FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
znam da nemaju , sto bi trebalo znaciti za 43mil u Arsenal ..
Džaba čekaju. Oni ako mečuju, to samo može biti kraj svijeta. Zavali im Alexis do bubrega.
18 miliona + bonusi, u nekoliko rata.

18 miliona + bonusi, u nekoliko rata.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da ne bi SP-a i bilo bi tako.Furymaker je napisao/la: Kad se sjetim one price i 20-25miliona ..

Don't hate what you don't understand.
Juventus kilu jabuka ne moze kupiti bez rata
Ovo za Neymara ako je istina,
Ovo za Neymara ako je istina,

Furymaker je napisao/la:Arsenal agreed a 43M deal in principle with Barcelona for Alexis. Barcelona are now waiting to see if Juventus can match the bid [dailymail]
Kad se sjetim one price i 20-25miliona ..

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Samo sa englezima i njemcima treba trgovati, barem kad su u pitanju izlazni transferi....ljudi poštuju i Barcu kao klub i njene igrace, nema podcjenjivanja....sa talijanima nikad 

Jel nam to ode Alexis, e nek sam i taj dan docekao
Iako je prosle sezone bio dobar, nije on igrac za Barce, ne sumnjam da ce u drugom timu pokazati da nije kloc kakvim smo ga smatrali
I koji **** vise cekaju sa tim stoperom, oni vode pregovore oko Suareza sedmicu dana, a o stoperu skoro nista.Spominje se onaj iz Valencie gelipter, on moze doci jedino ako dovedu jos jednog ekstra stopera, ako samo njega dovedu nek se ubiju svi kolektivno u upravi.

I koji **** vise cekaju sa tim stoperom, oni vode pregovore oko Suareza sedmicu dana, a o stoperu skoro nista.Spominje se onaj iz Valencie gelipter, on moze doci jedino ako dovedu jos jednog ekstra stopera, ako samo njega dovedu nek se ubiju svi kolektivno u upravi.
- hule_barca
- Kontakt:
Njima ko da Susic poslaze ekipu. Igraj bez odbrane i stopera. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
suarezova klauzula je 94,6 miliona eura (75 mil funti) ,barca je uspjela spustiti zahtjeve liverpoola na 79 miliona eura ,transfer ce ovih dana biti potvrdjen
solidno su uzeli para za alexisa 43 mil eura je super,to je taman koliko i vrijedi ,napokon da prodaju i oni jednom dobro
znaci alexis i 36 miliona za suareza ,nije lose
a sada

jos da dovedu i benatiu jer lika jos niko nije kapariso,city najveci kandidat za njegovo dovodjenje uzeo mangalu prije njega
solidno su uzeli para za alexisa 43 mil eura je super,to je taman koliko i vrijedi ,napokon da prodaju i oni jednom dobro

znaci alexis i 36 miliona za suareza ,nije lose

a sada

jos da dovedu i benatiu jer lika jos niko nije kapariso,city najveci kandidat za njegovo dovodjenje uzeo mangalu prije njega
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
evo ga na beku
evo ga na beku

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
barca_87 je napisao/la:suarezova klauzula je 94,6 miliona eura (75 mil funti) ,barca je uspjela spustiti zahtjeve liverpoola na 79 miliona eura ,transfer ce ovih dana biti potvrdjen
znaci alexis i 36 miliona za suareza ,nije lose![]()
a sada
Za sad uprava radi odlicne poteze pa valjda ce i tako biti do kraja prelaznog roka.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
nije sramota ne znatanell je napisao/la:Furymaker je napisao/la:Arsenal agreed a 43M deal in principle with Barcelona for Alexis. Barcelona are now waiting to see if Juventus can match the bid [dailymail]

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Cuj da oni cigani daju vise od 43 miliona.Moguce jedino da daju 20 i to na 15 rata a u tranfer ti ukljuce pelusa,ogbonu,matrija i tako te kloceve koji citav zivot cjede njihovu platnu listu jer ih se nemoguce kutarisati...
Trebali su njima ponuditi deal Alexis za Artura,cisto da vidimo sta Marota ima reci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebali su njima ponuditi deal Alexis za Artura,cisto da vidimo sta Marota ima reci.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
90% većih transfera se isplaćuje u ratama jer većina klubova mora održat zdravu cash poziciju a i sama odgoda transfera na nekoliko godina umanjuje opterećenja koja otežavaju ispunjenje Financial Fair Play-a. Al ne očekujem da ti to znaš nego ljudi koji su eksperti u tome to dobro znaju i primjenjuju.Saurman je napisao/la:Juventus ? Pa ovi nemaju za kifle igrače na rate kupuju.Furymaker je napisao/la:Arsenal agreed a 43M deal in principle with Barcelona for Alexis. Barcelona are now waiting to see if Juventus can match the bid [dailymail]
Plus Juventus neće nikakvu ponudu slati za Sancheza.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
"Sport" piše da je nekoliko klubova, među kojima su Arsenal, Liverpool i PSG, pokazalo interes za Pedra Rodrigueza, ali Luis Enrique želi zadržati ovog krilnog napadača. Prije par dana je sportski direktor Zubizarreta potvrdio da Pedro nije na prodaju."
Znaci Pedrito ostaje
"Nakon dosadašnjih pojačanja i Suareza kao izglednog pojačanja, Barcelona se navodno okreće prema Cuadradu."
Cuadrado je vrlo dobar, ali gdje je taj stoper više
sve ce oni dovesti, samo ne stopera 
Znaci Pedrito ostaje
"Nakon dosadašnjih pojačanja i Suareza kao izglednog pojačanja, Barcelona se navodno okreće prema Cuadradu."
Cuadrado je vrlo dobar, ali gdje je taj stoper više

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa jos Cuadrado i Benatia 
Misljenja sam da ce Enrique zakucati na klupu Alvesa jer hejta neodgovornost u odbrano, tako da bi Montoya mogao igrati sve vise.Ima brzinu i snagu, valjda mu nabubri mozak u ovo par mjeseci.Inace moze stasati u sasbim korektnog beka...

Misljenja sam da ce Enrique zakucati na klupu Alvesa jer hejta neodgovornost u odbrano, tako da bi Montoya mogao igrati sve vise.Ima brzinu i snagu, valjda mu nabubri mozak u ovo par mjeseci.Inace moze stasati u sasbim korektnog beka...

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bice mi zao gledati MATSa na klupi, ali boze moj, Claudio je je jedan od najboljih na Svijetu vec par godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.