Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
Pa nismo Samsungova djeca 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
suti brate,bilo je price i o NokijiZahaKING je napisao/la:Pa nismo Samsungova djeca
e jeste maštoviti
ja imam ovaj prijedlog: AFC Hajnehaj
ja imam ovaj prijedlog: AFC Hajnehaj
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta treba za taj Team Speak? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Software tj. program,trenutno se koristi najvise TS 3 koji je po meni i najboljiUnofficialpage je napisao/la:Šta treba za taj Team Speak?
download: http://www.teamspeak.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozeljno je da se ima Mikrofon i zvucnik,kako bi mogli medjusobno da komuniciramo,ali da bi bili u TS-u oni vam nisu neophodni
I naravno na kraju,server na kojem bi boravili
Uh bit će dobrih derbija ovdje u ovoj ligi, pogotovo nas sa foruma, ima da nam ove ekipe sa foruma budu najveći rivali, da bodovi iz tih utakmicu su važniji od titule haha 
U vezi imena meni se nešto ne sviđa da nešto na Engleskom bude, nego ajmo nešto naše izmislit, kad su mogli ovi Genijalci možemo i mi nešto naše skontat. Eto Zaha se javio da će nam napraviti i grb sa našim bojama kad i to odlučimo
Morat ćemo za Team Speak naći neki dobar server. Solidno smo se skupili, fali nam taj Golman nikad ga riješiti
U vezi imena meni se nešto ne sviđa da nešto na Engleskom bude, nego ajmo nešto naše izmislit, kad su mogli ovi Genijalci možemo i mi nešto naše skontat. Eto Zaha se javio da će nam napraviti i grb sa našim bojama kad i to odlučimo
Morat ćemo za Team Speak naći neki dobar server. Solidno smo se skupili, fali nam taj Golman nikad ga riješiti
Ako nemate server mogu ja nesto pokusat sredit.
Znam prije kad sam igro FID dosta ekipa je bilo na istom serveru.SiamoNoi je napisao/la:Ako nemate server mogu ja nesto pokusat sredit.
Daj nam onda taj server da naštimamo sebi sobe
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Genijalci se polako kompletiraju, naziru se riješenja i za golmana.
Jedva čekam duel sa forumašima, da vam objasnimo kako to iskusni momci rade

Jedva čekam duel sa forumašima, da vam objasnimo kako to iskusni momci rade
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Daj sastavite mi tu ekipu forumaša po nickovima, da znam ko igra od naših FIDAmar Dzeko je napisao/la:Genijalci se polako kompletiraju, naziru se riješenja i za golmana.![]()
Jedva čekam duel sa forumašima, da vam objasnimo kako to iskusni momci rade![]()
Pozdrav
Registrovao sam se ovdje samo da vidim o čemu se priča u vezi FIDa. Vidim, imate dosta informacija.
Ako vam nekako mogu pomoći, pišite. Isti mi je juzer-nejm i na FIDu
Nadam se da ćemo se dobro družiti. I ja pravim tim, ali ovdje sam samo da bih vam pomogao ako treba nešto.
Boško
Registrovao sam se ovdje samo da vidim o čemu se priča u vezi FIDa. Vidim, imate dosta informacija.
Nadam se da ćemo se dobro družiti. I ja pravim tim, ali ovdje sam samo da bih vam pomogao ako treba nešto.
Boško
bosko2602 je napisao/la:Pozdrav
Boško
Pozdrav Boško, dobro nam doš'o na forum. Hvala tebi za pomoć tamo na igri oko ovog reseta, od tebe sam i čuo sve informacije i prenio ih ovdje
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Unkown Genious je Hase,BelminM23 je napisao/la:Daj sastavite mi tu ekipu forumaša po nickovima, da znam ko igra od naših FIDAmar Dzeko je napisao/la:Genijalci se polako kompletiraju, naziru se riješenja i za golmana.![]()
Jedva čekam duel sa forumašima, da vam objasnimo kako to iskusni momci rade![]()
Ja sam CR
Salkao je Belmin,
Sanel (Tracy) Edin Dzeko
i ne znam jos od ostale raje nickove na forumu..
Ronaldo - Isco - Bale
Zaha se inače bavi DTP-om i dizajnom časopisa, al' mu ni illustrator/photoshop nisu strani u ove svrheBelminM23 je napisao/la:Eto Zaha se javio da će nam napraviti i grb sa našim bojama kad i to odlučimo![]()
sanel ? onaj sto smo ga otjerali iz juveta nakon pola sata 
glup momak, plus siri neke lazi oko sukoba na terminima...
Address:195.154.191.163
Port:5781
Evo nam i Team Spek napravio sam nam sobu, stavio pw. Server mi je dao SiamoNoi i oni će biti na istom serveru ko i mi
Port:5781
Evo nam i Team Spek napravio sam nam sobu, stavio pw. Server mi je dao SiamoNoi i oni će biti na istom serveru ko i mi
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Popravio se.Micron je napisao/la:sanel ? onaj sto smo ga otjerali iz juveta nakon pola sata
Ronaldo - Isco - Bale
Samire ajd ispričaj kako ide ona anegdota kad Duffy ispiše 10 stranica taktike pred utakmicu 
Treba namaAjsKjub je napisao/la:Treba igrač kome?
Golman il CM/DCM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.