RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la tepsija » 07 jul 2014, 21:19

BMV22 je napisao/la:slika
Raja i brato pastrmka ovo je Ibrina hanuma zbog koje nas je napustio prošle godine.Ako ovako izgleda u prirodi goriće grad ne zbog Ibre nego zbog nje :D :D :D .Bog te mazo tek ga sad shvaćam, ali mu obećajem Tita mi i časne pionirske riječi svi ćemo je čuvati kao da je naša a ti Ibro samo igraj i ne brini se upala je u pravu raju.Kad god dođeš s gostovanja biće ti sve ljepša i ljepša.E moj dobri Ibro godinu te dana ja lično čekam da dođeš u pravi klub, gledao sam te u jednoj tekmi i oduševio si me, samo tako nastavi i kod nas.Brato nemoj da ti zastane štogod u grlu kad je vidiš.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!
:tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :thumbup:
:lol:
To ne planiraš na gostovanja?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 07 jul 2014, 21:21

BMV22 je napisao/la:slika
Raja i brato pastrmka ovo je Ibrina hanuma zbog koje nas je napustio prošle godine.Ako ovako izgleda u prirodi goriće grad ne zbog Ibre nego zbog nje :D :D :D .Bog te mazo tek ga sad shvaćam, ali mu obećajem Tita mi i časne pionirske riječi svi ćemo je čuvati kao da je naša a ti Ibro samo igraj i ne brini se upala je u pravu raju.Kad god dođeš s gostovanja biće ti sve ljepša i ljepša.E moj dobri Ibro godinu te dana ja lično čekam da dođeš u pravi klub, gledao sam te u jednoj tekmi i oduševio si me, samo tako nastavi i kod nas.Brato nemoj da ti zastane štogod u grlu kad je vidiš.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!!!!!!!!!!!!!
:tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :bih: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :thumbup:
Ako je ovo ona, ja bih je dobrovoljno cuvao za raju, radio i trecu smjenu ako treba, samo da je Ibro miran i da ne strahuje.

Respect Ibro! Dobrodosao nam! Kad ce vise Avgust?

Sretni Rodjeni u Austriji, da se svi vrate zdravi, bez povreda i puni snage za sezonu.

Forza Velez!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 jul 2014, 21:22

Evo što imamo najbolje igrače,imamo i najbolje capi :D
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 21:27

tepsija je napisao/la:
Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.
Uglavnom velika dobrodošlica Ibri ja lično sam čekao godinu dana da potpiše ugovor i njega sam najviše želio, nadam se da mi procjena nije bila kriva.Ibro ti ćeš biti kralj mostarskih ulica ;) ;) ;) ;) ;) ;) :kralj: :cool:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 07 jul 2014, 21:29

slika

evo i moja neka formacija...koga staviti u prvih 11 kad je sve bolji od boljeg

Ajde Haurdicu olovku u ruke i potpisivaj vise...Avanti Velez

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 07 jul 2014, 21:32

BMV22 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:
Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.
Uglavnom velika dobrodošlica Ibri ja lično sam čekao godinu dana da potpiše ugovor i njega sam najviše želio, nadam se da mi procjena nije bila kriva.Ibro ti ćeš biti kralj mostarskih ulica ;) ;) ;) ;) ;) ;) :kralj: :cool:
A brate pogledaj samo buducnost u odbrani Škahić, Hodžić, Kladar, Pejić...sve su to mladi momci i buducnost Veleza

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2014, 21:41

Neka dok Ibro ne upozna mostarku :) da ga raskući. Ici ce u bosnu da proda imanje,ostat ce i bez ove cure i bez gaća na guzici :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 07 jul 2014, 21:43

pravnik1981 je napisao/la:
BMV22 je napisao/la: Dragi tepsija mislim da će biti više kandidata za čuvanje nego za ići na stranu.Šala mala.Ibro je pravi momčetina ima ga brato ko od brda odvaljen, i zaslužuje ovakvu ljepojku.S ovakvim momčetinom dobili smo beton zadnju liniju samo će problema imati oni s BHT-a kad nabrajali našu obranu pa kad im zapne Škahić i Škaljić a oni onako pismeni i pametni neće ih Bog otpetljati šta su htjeli reći.
A brate pogledaj samo buducnost u odbrani Škahić, Hodžić, Kladar, Pejić...sve su to mladi momci i buducnost Veleza
Škahić, Kladar, Hodžić, Janičijević relativno mladi Zolj, Zvonke, Bobić, Dino i da ne nabrajam o tome sam pisao neki dan ako se nastavi pametno raditi golem zalog za budućnost.
Joj RAja što uživam ima nekoliko dana na našem pdf osjeti se jako dobra vibra, pozitivna atmosfera, optimistični komentari čini mi se da smo svi jako lijepo opušteni i nemoj da nas ništa izbaci iz ovog takta.Samo šala, naš mostarski smisao za humor, podrška upravi i klubu, stat svi iza igrača i to će biti to.Joj jest nam fino :zviz: :njanjanja: :kafa: :crazy: :opaopa:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2014, 22:29

OVDJE SE NE IDE NI U CRKVE NI U DŽAMIJE OVDJE SE IDE NA UTAKMICE VELEŽA

VFC THE RELIGION
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 07 jul 2014, 23:02

Merzic se vraca sutra.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 07 jul 2014, 23:10

AMADUDI je napisao/la:Merzic se vraca sutra.
Nece ic iz Veleza?

