Ovi norvezani nemaju sta trazit od strasnog sarajeva

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
strašan igrač, kako god ...RodjeniiBrato je napisao/la:@Risha1988
Kralju moj fini to ti je neostvariva zelja. Ani je obecao da iz Veleza ide samo u inostranstvo gdje bude imao finu ponudu. Ako mislis da grijesim citirat cu te za pola godine,godinu,dvije,tri... Nije bitno.
Sarajevu u narednoj sezoni zelim sve najbolje i da dogurate aBd sto vise u EL. Pozzz
Po Njemackoj malo skace...trazi se novi klub za njega, pa sad koga uspije zahebat prvim treningomfcsforever je napisao/la:i dajte molim vas neku info o Travi...još je naš član to je definitivno ali ga niđe nema
ma kakva steta uopste mi ga nije zao steta je za mene sto imam volju al nemam talenatfcsforever je napisao/la:da hoće doći do pameti pa nešto naptaviti u životu..šteta onakvog talenta
Bice ih jos.male87 je napisao/la:Zukic, Culov i Hrelja su na posudbi u Bosni V.![]()
![]()
Nisam baš siguran za Hrelju, i ako je prvobitno bilo najavljeno da će u Visoko, mislim da će on još malo sjevernije. Ali da ne lupam znat ćemo kad se službeno objavi.male87 je napisao/la:Zukic, Culov i Hrelja su na posudbi u Bosni V.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.