RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

BMV22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 17:51

NeverGiveUp je napisao/la:
Šta smo naučili iz prošlosti kada se u članku ne navodi trajanje potpisanog ugovora ? :mrgreen:
Naučili smo svašta ružnog, svašta podlog, svašta prevarantskog, svakakvih lažnih, pustih, iluzornih obećanja i da ne nabrajam, uglavnom sve u negativnom kontekstu. A L I!!! A L I!!! kanimo se pesimizma, kanimo se gledanja dlake u jajetu stavimo prošlost u prošlost, a svi zajedno okrenimo se nadam se uspješnoj, najboljoj poslijeratnoj sezoni.Ja bih lično najsretniji bio da potpisujemo ugovor sa našom djecom na najmanje 4 godine prije rata, ali prijatelju dragi razumi jednu stvar:ovo su ružno druga vremena, svim ovim godinama vlada pohlepa, podlost, laži, muvljaža i da ne nabrajam još milion ogavnijih stvari, nema više velikog čovjeka Josipa Jole Muse, nema više Sadija Ćemalovića i još mnogih drugih jako zaslužnih ljudi za prijeratni gigant od kluba kao što je bio naš Velež.Nema više ni Sokola, Aluminijski stanuje negdje drugo i sve druge uspješne prijeratne firme su propale, a bile su redovni donatori našeg kluba.Ne trebam podsjećati nikoga da smo krenuli sa jedne oranice, bez opreme, bez svih pehara, bez svih dokumenata i sa planirano uništenom i zapaljenom hisotrijom našeg kluba.Trebalo je istrpiti ispadanje iz ove jadne PL i 10 komada u Trebinju, i putešestvije po raznim gudurama za koje niko od nas nije čuo u našoj državi.Trebalo je istrpiti da svi miševi, svi bolesni umovi, svi najgori prijeratni klošari i bijednici ovog grada ižive se i izliječe svoje bolesne mozgove preko našeg kluba i sviju nas.Da ne dužim mislim da svi dobro znamo šta hoću da kažem, zato mogu reći svima koji su i mrvicu dali svih ovih godina dali za naš klub od Pike, Mute, Ćamila, Hase, Džubura ma da se ne ljute drugi svima njima veliko hvala što su u tom poganom vremenu na jedan način sa svima nama održali klub u životu i na životu jer su nam svi koje sam prije njih nabrojao namijenili samo jedno:
G A Š E NJ E N E S T A N A K I S M R T NAŠEG STARCA.
Hvala bogu svim ljudima i svima nama koji smo bolesnici našeg jedinog, najvoljenijeg za nas bez obzira koje mjesto zauzima najvećeg Veleža desilo se sasvim obrnuto.Mi smo isplivali, digli se i tek očekujem da se vinemo u nebeske visine gdje nam je i mjesto.Malo si me ubo sa ovim koliko je ugovor potpisan pa sam pod velikim emocijama od proljetne sezone te za mene odlično urađenog prelaznog roka naveo da ovo izbacim iz sebe.Nemoj mi zamjeriti, možda sam ja malo stariji od tebe pa osjećam da nemam puno vremena za čekat kad ćemo harat opet.Zato u ovom trenutku neću uopšte da gledam na koliko godina(nadam se da nije ispod godinu) hoću da gledam rapsodiju u crvenom, želim da gledam pun stadion zadovoljnih i sretnih crvenih navijača.Najvažnije je da su svi oni pod ugovorom pa na zimu ako bude jak interes za nekog od njih prodat ga, a od odštete opet kupiti 1-2 mlađih igrača iz regije plus nadam se i koje naše dijete izaći u Europu i od toga ćuknut koji euro e to je ta konstantnost koja nam fali, a koja je nadam se, želim vjerovat hoću biti optimist na dohvat ruke.Pozdrav svima, malo su me ponijele emocije, ali kako brato Pastrmka kaže haj bola oprostit ćemo ti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 17:55

Samo lijepe vijesti zadnjih dana. Idemo! :opaopa:
Kadar je dosta proširen, pojačavamo se u svim linijama.
Jako lijepo za vidjeti. Nadam se da ćemo nastaviti gdje smo
stali prošle sezone. Forza! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 jul 2014, 18:00

