RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jul 2014, 08:18

aS_Roma je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Da li može neko potvrditi 100% da su Letić i Oštri potpisali za Sarajevo ?

FORZA!
Nisu potpisali, niti ce potpisati, Sarajevo dovelo lijevog beka, a golmana forsiraju iz svoje skole.
E yebi ga onda. Jest da mi je zao za Ostrog ali ako onaj Letic ne zavrsi negdje drugo, eto ga opet nama jooooojjjj. :urnebes:

Ostane li Letic, treba mu dovest Stefana malo da mu tepa s tribine. :mrgreen: :problem:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 10:58

To telenovela sa Škahom vol. 2 na malim ekranima?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 12:01

Vladavić potpisao dvogodišnji ugovor

Admir Vladavić jutros je u prostorijama kluba parafirao ugovor sa Veležom. Krilni napadač „Rođenih“, koji iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Veležom.

- Drago mi je da smo potpisali saradnju. Suvišno je ponavljati koliko mi Velež znači i koliko mi je drago da sam ponovo u svom najdražem dresu. Nastavljamo sa pripremama, pred nama su pripremne utakmice u Austriji. Želimo se što bolje pripremiti, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva, rekao je Vladavić prilikom potpisa.

fkvelez.ba

:bih: :cool:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 07 jul 2014, 12:03

AlemC85 je napisao/la:Vladavić potpisao dvogodišnji ugovor

Admir Vladavić jutros je u prostorijama kluba parafirao ugovor sa Veležom. Krilni napadač „Rođenih“, koji iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Veležom.

- Drago mi je da smo potpisali saradnju. Suvišno je ponavljati koliko mi Velež znači i koliko mi je drago da sam ponovo u svom najdražem dresu. Nastavljamo sa pripremama, pred nama su pripremne utakmice u Austriji. Želimo se što bolje pripremiti, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva, rekao je Vladavić prilikom potpisa.

fkvelez.ba

:bih: :cool:
Očekujte još lijepih vijesti tokom dana, a i do odlaska u Austriju!

AvantiVeležMostar!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jul 2014, 12:17

lijepo se radi kod vas :clap:

Znaci vracamo se na puteve stare slave :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 12:19

Vlada oče! :opaopa:
Idemo dalje!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 12:25

VLADAVIĆ POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR

Dobro nam se vratio majstore i povedi momke u razaranje lige :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
:bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :thumbup: :salut: :clap:
Nadam se da će biti još lijepih vijesti u narednim danima.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jul 2014, 12:30

Vlada se vratio. Jos jedna u nizu lijepih vijesti iz nasega kluba.Ovo je ocekivani scenario i samo potvrda predanosti nase uprave u cilju sklapanja jake ekipe. :clap: Sto je jos bitnije izgleda da nismo zavrsili sa pojacanjima i mozemo ocekivati jos novih faca u svlacionici.
Ovakav razvoj situacije mi nalaze onaj normalni oprez,kako bi ga nazvao uobicajeni ili ljudski.Sad je definitivno najvaznije ostati cvrsto na zemlji ne poletiti visoko i pustiti nasu struku da to polako sklopi i uigra.Zadnje sto nam treba je da stvorimo nepotreban pritisak koji nikome nemoze biti saveznik.Mosa lakapo i uzivajmo :kafa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 13:01

rodjenisa je napisao/la:Vlada se vratio. Jos jedna u nizu lijepih vijesti iz nasega kluba.Ovo je ocekivani scenario i samo potvrda predanosti nase uprave u cilju sklapanja jake ekipe. :clap: Sto je jos bitnije izgleda da nismo zavrsili sa pojacanjima i mozemo ocekivati jos novih faca u svlacionici.
Ovakav razvoj situacije mi nalaze onaj normalni oprez,kako bi ga nazvao uobicajeni ili ljudski.Sad je definitivno najvaznije ostati cvrsto na zemlji ne poletiti visoko i pustiti nasu struku da to polako sklopi i uigra.Zadnje sto nam treba je da stvorimo nepotreban pritisak koji nikome nemoze biti saveznik.Mosa lakapo i uzivajmo :kafa:
mene više brine ovaj incident jučer. :x pa to je bruka živ, ko da je to orkestrirano s strane da se sruši Velež. to se moglo nekada, ali sada ne, kada su se mnoge stvari posložile. možda neki žele silom da se okorsite o klub, što je sramota, umjesto da Velež bude svima na prvom mjestu :oops: :roll:

zato se nadam da se ovakvim tipovima doživotno zabrani pristup stadionu rođeni ZA SVA VREMENA! :salut:

Pod hitno da neko ko je od vas blizak s ljudima iz kluba, da povedu malo više pažnje, i da odstrane antitijela koja ruše klub.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jul 2014, 13:18

