozbilji se
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 01:21

Lakersi u nekim najludjim snovima,bi mozda mogli do 8. jesta i to je to.Budite normalni :crazy:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 jul 2014, 02:25

Lakersi mogu do playoffa ako Randle bude imao ruki sezonu poput Rosea. Zapravo i bolja bi im trebala.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2014, 04:56

Eo na espnu rekose kao da je CLE sad prvi u dovodjenu Jamesa, kao zena mu trudna nedostaje joj familija.

@adriano

Ako se Lesi vrati kuci, neas pravo navijati za "Kraljicu" :urnebes:

sala mala

slika

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 07 jul 2014, 05:37

As usual putting on sportscenter =waste of time.Stephen A said Melo won't walk away from 35 mill but he would take less than to play in Mia.
Brian Windhorst ‏@WindhorstESPN 3m
LeBron James planning a face-to- face meeting with Pat Riley in next few days, **** tell ESPN. USA Today reported earlier.
:yawn:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2014, 05:41

DejaNMG je napisao/la:
As usual putting on sportscenter =waste of time.Stephen A said Melo won't walk away from 35 mill but he would take less than to play in Mia.
Brian Windhorst ‏@WindhorstESPN 3m
LeBron James planning a face-to- face meeting with Pat Riley in next few days, **** tell ESPN. USA Today reported earlier.
:yawn:
Sad eo Stephen A. Smith (koliko je kome validan :) ) na espn rece ceka se Bosh, Rocketsi mu daju max, kroz 2 dana ce donijet odluku, ako dodje ovamo, onda ce Miami pokusat dovest Mela, i tako zadrzat Brona.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 05:50

Ne znam odkud vam te krive info,ja imam info da je bosh spreman potpisati za Miami istog trena cim LeBron to isto uradi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2014, 05:53

BABADZO je napisao/la:Ne znam odkud vam te krive info,ja imam info da je bosh spreman potpisati za Miami istog trena cim LeBron to isto uradi.
Ako laze ESPN lazem i ja, sad je bilo na sportscenter na tv.

Ponovit ce pa cu ti snimit i upload ako budem budam :)

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 05:55

ma vjerujem da je bilo,al to je ESPN ipak :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jul 2014, 06:03

BABADZO je napisao/la:ma vjerujem da je bilo,al to je ESPN ipak :)
A dobro, Stephen A. Smith je govorio, sad koliko je on kome validan. Istina je da se zna sa mnogim igracima, bolji je sourc.e od ove glave:

slika

:mrgreen:

Nije rekao da neko negdje ide, nego da su Rocketsi opasno krenuli po Bosha, da se ceka on, i njeova odluka, kao da je srz ovog cekanja, jer u slucaju da ode onda ce Miami ga pokusati zamjeniti sa Melom. Rece da ce se jos cekati odluka Mela i LeBrona.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.