BMV22 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:
Šta smo naučili iz prošlosti kada se u članku ne navodi trajanje potpisanog ugovora ? :mrgreen:
Naučili smo svašta ružnog, svašta podlog, svašta prevarantskog, svakakvih lažnih, pustih, iluzornih obećanja i da ne nabrajam, uglavnom sve u negativnom kontekstu. A L I!!! A L I!!! kanimo se pesimizma, kanimo se gledanja dlake u jajetu stavimo prošlost u prošlost, a svi zajedno okrenimo se nadam se uspješnoj, najboljoj poslijeratnoj sezoni.Ja bih lično najsretniji bio da potpisujemo ugovor sa našom djecom na najmanje 4 godine prije rata, ali prijatelju dragi razumi jednu stvar:ovo su ružno druga vremena, svim ovim godinama vlada pohlepa, podlost, laži, muvljaža i da ne nabrajam još milion ogavnijih stvari, nema više velikog čovjeka Josipa Jole Muse, nema više Sadija Ćemalovića i još mnogih drugih jako zaslužnih ljudi za prijeratni gigant od kluba kao što je bio naš Velež.Nema više ni Sokola, Aluminijski stanuje negdje drugo i sve druge uspješne prijeratne firme su propale, a bile su redovni donatori našeg kluba.Ne trebam podsjećati nikoga da smo krenuli sa jedne oranice, bez opreme, bez svih pehara, bez svih dokumenata i sa planirano uništenom i zapaljenom hisotrijom našeg kluba.Trebalo je istrpiti ispadanje iz ove jadne PL i 10 komada u Trebinju, i putešestvije po raznim gudurama za koje niko od nas nije čuo u našoj državi.Trebalo je istrpiti da svi miševi, svi bolesni umovi, svi najgori prijeratni klošari i bijednici ovog grada ižive se i izliječe svoje bolesne mozgove preko našeg kluba i sviju nas.Da ne dužim mislim da svi dobro znamo šta hoću da kažem, zato mogu reći svima koji su i mrvicu dali svih ovih godina dali za naš klub od Pike, Mute, Ćamila, Hase, Džubura ma da se ne ljute drugi svima njima veliko hvala što su u tom poganom vremenu na jedan način sa svima nama održali klub u životu i na životu jer su nam svi koje sam prije njih nabrojao namijenili samo jedno:
G A Š E NJ E N E S T A N A K I S M R T NAŠEG STARCA.
Hvala bogu svim ljudima i svima nama koji smo bolesnici našeg jedinog, najvoljenijeg za nas bez obzira koje mjesto zauzima najvećeg Veleža desilo se sasvim obrnuto.Mi smo isplivali, digli se i tek očekujem da se vinemo u nebeske visine gdje nam je i mjesto.Malo si me ubo sa ovim koliko je ugovor potpisan pa sam pod velikim emocijama od proljetne sezone te za mene odlično urađenog prelaznog roka naveo da ovo izbacim iz sebe.Nemoj mi zamjeriti, možda sam ja malo stariji od tebe pa osjećam da nemam puno vremena za čekat kad ćemo harat opet.Zato u ovom trenutku neću uopšte da gledam na koliko godina(nadam se da nije ispod godinu) hoću da gledam rapsodiju u crvenom, želim da gledam pun stadion zadovoljnih i sretnih crvenih navijača.Najvažnije je da su svi oni pod ugovorom pa na zimu ako bude jak interes za nekog od njih prodat ga, a od odštete opet kupiti 1-2 mlađih igrača iz regije plus nadam se i koje naše dijete izaći u Europu i od toga ćuknut koji euro e to je ta konstantnost koja nam fali, a koja je nadam se, želim vjerovat hoću biti optimist na dohvat ruke.Pozdrav svima, malo su me ponijele emocije, ali kako brato Pastrmka kaže haj bola oprostit ćemo ti.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
BMV22 Nisu to samo tvoje emocije ima nas mnogo što se tako osjećamo,i vjerujem da će nam ova sezona donijeti ono što čekamo sve ove godine.Jer ovako kako radimo je neminovnost da budemo sve jači i jači.KO HOĆE SA NAMA HOĆE KO NEĆE I NE MORA.AVANTI ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 07 jul 2014, 18:07

Sretno Rodjeni u sezoni sto nam slijedi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 18:21

amorovski je napisao/la:Sretno Rodjeni u sezoni sto nam slijedi..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:bih:

a sad ozbiljno. pošto smo dovodili igrače vrijeme je i da se poneki proda, prvo Bašić, te Letić, jer nam valja vratiti uloženo.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 07 jul 2014, 18:36

Super je ovo sad za sad, ne znam šta da kažem za napadača :? Za Popovića ne mogu ništa tvrditi ali eto neko kaže dobro se pokazao u Širokom. Ako on zadovoljava Fejin ukus, vjerovatno je to to od pojačanja, sad se ide u Austriju, tako da mislim da zatvaramo s pojačanjima. SRETNO NAM RAJA, TREBAT ĆE MALO I SREĆE ZA ŠAMPIONSKU TITULU :D

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 07 jul 2014, 18:43

KO JE S NAMA S NAMA JE KO NIJE NE ZNA STA PROPUSTA! RODJENI!
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jul 2014, 18:43

Sta je sa Haurdicem?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 18:45

Apetiti porasli. Razumljivo. Sa navijačke subjektivne tačke gledišta.
Prije svega u ovoj sezoni očekujem da vidimo nešto bolji nogomet na
našim terenima, nastavak lijepih igara, pa kako se snađemo.

