Prva liga FBiH 2014./2015.

Moderator/ica: GracanicaAA

incara
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2014./2015.

Post Postao/la incara » 05 jul 2014, 14:38

Kako je ovaj Maestral krenuo sa pripremama i transferima, ja mislim da će biti u prva 3-4 mjesta.. a što se tiče Igmana, nadam se da neće situacija biti kao prethodne sezone, da strepimo za opstanak do samog kraja. Mada, gledam igrače koji su bili na prvom treningu, pola ih iz juniora, nema nijedan igrač da je došao iz nekog drugog kluba. Samo nam je sreća da je Aca ostao trener...

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 05 jul 2014, 14:52

Ja imam info da su Malesici potpisali sponzore koje su zeljeli i da su spremni za takmicenje. LP

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jul 2014, 15:11

GOŠK pun para :D Uz ove novajlije iz Jajca i možda Bratstvo najozbiljniji konkurent
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 jul 2014, 15:18

Benjo_AFC86 je napisao/la:GOŠK pun para :D Uz ove novajlije iz Jajca i možda Bratstvo najozbiljniji konkurent
Ma mi pucamo na PL samo ne znam koji je fazon dovest ovako jaka pojacanja i prosjecnog trenera :/ Al vidicemo mozda nas Fudo iznenadi taktikom :D
www.nkbratstvogracanica.com

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jul 2014, 15:31

cesc4 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:GOŠK pun para :D Uz ove novajlije iz Jajca i možda Bratstvo najozbiljniji konkurent
Ma mi pucamo na PL samo ne znam koji je fazon dovest ovako jaka pojacanja i prosjecnog trenera :/ Al vidicemo mozda nas Fudo iznenadi taktikom :D
Taktika je brani se, to je bitno, a gol mora doći usput. Ko ga zna bolje neka potvrdi slobodno :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 jul 2014, 15:38

Benjo_AFC86 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Taktika je brani se, to je bitno, a gol mora doći usput. Ko ga zna bolje neka potvrdi slobodno :D
Ja samo znam da je galamdzija teski i da voli psovat :D Eh sad kakav je s taktikom koju formaciju voli igrat itd itd to nisam upoznat :D
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 05 jul 2014, 18:55

Lako je Gošku,startaju sa +6 bodova. Dužnici su im Mladost i Igman, valja im vratit bodove. ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jul 2014, 21:39

studeni je napisao/la:
Lako je Gošku,startaju sa +6 bodova. Dužnici su im Mladost i Igman, valja im vratit bodove. ;)
Da, da. Zaboravio sam to spomenuti da će imati ove godine dosta prednosti. Ima klubova koji su im dužni i sa kojima su u saradnji :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 06 jul 2014, 17:06

Zna sve Benjo :D

GOŠK ove sezone ozbiljno ide na povratak u PL, zadržali smo sve dobre igrače od prošle sezone. Sada dovodimo još neke sa dobrim iskustvom.

Čak i neke koji su branili boje kluba dok sno u PL bili. Filip Žderić primjerice, mozda nam se i Sale Mus vrati.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 jul 2014, 17:15

Ma samo idite. Povedite i Čapljinu sa sobom ako može ikako pa da se u ovoj ligi počne igrati fudbal/nogomet.
Vi ste od lige napravili pijacu (zajedno sa vašim mušterijama: Mladost DK i Igman).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 jul 2014, 17:32

Bome Bratstvo po svemu sudeći najozbiljniji konkurent za ulazak u viši rang :thumbup: . Ovo ostalo (NAŽALOST!), 80% klubova su raspad sistema :cry:
075

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 jul 2014, 17:36

TzBulevar87 je napisao/la:Bome Bratstvo po svemu sudeći najozbiljniji konkurent za ulazak u viši rang :thumbup: . Ovo ostalo (NAŽALOST!), 80% klubova su raspad sistema :cry:
Logicno drug ;), psst mozda tu nedi ima i Rudara :think:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 06 jul 2014, 17:42

Zoom088 je napisao/la:Ma samo idite. Povedite i Čapljinu sa sobom ako može ikako pa da se u ovoj ligi počne igrati fudbal/nogomet.
Vi ste od lige napravili pijacu (zajedno sa vašim mušterijama: Mladost DK i Igman).
Otkada postoji Prva liga FBiH uvijek smo u njoj bili jedni od jačih klubova. A sto se tiče"pijace'' kako ti kažeš, samo cu reci kako svi klubovi vode mutne poslove tu.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 jul 2014, 19:28

Niko ne spori to da ste jedan od jacih klubova u ovoj ligi.

Ali da ste uz Capljinu najveci "lovci u mutnom" ne mozete poreci.

Ostali klubovi su prinidjeni zbog vasih akcija odgovoriti adekvatnim reakcijama, te je zbog toga liga takva kakva jeste.