@ Aleme druze naravno da nam sad netrebaju nikakvi incidenti ali njih nekad jednostavno ima i nemozes ih predviti i sprjeciti.Potpuno se slazem oko zabrane pristupa stadionu i njemu i bilo kome ko pravi skandale.Ali iskreno se nsdam da ce ovog maloumnika rjesit RA.
Iako slabo poznajem ove momke koji sad vode RA nesumnjam u njihovu pozitivnu ulogu i zelju da pomognu svom klubu.S obzirom da se juce desio huliganski ispad,red je da to rjesi navijacka grupa. :evil:
Isto tako mislim da ce se u buducnosti pojaviti jos smecara koji ce zeljeti narusiti dobru atmosferu i za njih treba biti spreman,po meni odgovornost trebamo svi preuzeti i u samom startu ih sprijeciti,tj. yebat im mamicu i to zestoko,ko sto juce neko napisa cim pocnu lajati odma samare pucati.
Bez obzira na sve o cemu napisasmo meni ipak kreteni nece pokvariti dobro raspolozenje koje je ovih dana prouzrokovano lijepim vjestima iz nasega Veleza :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 14:10

Saopštenje za javnost povodom jučerašnjeg incidenta
Red Army: Neodgovorni pojedinac nije naš član

Klub navijača Red Army Mostar oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom incidenta na jučerašnjoj utakmici u Mostarskom blatu u kojemu je zamalo došlo do fizičkog obračuna fudbalera Darka Maletića i jednog od navijača koji su posmatrali utakmicu.

„Ograđujemo se od neprimjerenog i nesportskog ispada pojedinca koji je uspio isprovocirati našeg igrača te trenera Nedima Jusufbegovića i tako nakratko prekinuti igrani meč. Želimo da istaknemo da navedeni nije član navijačke grupe 'Red Army' i da će njemu i sličnima biti onemogućen pristup tribinama. Nadamo se da će naredna sezona 2014/2015 proći u najboljem redu i bez bilo kakvih nacionalističih, rasnih i ostalih ispada," stoji u saopštenju KN Red Army Mostar.

ss.ba

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 14:12

Mali je degen, to je dokazao više puta.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 jul 2014, 14:27

Fino bogami,sve ide kako treba.Nedavno sam napisao ovo je prvi put od 92' da sam miran pred početak sezone,sad se ispostavlja i zašto.Jednostavno imamo dobru upravu,odličnog trenera i za našu ligu dobre igrače,sad je na nama da pokažemo da možemo da se pridružimo upravi i igračima u ambicijama za ovu sezonu.Ne sumnjam da će Feja dobro pripremiti igrače,jer smo i u ovoj polusezoni bili fizički dominantni bez obzira sa kim igrali.Zato ne obzirite se na ove padobrance što upadaju na temu,jednostavno preskočite ih jer nije lako igrati sa onolikim dugovima i misliti kada će poreska početi raditi svoj posao.AVANTI VELEŽ AVANTI MOSTAR
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 jul 2014, 14:28

Konačno nešto krene kako treba i onda se balavac nađe da psuje igračima...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jul 2014, 14:33

Zna li neko koji su nam protivnici u Austriji?

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 07 jul 2014, 14:47

Ma realno nam i ne treba spic ja vjerujem da ako popovic ne bude igrao kako treba da ce mirza ovu sezonu fenomenalno odigrati jer ce se vjerovatno i sam truditi da bude medju tih 11 najboljih jer ima kvalitet samo sto se ne zalaze dovoljno.
Mislim da imamo ekipu od kojih ce ovim "velikanima" noge da podrhtavaju pred NASIM RODJENIM!
SVI KO JEDAN SVI DO TITULE!
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 07 jul 2014, 14:49

Realno je špic ono što je najviše nedostajalo ovoj ekipi prošle sezone i zbog čijeg smo nedostatka mnogo bodova prosuli kući.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jul 2014, 14:49

Mostar81 je napisao/la:Ma realno nam i ne treba spic ja vjerujem da ako popovic ne bude igrao kako treba da ce mirza ovu sezonu fenomenalno odigrati jer ce se vjerovatno i sam truditi da bude medju tih 11 najboljih jer ima kvalitet samo sto se ne zalaze dovoljno.
Mislim da imamo ekipu od kojih ce ovim "velikanima" noge da podrhtavaju pred NASIM RODJENIM!

evo vernes selimovic se ubio za vas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 07 jul 2014, 14:52

Rule_hz je napisao/la:
Mostar81 je napisao/la:Ma realno nam i ne treba spic ja vjerujem da ako popovic ne bude igrao kako treba da ce mirza ovu sezonu fenomenalno odigrati jer ce se vjerovatno i sam truditi da bude medju tih 11 najboljih jer ima kvalitet samo sto se ne zalaze dovoljno.

evo vernes selimovic se ubio za vas
nosi ga kuci kralju ne treba nama ovaj klempo,eno mu suknjica pa nek za njih potpise.
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 jul 2014, 15:00

kako velez stoji finansijski?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []