prebrojte
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bluesaa je napisao/la:
prebrojte
Ti pacenice idi slavi pobjede protiv drugoligasafcsforever je napisao/la:evo ja prebrojo , nikakvog hajra ne vidim...GLAD i FUKARASTINA
Ako ti ide matematika kao i gramatika onda si se sigurno zajebao negdjefcsforever je napisao/la:evo ja prebrojo , nikakvog hajra ne vidim...GLAD i FUKARASTINA
Svaka cast, kapa dole.bluesaa je napisao/la:
prebrojte
Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.
Dame i gospodo, jedan jedini @pisac![]()
Ajd eto cekamo maj i ziv bio nemoj vise smarati idi na svoju temu i tamo slavite unaprijed osvojenu tutulupisac je napisao/la:Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.
Koga boli **** sta ti mislis ti samo sebi vazanHannibal36 je napisao/la:Kakav će tek haos nastati nakon ispadanja od đetića , mogu misliti ... Nije provokacija, stvarno mislim da nećete proći dalje, živi bili pa vidjeli ...
jel ovo se smije pisati, a kad se navede koliko dugo zeljo nije osvojio trofej (2003-2009) se dobije trajni ban ?pile87 je napisao/la:Koga boli **** sta ti mislis ti samo sebi vazanHannibal36 je napisao/la:Kakav će tek haos nastati nakon ispadanja od đetića , mogu misliti ... Nije provokacija, stvarno mislim da nećete proći dalje, živi bili pa vidjeli ...
u maju dzeko se podaje ,stizu pare od sehe ,stizu pare od evrope ,kvesic usao u formu stize ponuda od milion eura ,visca odlazi u englesku stizu pare od procenta ,zola prelazi u bundes ligu opet se ima procenat ,klub preuzima porodica osim i dovode spozore iz japana koji ce ujedno i izgraditi istocnu tribinu ,tan dolazi u sarajevo napokon ali ovaj put poslovno na razgovor sa osimom oko prodaje dionica iz kluba ,slavi se titula a mladzi igraci odlaze u sarajevo na posudbupisac je napisao/la:Ubleha o podmladjivanju i mutne radnje su itekako povezane. Ali kazem ti, sacekajmo maj najkasnijegio10 je napisao/la:Poslije neuspjele ekspedicije otvaranja očiju navijačima Želje kako je ova politika podmlađivanja ubleha, prebacuje priču na neke mutne radnje koje se stavljaju pod tepih i kao izaći će na vidjelo. Nova ekspedicija u narednih mjesec dana će biti vjerovatno neuspješno završena.
Tako ti je to hanibale, uostalom vi ste jadnici ispadali od crnogorskih drugoligasa ovi bar igraju prvu ligu!Hannibal36 je napisao/la: jel ovo se smije pisati, a kad se navede koliko dugo zeljo nije osvojio trofej (2003-2009) se dobije trajni ban ?
post nije napisan kao provokacija, stvarno, ali eto , uvjerićete se sami ...gavran je napisao/la:Hanibale,pa mi se i ne nadamo kad vi niste mogli zetu šta mi imamo tražiti protiv djetica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.