Najveci krivac za sve je ipak Savez koji dopusta takve stvari.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 06 jul 2014, 23:54

https://www.facebook.com/pages/Nedozvol ... 01?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; Nažalost agonija u 1.ligi FBIH se nastavlja i veliko pitanje za 100 ooo Kn se postavlja:Koliko klubova u sezoni 2014/2015 će da završi sezonu :?: Krajnje vrijeme je da savez učini nešto po pitanju smanjenja svih liga :roll:

street
Kontakt:

Post Postao/la street » 07 jul 2014, 00:17

Zvanično : Fk Budućnost ostaje u 1. ligi FBiH , a Nk Mladost Malešići ostaju u 2. ligi Sjever... :( :( :( :(

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 07 jul 2014, 14:14

Kao sto vidim neki komentari prije pocetka sezone pripisuju FK Gorazdu ispadanje iz lige dok ga neki stavljaju kao jednog od favorita za prvo mjesto.

Stvar je sljedeca:

U FK Gorazde se trenutno nalazi na probi dosta igraca , neki su vec potpisali ugovore i u ovom trenutku se moze reci da je FK Gorazde jedna od jacih ekipa u ligi.
Sto se tice ispadanja to je nemoguca opcija jer pojacanja koja su dosla vrijede za sami vrh tabele. FK Gorazde nema nikakve velike ambicije za predstojecu sezonu osim da budu u gornjem djelu tabele. Imali su zelju da udju u premijer ligu ali izostala je pomoc kantona i opcine tako da sto se tice borbe za prvo mjesto mislim da je nerealno o tome pricati ali nikad se ne zna jer ako igraci pruze kvalitet i budu medju vodecim ekipama vjerovatno ce i opstina i kanton uvidjeti priliku i izdvojiti neka sredstva dovoljna za ovo takmicenje.

Sto se tice FK Gorazde moje vidjenje je da ce klub biti medju 8 ekipa ove lige....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 jul 2014, 14:42

gorazdak je napisao/la:Kao sto vidim neki komentari prije pocetka sezone pripisuju FK Gorazdu ispadanje iz lige dok ga neki stavljaju kao jednog od favorita za prvo mjesto.

Stvar je sljedeca:

U FK Gorazde se trenutno nalazi na probi dosta igraca , neki su vec potpisali ugovore i u ovom trenutku se moze reci da je FK Gorazde jedna od jacih ekipa u ligi.
Sto se tice ispadanja to je nemoguca opcija jer pojacanja koja su dosla vrijede za sami vrh tabele. FK Gorazde nema nikakve velike ambicije za predstojecu sezonu osim da budu u gornjem djelu tabele. Imali su zelju da udju u premijer ligu ali izostala je pomoc kantona i opcine tako da sto se tice borbe za prvo mjesto mislim da je nerealno o tome pricati ali nikad se ne zna jer ako igraci pruze kvalitet i budu medju vodecim ekipama vjerovatno ce i opstina i kanton uvidjeti priliku i izdvojiti neka sredstva dovoljna za ovo takmicenje.

Sto se tice FK Gorazde moje vidjenje je da ce klub biti medju 8 ekipa ove lige....
Jerane ba spusti se malo na zemlju i saberi se i razmisli oko prvog mjesta.
Vidim da nisi upucen u jacinu NK Bratstva, pa tako da nemoj govorit "da je FK Gorazde jedna od jacih ekipa u ligi. "
Znas ti sta si ti upravo napiso ?
Znaci boze, ahahahahahahahaahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 07 jul 2014, 16:07

GracanicaAA je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:Kao sto vidim neki komentari prije pocetka sezone pripisuju FK Gorazdu ispadanje iz lige dok ga neki stavljaju kao jednog od favorita za prvo mjesto.

Stvar je sljedeca:

Vidim da nisi upucen u jacinu NK Bratstva, pa tako da nemoj govorit "da je FK Gorazde jedna od jacih ekipa u ligi. "
Znaci boze, ahahahahahahahaahahahahahahahahha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de nam ti objasni sta je to on upravo napisao ??

ove sezone glavni konkurent za ulazak u PL je Gošk..iz nekog drugog plana bi mogli Jajce i Goražde..ne treba nikad ni Jedinstvo otpisivat..al uvijek se pojavi i neka ekipa kojoj prije sezone niko ne daje nikakve sanse..
OFK Gradina Srebrenik

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 jul 2014, 16:20

GracanicaAA je napisao/la:

Stvar je sljedeca:

Znači Bože, šta reći! Čitaš li ti šta pišeš,zašto napadaš čovjeka!
On je napisao da imaju jednu od jačih ekipa u ligi, nigdje ne vidim da tvrdi i najjaču. A i ne vidim da potcjenjuje Bratstvo. Tako da ili popusti malo gledanje Zmaja ili idi sa sunca ;)

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.