@Hz, ništa, s ekipom je. Dao gol sad u prijateljskoj protiv Širokog. Ili
znaš nešto što ja ne znam možda?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jul 2014, 18:55

Ibro dirka nas, ne smije te niko na svijetu krivo pogledati. Za nju ti ne znam nista. :mrgreen:
HzSM je napisao/la:Sta je sa Haurdicem?
I mene zanima..

Edit: Valjda je mislio sto on ne potpisa danas? :S
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 jul 2014, 18:59

raja ako ste primijetili, možda jeste, možda niste, naš klub sve više potpisuje anonimuse. to možda jest rizik, ali izgleda da imaju nos za takve igrače. očigledno je naš klub vidio da s takvim igračima, može da zaradi, na način da potpisuje višegodišnje ugovore, i kada se pokažu, onda ga prodaju. Ovaj mi rad Veleža sve više liči na Arsenal, kao da su konsutovali Mandu Primorca. :lol: ;)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 jul 2014, 19:07

Valjda je to normalno kod nas.Neko uvjek nezadovoljan ili jednostavno ono postavlja visoko ljestvicu.I ja sam za Evropski nacin poslovanja,al jbg. zivim u BIH.Mada ovo kod nas nije prostro kritikovanje pojedinaca,ipak bih uputio ljude i na druge teme,ljudi bola opravdano kukaju ili kritikuju.Nema 3-4 mirna tabora a mi smo definitivno jedni od tih.Ja najbolje razumijem nase ljude koji snazno iskazuju emocije,jer sam cesto i sam takav.20 god. cekam ovako stanje u Velezu i da mi sad to neko pokvari,nece moci :nene:
Gorice Mostar pobjede slavicemooooo
Crvena Armija je dosla saaaad.... :bow:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 jul 2014, 19:08

Mont0 je napisao/la:Ibro dirka nas, ne smije te niko na svijetu krivo pogledati. Za nju ti ne znam nista. :mrgreen:
I mene zanima..

Edit: Valjda je mislio sto on ne potpisa danas? :S
On bi vam trebao biti najvece pojacanje zato mi cudno sto on danas nije potpisao.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jul 2014, 19:14

Bicemo kao NATO kad i on potpise. :D

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 jul 2014, 19:14

Ima i sutra dan, nemozemo ih sve u jednom danu potpisati... :)

Forza Velez!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 jul 2014, 19:28

slika

S obzirom da su Oštraković, Merzić i Letić "otišli", to je sastav bez njih. Imamo vezu kao barcelona i mislim da sam odradio postavu jednog jako jako ofanzivnog Veleža. Kontajte Nikolića umjesto Blagog jer ne znam koliko će biti spreman ali ovo mi je nešto realno i predobro.

Ima li iko šta bolje ? Feja? Vaha? Capello ? :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2014, 19:37

Cisto sumnjam da ce Haurdic igrati centralnog ili defanzivnog veznog.

Desno krilo ili poluspic je on

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 19:39

Blagojević ne može igrati bez razbijača uz sebe. Odnosno, da se pravilnije izrazim, bez pravog DMF-a njemu uz bok. Jer on nije defanzivni vezni. On kod nas igra nešto što u Romi igra Pjanić. Znam da je poređenje ussrano ali ne vidim na koji način to bolje dočarati.

Uglavnom, smatram da ako bude igrao Blagojević kada ozdravi uvijek će uz njega biti ili Kodro, ili Zvona ili taj Nikolić, pojačanje iz Srbije. Ako budu svi zdravi i spremni, imati ćemo jako dobar roster koji i uz neke ozlijede, kartone može pretrpjeti rokade bez neke velike štete. To je ta širina koju konačno dobivamo sa ovim igračima.

High

Post Postao/la High » 07 jul 2014, 19:41

Haurdić nije loš. Naprotiv! Doveli ste i više nego solidnog igrača koji zna šta će s loptom. Nek je sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 07 jul 2014, 19:45

shaman7 je napisao/la:slika

S obzirom da su Oštraković, Merzić i Letić "otišli", to je sastav bez njih. Imamo vezu kao barcelona i mislim da sam odradio postavu jednog jako jako ofanzivnog Veleža. Kontajte Nikolića umjesto Blagog jer ne znam koliko će biti spreman ali ovo mi je nešto realno i predobro.

Ima li iko šta bolje ? Feja? Vaha? Capello ? :lol:
Samo Merzic i Dino jos :pray:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []