shit just got realRaul_64 je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA · 8m
Yahoo ****: LeBron James' agent is pushing for the superstar's return to Cleveland. http://yhoo.it/1m8EFAP" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
shit just got realRaul_64 je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA · 8m
Yahoo ****: LeBron James' agent is pushing for the superstar's return to Cleveland. http://yhoo.it/1m8EFAP" onclick="window.open(this.href);return false;
NeverGiveUp je napisao/la:Ima li neko link za ESPN kanal uživo ?
http://ifirstrow.eu/watch/137666/1/watch-espn.htmlNeverGiveUp je napisao/la:Ima li neko link za ESPN kanal uživo ?
Zato ja i navijam za taj potez.NEZALAGANJE je napisao/la:Za mene samo sa Jamesom ne bi bilo kandidati za titulu prvu 1-2god.Siguran sam da ne bi prosli ni polufinale Istoka,ma kakav on bio...
Jeste,ali tada je Istok bio u promjenama,jer je DET generacija prolazila svoj prime,a ostali su bili u rasulu ili tek u nastajanju.Sad imas nekoliko ekipa koje se vec godinama grade i ciji igraci vec nekoliko sezona igraju zajedno.(IND,CHI,ATL,BKN,WSH).To su sve ekipe koje bi CLE tek trebao da dostigne,cak i sa Jamesom.Zasto to kazem?Zato sto u CLE jos uvijek ne postoji etabliran igrac u NBA ligi.Irving je blizu,ali decko jos nije odigrao PO utakmice i to treba imati na umu...rambo16 je napisao/la:ako je James onakvu ekipu Cavsa odveo do finala (vjerovatno najlošija ekipa koja je ikad igrala neko NBA finale),e vala dogurala bi i ova do finala Istoka bez obzira na sve
To se ne moze nikako tvrditi.Razlog?Zato sto im treba najmanje 2-3 god(neki da se razviju,neki da se unaprijede,a i da se uigraju).A posto je to 2-3 god,ne zna se sta ce drugi timovi uraditi u tom periodu i kakve timove ce oni formirati...Titule se ne osvajaju preko noci.U 1. godini je nisu osvojili ni James-Wade-Bosh,a svi su vec bili superzvijezde u ligi(Wade cak i sa titulom) i imali su iskusnu ekipu uz sebe i saigrace koji su imali mnogo PO utakmica u svojim rukama.Rule_hz je napisao/la:CLE bi sa ovim irvingom i onim pikom zajedno sa jamesom osvojila prsten uzimajuci u obzir onu prijasnju ekipu cle
ono što je Lebronova najveća vrlina je to da igrače oko sebe pravi boljima....i zato vidim Cavse u finalu Istoka....bez obzira na taj neki "timski duh" koji vlada na Istoku...jer kad sagledaš stvari...dali ti misliš da James i Kyrie ne mogu "uništit" bilo čiju odbranu od tih gore što si nabroj'o?? još kad tu dodaš ovog Wigginsa koji brat bratu ima potencijala za 15+,onda dobiješ jednu ekipu koja može puno toga...al' na kraju dana,ovo je samo moje mišljenje..s tim da je i Lebron daleko od bilo kakvog dogovora sa bilo kimNEZALAGANJE je napisao/la: Jeste,ali tada je Istok bio u promjenama,jer je DET generacija prolazila svoj prime,a ostali su bili u rasulu ili tek u nastajanju.Sad imas nekoliko ekipa koje se vec godinama grade i ciji igraci vec nekoliko sezona igraju zajedno.(IND,CHI,ATL,BKN,WSH).To su sve ekipe koje bi CLE tek trebao da dostigne,cak i sa Jamesom.Zasto to kazem?Zato sto u CLE jos uvijek ne postoji etabliran igrac u NBA ligi.Irving je blizu,ali decko jos nije odigrao PO utakmice i to treba imati na umu...
Pa potpis Bosha bi ti se odmah desio.Zato ovo bas i nije najbolja pozicija za nas...S druge strane,svaka opcija u kojoj nam zajedno vecinu minuta mogu igrati Splitter i Duncan(zato jer bi u HOU npr. igrali Howard-Bosh) znaci mnogo,jer je to najbolji defanzivni frontcourt lige,zajedno sa Leonardom i samo ovi moderni small ball-ovi su nas sprijecavali u tome.Kad se igra tradicionalno,rezultati su jasni.Kawhi je napisao/la:Hajmo u Cavse![]()
Šanse za prvi back2back naslov bi nam porasle.Ono prođemo ovaj divlji zapad i u finalu ko god da dođe donji je.LeBron jeste najbolji trenutno,ali niko nije osvajao bez podrške još jednog top igrača![]()
Samo da Rocketsi ne potpišu Bosha jer bi to fkt ozbiljna ekipa bila
33 miliona sa Varejaom, 5 Wiggins, te po 1 Joe i Powel, plus imamo Haywooda kojeg mozemo otpustiti jer je ugovor negarantovan a mozemo ga iskoristiti i u trejdu jer je premocan ugovor. To je u konacnici oko 40 miliona do 42 miliona maksimalno, trejdas Jacka, to je cca 36 miliona, dodas Jamesa 20 miliona i to je 56 miliona, koliko je i sc, jos ti ostane manevar kroz trejdove te MLE u najgorem slucaju za FA. Varejaov ugovor je 10 miliona team option, a samo 4 miliona tog ugovora je garantovano, nesto slicno kao sa Bynumom. Varejao nece sigurno otici jer je Jamesov prijatelj, a ako James ne bude htio doci, onda ce Andy biti vjerovatno trejdan. SC stanje ne moze biti bolje nego sto jeste i bar im se to ne moze spocitavatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta bi promjenilo i to da se vrati u CLE!?Barem prvu sezonu ili dvije.Nije problem za njega,ali ostali igraci prvo moraju 'nauciti' da pobjedjuju u RS,pa onda isto u PO itd.Treba proci nekoliko faza u rastu svake ekipe.CLE ima 33mil garantovanog SC za ovu sezonu i to je bez Varejaa kojem trebaju garantovati 10mil.Znaci to je vec 43mil + Jamesovih 20mil + Wigginsovih 5mil(ako se ne varam).To je vec preko SC-a,a imali bi 12 igraca od kojih je 1.5 spreman za nesto vise...Sumnjam da se Jamesu ide u sredinu gdje on mora 'cekati' do svoje 32-3 da pocne davati rezultate.To je moje misljenje,a ne znam ni kako bi ga navijaci CLE docekali,iskreno...
Carmelo's decision not expected to be delayed late into week
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.