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 07 jul 2014, 23:14

Drakensang, hvala puno na izvještaju s utakmice na Blatu :wave: :thumbup: .

Vrlo koncizno, detaljno i tačno si napisao sve što se dešavalo. Evo, bez potrebe da bilo šta kvarim, samo ću dodati još par svojih zapažanja:

- Nikolić i Haurdić su me zaista oduševili već u prvom nastupu. Nikoliću je bila namijenjena neka defanzivnija uloga u veznom redu, ali ga to nije spriječilo da se njegov učinak vidi u većini naših akcija. Njegova radišnost, razmišljanje i nenametljiva rješenja su bili itekako prepoznati od malobrojne publike koja ga je po izlasku nagradila aplauzom. Šta reći- čovjek mi se svidio na prvu :D Što se Haurdića tiče kad sam ga tek ugledala pomislila sam da nam se vratio Ševko. Fizički mu je jako sličan- crn, bradica, lagani hod, gestikulacija :lol: pa mi već Oka nimalo ne nedostaje. Naprotiv, u Haurdiću bismo mogli imati igrača koji će biti korak ispred Ševke. Utakmicu je odigrao super- kretanje mu je bilo izvrsno, brz je k'o munja, rješenja su mu krajnje inteligentna, pravovremena i brza, a sa Anijem se odmah našao na frekvenciji koja bi mogla biti "smrtna" presuda za protivničke golmane... Također, za prvi nastup-bravo :thumbup:

- Popović a.k.a. Pop je bio kudikamo bolji nego na svom debiju. I dalje nisam fascinirana njegovom igrom, ali je ovaj put dosta manje gubio lopte i sastavio je čak i neke akcije koje nisu urodile plodom. Najviše mu zamjeram prekomplikovanu igru, što je razumljivo jer kod nas igra mora biti tečna, "od noge" i niko u napadu, a pogotovo ne neko ko je došao na centarforsko mjesto ne treba to kvariti solažama i preintenzivnim razmišljanjem. Osim toga, jučerašnja utakmica je pokazala da Pop ne mora biti čista 9-ka. Može se on malo vratiti i nazad, pustiti osice s krila da završe lijepu akciju...

Jučerašnju utakmicu mi je taktički teško opisati, pogotovo u drugom poluvremenu. Jedino 4 odbrambena igrača su bila na svojim pozicijama (iako se ni za bekove to ne može tvrditi sa 100 % sigurnošću) dok su svi ostali bili manje-više svugdje- od krila do špica. Takvo kretanje iako ga je meni teško opisati nije bilo nimalo konfuzno, naprotiv... Sve akcije su se odvijale lijepo, tečno, krila su ulazila u sredinu, otvarala prostor bekovima ili ofanzivnim veznim igračima koji bi se izvukli na vanjske pozicije. U takvoj postavci gdje maltene svi igraju sve neću više nikad ni spomenuti klasičnog špica. Ako to bude Pop-super, ako ne bude-nema mjesta panici- imamo vezu i napad koji hoće, mogu i znaju igrati.

Još jedna stvar: Zaista je bila uživancija posmatrati utakmicu koju vode 2 najbolja trenera u BiH- Feja i Slaven. Oduševljena sam lakoćom kojom vode svoje ekipe, načinom na koji jednom gestom i u jednoj rečenici mogu skenirati i savjetovati igrače, praćenjem igre i predviđanjem budućih poteza svoje ekipe :kralj: . Obojica su sjajni mladi treneri, pravi džentlmeni... Da je i u PL više takvih trenera...

P.S. Hvala svima na pohvalama za izvještaj prošli put.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 jul 2014, 23:19

RedOne hvala puno za izvještaj :clap: :thumbup:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 23:22

Bravo đavolice naša, mnogi muškarci bi trebali pozavidjeti tvojoj elokvenciji i razumijevanju nogometne igre. Inače, nije li to na pomolu još jedno veliko pojačanje u vidu Merzića? Ako čovjek ostane u Veležu.. ne smijem da mislim o tome. :shock:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 07 jul 2014, 23:24

pravnik1981 je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:Merzic se vraca sutra.
Nece ic iz Veleza?
E sad ima mali problem velez vec potpisao ovog malog skahica a merza hoce da se vrati, vidit cemo sta ce biti...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 jul 2014, 23:36

Došlo vrijeme da hoće igrači u Velež, a Velež ih ne može primiti koliko ih ima. :njanjanja:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 07 jul 2014, 23:46

@redone haurdic je za mene strasno dobar igrac.. Brz, zna lopte, pregled ima dobar.. Jedini mi je u ono doba bio za sarajeva, al ga z a j e b a l o sto je bio u toj ekipi sto je obrukala protiv kukesija, a cijela ta ekipa je sad u PM.. Samo su ostali dupovac, tatomirovic i bandovic iz prve.. Haurdic je dobar.. Vidit cete

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jul 2014, 00:15

Merzić nam je itekako potreban, i ako ostane to je za nas plus, čime je zaokružen igrački kadar. ;)

Jedini upitnik je s Letićem, pošto se Oštri neće vraćati. Da li neko zna šta je s Letićem? Da li je blizu angažmana? Može i na pp. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 00:31

Jel vam potpisao Kladar??? :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 jul 2014, 00:33

Sabinho je napisao/la:Jel vam potpisao Kladar??? :)
jeste, mlad igrač, talentovan, i uz to budućnost rođenih. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []