FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Pato bi moga bit potencijalno dobar ulov (ako ostane citav naravno). Treba bi i bit jeftin, cijena mu je drasticno pala u Brazilu, mislim da vridi rizika.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
definitivno...Tritolone je napisao/la:Pato bi moga bit potencijalno dobar ulov (ako ostane citav naravno). Treba bi i bit jeftin, cijena mu je drasticno pala u Brazilu, mislim da vridi rizika.
zna li tko jel ovaj Dodo čemu... nisam ga upratio mnogo u Romi... ?
#Ausilio OUT
Dobar je Dodo.Ne toliko prema naprijed za sada koliko odozada.Ili bi bio backup Juanu lijevo ili bi to znacilo da bi Juan na stopera isao.
Ako se Pata moze jeftino uzet nemam nista protiv.Moze bit dobar za klupu
Ako se Pata moze jeftino uzet nemam nista protiv.Moze bit dobar za klupu
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nevjerujem da bi Pato prešao u Inter, povezivao se i sa Juventusom.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma preso bi on jaro i u Inter i u Juventus, samo da ga hoce ko.
Ako Dodo dodje to znaci da su se odlucili da na jeftin nacin pokrpe bekovsku poziciju. Yuto i Dodo lijevo, Jonathan i DAbrosije desno, nikakav upgrade s obzirom kolko Mazzari forsira bekove, al hajd. Dodo dolazi na posudbu, MVila na posudbu, mozda i Casemiro isto na posudbu, znaci jos nizakog se ne daju novci..tako da se nadam da ce izvalit kes i dovest neko veliko pojacanje za napad (Jovetic)
Ako Dodo dodje to znaci da su se odlucili da na jeftin nacin pokrpe bekovsku poziciju. Yuto i Dodo lijevo, Jonathan i DAbrosije desno, nikakav upgrade s obzirom kolko Mazzari forsira bekove, al hajd. Dodo dolazi na posudbu, MVila na posudbu, mozda i Casemiro isto na posudbu, znaci jos nizakog se ne daju novci..tako da se nadam da ce izvalit kes i dovest neko veliko pojacanje za napad (Jovetic)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kad su prve prijateljske,ona turneja po Americi?
Inter have two friendly matches scheduled: the first takes place on Wednesday 16 July (kick-off at 17:00), and the second on Sunday 20 July (kick-off at 16:00), before the team’s departure.
To je prije Amerike, a evo u Americi rasporeda
26/7/14 Inter v Real Madrid Berkeley 15:00 (22:00 CEST)
29/7/14 Inter v Manchester United Washington DC 19:00 (01:00 CEST on July 30)
2/8/14 Roma v Inter Philadelphia 13:00 (19:00 CEST)
Astori između Lazija i Intera .. otkupite Rolanda, nama Astori i zdravo đaci 
uveliko se spominje i Pato
Sta vi mislite o tom potencijalnom transferu. Ja sam nekako neopredjeljen , znam da je dobar, ima samo 24 godine, naigrao se velikih utakmica, zna italijanski fudbal, imao je sezonu bez povreda koliko sam upratio...ali opet kad ga se sjetim koliko je samo bio povrijedjen u milanu. ne znam sto bih rekao. Mada ne bi bilo lose da imamo igraca koji ce da trpa milana na dvije strane, na terenu i barbaru
Sta vi mislite o tom potencijalnom transferu. Ja sam nekako neopredjeljen , znam da je dobar, ima samo 24 godine, naigrao se velikih utakmica, zna italijanski fudbal, imao je sezonu bez povreda koliko sam upratio...ali opet kad ga se sjetim koliko je samo bio povrijedjen u milanu. ne znam sto bih rekao. Mada ne bi bilo lose da imamo igraca koji ce da trpa milana na dvije strane, na terenu i barbaru
Ako ce kostati ispod 10 miliona, moze. Ima tek 24 godine, ali ogromno iskustvo igranja u Serie A. Gladajuci statistike, odlicno igra i u Brazilu i ako ga povrede zaobidju, siguran sam da bi bio od velike koristi.
Bolje i on nego neka high-cost pojacanja u napadu. Bolje novac koncentrisati na bekove i veznjake.
Bolje i on nego neka high-cost pojacanja u napadu. Bolje novac koncentrisati na bekove i veznjake.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja jesam al da ga se dovede na posudbu, pa ako zadovolji otkupit ga na kraju godine. I da se pored njega dovede jos kakvo krilo. Spominje se i Memphis Depay, sad ne znam kolko bi PSV trazio za njega.
imal šta za Jonathana Kamikazu i Društvo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kao što rekohWalter Mazzarri has given his agreement to a transfer for Pato, since the Brazilian could be a good substitute to both Rodrigo Palacio and Mauro Icardi.
Odlično.Aj sad otkupite Rolanda konačno.Earlier tonight, SkySports published a statement from Cagliari-defender Davide Astori’s father explaining why his son has chosen not to go to Inter this summer.
“Astori won’t go to Inter. Inter were interested to buy him now and then leave him at Cagliari for a year, but he wants to leave now. Lazio are still in the race.”
Valjda će bit nekim streamova za ove prve dvije utakmice.Za iduće 3 mora.arminz je napisao/la:Inter have two friendly matches scheduled: the first takes place on Wednesday 16 July (kick-off at 17:00), and the second on Sunday 20 July (kick-off at 16:00), before the team’s departure.
Jel se zna kada se priključuju treninzima ovi za SP-a?Trebali bi valjda na turneju...
Inter boss Walter Mazzarri views Roma’s Dodo as a good addition not only for the left wing-back role but also a good fit within the 4 man defence. According to Corriere dello Sport the two sides have agreed on the formula of the deal, all that remains is for Walter Sabatini & Piero Ausilio to do some number crunching. The Brazilian will arrive in Milan on a loan with the right to redee him at the end of the current season. Ausilio is looking to insert a fee of around €4-5 million but Sabatini wants more as he likes the player a lot. The Roma director went to great lengths to facilitate his transfer despite a serious injury just two years ago.
Pa bit ce vjerovatno na inter channel, a ove iz Amerike ocekujem u HD-u
Ranocchia bi trebo doc u srijedu ako se ne varam, a ostali bi trebali bit u Americi sa timom
Kamikaza i drustvo ostaju
valja se rijesit Silvestre-a, Schelotta..Kuzmanovic, Campagnaro i Guarin vjerovatno idu dalje..Dosta mladih ce na posudbe (Longo, Laxalt, Duncan, Crisetig, Obi, MBaye, Belec), samo bi Krhin mogo ostat kod nas.
Evo novog loga http://www.inter.it/en/news/45909" onclick="window.open(this.href);return false;
po meni je ljepsi ovaj novi, iako sam bio protiv mijenjanja, al u sustini je osto isti, samo male prepravke

Ranocchia bi trebo doc u srijedu ako se ne varam, a ostali bi trebali bit u Americi sa timom
Kamikaza i drustvo ostaju
valja se rijesit Silvestre-a, Schelotta..Kuzmanovic, Campagnaro i Guarin vjerovatno idu dalje..Dosta mladih ce na posudbe (Longo, Laxalt, Duncan, Crisetig, Obi, MBaye, Belec), samo bi Krhin mogo ostat kod nas.
Evo novog loga http://www.inter.it/en/news/45909" onclick="window.open(this.href);return false;

Da se mene pita ostavio bi Campagnara i Ibrahima.
Inter chanell...jel to preko yout.?
Inter chanell...jel to preko yout.?
Ma Ibrahimu je bolje ic negdje igrat, ovako ga valja gledat na klupi jer ce prije njega igrat svi ostali bekovi, a jos dolazi i Dodo(ako je istina)..Za Campagnara mi je svejedno, ne bi mi tesko palo ako ode, nije mi nesto narocito drag
A jest to na youtube-u, postave oni link i na oficijelnoj stranici, bar je do sad bilo.
EDIT: Pato je izgleda kupio vilu blizu naseg trening centra
A jest to na youtube-u, postave oni link i na oficijelnoj stranici, bar je do sad bilo.
EDIT: Pato je izgleda kupio vilu blizu naseg trening centra
Isti sam...SiamoNoi je napisao/la:Da se mene pita ostavio bi Campagnara i Ibrahima.
Campagnara bih ostavio, dobar je to igrac, ne mogu mu se dvije loshe sezone sastaviti. Po meni je veca vjerovatnoca, nego da ce se Rolandu dvije dobre potrefiti. Mbayea uvijek radje nego Dodoa, ne zato sto je bolji nego zato sto su otprilike slicne kvalitete, a ovaj je nash!Time bih se rijesio glupih zamaranja oko odbrane, a usmjerio svu snagu na dovodjenje dvije klase u ostale linije u ekipi.
Pato u napadu, ja prezadovoljan (pretpostavljam da su sitne pare u pitanju, ili ona nasha provjerena posudba + pravo otkupa) Predobra rotacija, sa njim Palacio i Icardijem, fino bi to izgledalo.Plus sto sam siguran da bi sjedio na klupi i cekao priliku bez pogovora.
Casemiro je zvjerka odavno to govorim i njemu se iskreno nadam, Rabiota nisam pratio vjerujem da je to neki rezervni plan u koliko ne dovedemo decka iz Reala.
Nadam se da je istina ovo sto se spominje za Juventus,(prodaja Vidala i Pogbe), jer bi se otvorio put za odlazak Guarina, a nama za dovodjenje nekog boljeg igraca.Misljenja sam da se upravo to i ceka, neki razvoj situacije oko ovih Juventusovih igraca.
i da , nadam se da je ovo istina za Depaya... Opet ponavljam neka istrosenog Nanija u Juventusu!
Amar Osim selektor BiH
Jaoooooo, čekamo Guaru ko ozeblo sunce.
Posebno nakon što se riješimo Vidala i Pogbe.

Posebno nakon što se riješimo Vidala i Pogbe.
Izgleda da je ovo sa M'vilom napokon gotovo, sutra bi valjda treba bit lijecnicki.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
M’Vila e Dodò domani effettueranno le visite mediche con l’Inter, poi gli affari potranno essere ufficializzati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.