Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bega_afc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bega_afc » 07 jul 2014, 01:15

Nije mi jasna jedna stvar, da li se spominju neki odbrambeni igraci koji bi mogli bit pojacanje za Lvpul?? Sta li je u Brendanovoj glavi...Lambert, Markovic, Oridji, Lalana, Can...sve je to divno, bajno, al fale oba beka i najmanje jedan centralni i to u najboljem slucaju...kompletna odbrana je realno zrela za promjene...kad ce stic zaigrat ovi napadaci, bice tu dosta nezadovoljstva jer Staridz mora igrat, to je sigurno, kako rasporedit ove ostale...Jedino sto ga moze izvadit i vjerovatno na to i ceka su pare od Luisa koje ce ulozit na igrace iz odbrane...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 jul 2014, 01:41

Lovren + Bertrand za dominaciju u odbrani sljedeće sezone :kafa:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 jul 2014, 02:42

BeyKopites je napisao/la:Lovren + Bertrand za dominaciju u odbrani sljedeće sezone :kafa:

Pa nije valjda da ce Lovren fakat preci u Liverpool? :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jul 2014, 03:11

ORIGInal jako blizu potpisa za Liverpool, veoma kvalitetan igrac, a i jeftin. Bilo bi dobro kada bi dosao :)
Sto se tice Markovica, ne znam sta da kazem. Jeste dobar igrac ali ne znam koliko nam je potreban, potrebna su nam pojacanja na bekovskim pozicijama. Izgleda kao da na ovom trzistu za nas ne postoje bekovi :problem:

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 07 jul 2014, 08:11

Liverpool je uvijek imao retardiranu upravu i ljude zaduzene za transfere :|

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jul 2014, 08:54

Ja mislim da uprava ceka da se SP zavrsi pa da odradi neke ozbiljnije transfere,pogotovo ako Suarez ode...Mislim da treba biti strpljiv do kraja prelaznog roka,svi puno ocekujemo...;)

Lovren se spominje ima 2 godine :urnebes: :urnebes: :urnebes: Markovic dobar ali mislim da nebi trebali placati famoznu sumu za njega,vrlo lahko bi mogao propasti :damn: nebi bio prvi a ni posljednji....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 jul 2014, 08:58

Origi = brzi Welbeck
Al eto, mlad je, napredovat ce...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jul 2014, 10:12

BREAKING: Markovic set to complete his move to liverpool and is set to have a medical on Tuesday , the fee is €25million but Benfica will only receive €12.5million
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 07 jul 2014, 11:22

Mislim da ce Markovic biti veliki flop u Liverpoolu.
Bolje da ste Pedra doveli bgm.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 jul 2014, 11:39

Mislim, tj nadam se da ce lazo biti pravo pojacanje i da mu nece trebati dugo da se adaptira na igru liverpoola. A sto se tice lovrena, ne znam ni sam, imamo enriquea na lb, mozda br konta i dannyja kiristiti kao lb, a desno glena i flannu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 07 jul 2014, 11:40

Samo nek' dovode, valja vodit' bitku na više frontova. :cool:
YNWA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 12:00

slika
Hvala Bogu pa nema onih dosadnih azijskih timova i priprema po Maleziji i Indoneziji :opaopa:
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 07 jul 2014, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 12:25

lazara pratim jos dok je u partizanu igrao, mogu reci da sam se i tad nadao da ce ga nasi dovesti. e sad bilo je i prije igraca koje sam ja prizeljkivao pa nisu bas prosli u liverpoolu kako sam se nadao djibrill cisse, meireles...
ovo je bas tip transfera o kojem sam ja neki dan pricao. đaba nama pare kad smo mi u stanju privuci u klub samo ovakve igrace, talentovane ali nedokazane. i sad samo mozemo cekati i nadati se da ce oni uklopiti kako treba da ce raditi na svojim slabim tackama... zato se treba truditi da sacuvamo igraca koji se vec dokazao a ne olako ga pustati da ide, nama novac ne moze puno pomoci ocigledno.
sto se tice transfera za sada se cini da su nasi u potpunosti izgubili kompas al treba jos sacekati ima vremena da se isprave greske jos uvijek.
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jul 2014, 12:38

Ocekujem da Lazar bude dobra kupovina. Vjerujem da ce biti kao Coutinho, nekad sjajan, nekad los. Nekonstantan, ali s vremenom bi i to ispravio. Rodgers dosta dobro radi s mladim, a on ima ogroman talenat. Nije kao Alberto koji je igrao u rezervama, a ima talenat. Markovic je igrao u prvom timu, jos i u Evropa Ligi. Nadam se da ce on, Sterling i Ibe za par godina biti jedni od glavnih igraca.
Jos da se rijesi pitanje bekova. Barem lijevi, po mogucnosti da nije Bertrand. Desni i nije toliko kritican. Stopera ima samo im fali lider. To bi trebao biti Sakho mada je imao problema sa povredama. Vjerujem da bi Illori vio idealan partner za njega. Sakho nesto ispred, kao duel stoper, a Illori brzi stoper koji bi mogao cistiti iza njega u slucaju da ga neko prodje. Momak je jedan od najbrzih igraca i rijetko koji napadac bi mu mogao pobjeci, samo mu treba iskustva i igranja u prvom timu. Gresaka ce biti, ali na njima se uci.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 13:12

mislim da ce prije wisdom dobiti priliku nego sto ce se dovesti novi desni bek. sto se lijevog tice tu bi nam stvarno trebao jedan igrac, meni se sviđalo kako je enrique igrao kad je u formi al vidjecmo sta ce biti... mogu i flanagan i jonhson igrati lijevo... al sve je to krpljenje trebao bi nam jedan ozbiljan lijevi bek, radije se i krpiti ovako nego dovoditi nekog sumnjivog kvaliteta kao sto je bertrand

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 jul 2014, 13:13

keno94 je napisao/la:Ocekujem da Lazar bude dobra kupovina. Vjerujem da ce biti kao Coutinho, nekad sjajan, nekad los. Nekonstantan, ali s vremenom bi i to ispravio. Rodgers dosta dobro radi s mladim, a on ima ogroman talenat. Nije kao Alberto koji je igrao u rezervama, a ima talenat. Markovic je igrao u prvom timu, jos i u Evropa Ligi. Nadam se da ce on, Sterling i Ibe za par godina biti jedni od glavnih igraca.
Jos da se rijesi pitanje bekova. Barem lijevi, po mogucnosti da nije Bertrand. Desni i nije toliko kritican. Stopera ima samo im fali lider. To bi trebao biti Sakho mada je imao problema sa povredama. Vjerujem da bi Illori vio idealan partner za njega. Sakho nesto ispred, kao duel stoper, a Illori brzi stoper koji bi mogao cistiti iza njega u slucaju da ga neko prodje. Momak je jedan od najbrzih igraca i rijetko koji napadac bi mu mogao pobjeci, samo mu treba iskustva i igranja u prvom timu. Gresaka ce biti, ali na njima se uci.
Slazem se za Ilorija. Po meni njega treba ostaviti ove godine, a ako se pokaze da je istina za Danny-ja i Barcu, onda ce vjerovatno i ostati.
Kad se sve sabere i oduzme, za sada je prelazni rok tragican, ali mozda se ujedem za jezik. Nisam bio odusevljen ni kad je Coutinho dolazio, pa... Nije WC, ali je vrlo dobar igrac, bez kojeg ne mogu ni zamisliti ovako efikasnu igru liverpoola...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jul 2014, 13:15

Markec je svakako jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi! S njegove tacke glediste, bolje bi mu bilo da je otisao u Spaniju recimo, medjutim, ako bas mora Engleska, onda je Liverpool najbolji izbor, jer gaji stil koji njemu odgovara i dosta daju sansu mladim igracima...
Pratim ga od pocetka njegove seniorske karijere u Partizanu i vjerujem da je jedan od najbrzih igraca sa loptom u nogama uopste! Dalje, veoma je lucidan, sto se kaze - vic igrac, a ne samo ono "zabij glavu dole i trci"...

Svakako, on ima i svojih nedostataka kao sto su konstitucija, nije se jos potpuno afirmisao i razvio! Smatram da ce mu prva sezona (ako uopste predje) biti sezona adaptacije i sazrijevanja, ali zato za 2-3 god. ocekujem da postane WC igrac (ukoliko sve bude islo po planu), jer sigurno da posjeduje taj potencijal!

Veoma dobra kompilacija i detalji sa meceva sa Interom, Brazilom, Portom...

[youtube][/youtube]

Svakako i maestralni gol vs Sportinga koji ga je na neki nacin i lansirao u orbitu... ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 jul 2014, 13:25

Dace novu dimenziju Markec u igri, sa klupe da promeni ritam, ili kada treba brze kontra napade igrati protiv jaceg posed tima, on i Sterling u prvoj, svakako da ovaj transfer ima svojih prednosti, ali pitanje je koliko se on moze razviti dok ne dobije punu sansu, a rizik je opet davati mu to. Then again, ove sezone imamo LS, tako da ce biti rotacija dosta. Ono sto je dobro, sto dolazi kod Brendana, koji svakako itekako ume sa talentovanim igracima, ako je od Sterlinga napravio masinu, onda mogu misliti sta moze od Markeca da ispadne.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jul 2014, 13:46

marconato je napisao/la: Pratim ga od pocetka njegove seniorske karijere u Partizanu i vjerujem da je jedan od najbrzih igraca sa loptom u nogama uopste! Dalje, veoma je lucidan, sto se kaze - vic igrac, a ne samo ono "zabij glavu dole i trci"...
zbog ovih stvari je i dobar igrac i nadao sam se da ce doci u liverpool. mislim da imati njega i sterlinga u timu znaci jako puno, slicni na prvi pogled a razliciti u nekim bitnim stvarima.
sto se cijene tice ako uopste i dođe u liverpool (nista dok ne vidim na sluzbenoj stranici potvrdu) to me ne zanima kad su mogli dati za lallanu one pare mogu i za lazara. i kad mogu 20 miliona nuditi za lovrena...ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji nema tolko lose misljenje o lovrenu ovdje al ni ja ne bi ni u ludilo toliko za njega dao. sjecam se kad sam govorio da ga trebamo dovesti iz lyona ljudi mi se ovdje smijali a sad nasi hoce 20 miliona da daju za njega, sad je vise tuzna nego smijesna situacija.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 jul 2014, 13:51

fera je napisao/la:
marconato je napisao/la: Pratim ga od pocetka njegove seniorske karijere u Partizanu i vjerujem da je jedan od najbrzih igraca sa loptom u nogama uopste! Dalje, veoma je lucidan, sto se kaze - vic igrac, a ne samo ono "zabij glavu dole i trci"...
zbog ovih stvari je i dobar igrac i nadao sam se da ce doci u liverpool. mislim da imati njega i sterlinga u timu znaci jako puno, slicni na prvi pogled a razliciti u nekim bitnim stvarima.
sto se cijene tice ako uopste i dođe u liverpool (nista dok ne vidim na sluzbenoj stranici potvrdu) to me ne zanima kad su mogli dati za lallanu one pare mogu i za lazara. i kad mogu 20 miliona nuditi za lovrena...ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji nema tolko lose misljenje o lovrenu ovdje al ni ja ne bi ni u ludilo toliko za njega dao. sjecam se kad sam govorio da ga trebamo dovesti iz lyona ljudi mi se ovdje smijali a sad nasi hoce 20 miliona da daju za njega, sad je vise tuzna nego smijesna situacija.
Pa nisam ni ja siguran da bi Dejan bas bio flop. Uostalom, sezona iza nas je pokazala nesto sasvim drugo. Ali sve preko 15 miliona je previse...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.