Koliko sam ja upratio taj gornji dio ce se smaketi kad zavrsi SP, fakat izgleda nesigurno. Zamisli kad bi ljudi skakali po toj tribini
Da smo mi tako nesto izveli, rac bi nam odobrili.
Ovo su montazne tribine i koristice se samo na prvenstvu.... Yebote, nema ko ne gradi ove mega stadione. Italija ce ostati sa najzaostalijim stadionima od svih ovih ozbiljnijih drzava
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako volim ove engleske stadione al stari tip gradnje ono kad je krov odma blizu tribini, zbijene tribine nekako lijepo za oko. A ovaj novi tip gradnje nekako ne volim tipa arsenal, wembli prije svega zbog krova, i oblika tribina nekako mi previse vjestačko.
Da, prelijep dokaz da se sve može kad se hoće, a nije da nisu imali problema, i to velikih. Kod nas je glavno: ne daju nam kuknjava opstruiraju kuknjava lopovi kuknjava i sve rutinski stane, općenito, ne samo oko sportskih terena.
Ovaj Tan je retardiran... Pravo je cudo pa mu navijaci nisu opalili jedan bojkot pa da se crveni pred svijetom sa praznim tribinama, ali eto... Valjda je zov Premiershipa bio prejak... Cuj iz plave u crvenu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Baku, kandidat za domaćinstvo Eura 2020, izgradnja krenula prošle godine
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..