Miami Heat navijaci, nakon sto su izgubili u finalu :

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jest tesko od nas biti bolji, na papiru ste jaci ali Bullsi bi vas sa izjednacenom borbom izbacila iskustvom na kraju.adriano_leite je napisao/la:Brate, bili bismo jaci od vas, al' fakat.BIHfan je napisao/la:Hocemo Jamesa u Cavsima, definitivno bi bilo zanimljivo ih pratiti, Blatt na klupi, Wiggins, Irving...
Znaci raspad sistema, to je taj svemocni Pat Riley.JHam je napisao/la:Josh McRoberts agreed to a 4-year, $23 million deal with the Miami Heat.![]()
![]()
![]()
Miami Heat navijaci, nakon sto su izgubili u finalu :
Otpad, ne sikiraj se. Prikupljaju neku ekipu da popune cap space, Wade ubire penzione dane u milionima i suncanju svakog maja i juna haman do kraja karijere.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Granger u Miamiju za 4.2 miliona (2 godine)
Njega smo trebali uzeti kod nas kao starter opet bi imao 20p po tekmi ili barem blizu 18...ali et hajde mi dok ganjamo Mela drugi rade druge stvari ****Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Granger u Miamiju za 4.2 miliona (2 godine)Htio sam ga u Bullsima vidjet, ali eto ode na južnu plažu
Sto je najgore, Granger i McBob su se ne tako davno pokoskali sa JamesomBIHfan je napisao/la:Znaci raspad sistema, to je taj svemocni Pat Riley.JHam je napisao/la:Josh McRoberts agreed to a 4-year, $23 million deal with the Miami Heat.![]()
![]()
![]()
Miami Heat navijaci, nakon sto su izgubili u finalu :![]()
Lenbias haman zavrsava forumasku karijeru, kako ce sastavit komentar vise bez "sa pola snage" "rucna"
Kakvih 18 poena , mrtav igrac.SaltCityAttack je napisao/la:Njega smo trebali uzeti kod nas kao starter opet bi imao 20p po tekmi ili barem blizu 18...ali et hajde mi dok ganjamo Mela drugi rade druge stvari ****Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Granger u Miamiju za 4.2 miliona (2 godine)Htio sam ga u Bullsima vidjet, ali eto ode na južnu plažu
Upravo to htjedoh da komentarišemadriano_leite je napisao/la: Sto je najgore, Granger i McBob su se ne tako davno pokoskali sa Jamesom. Ocekujem D. Stevensona, Nazija i L. Stephensona u Heatu
.
Prije mislim da Riley zna da nema nista od povratka Jamesa, pa okuplja druzinu koju James ne voli i koja ne voli Jamesakokuz je napisao/la:Upravo to htjedoh da komentarišemadriano_leite je napisao/la: Sto je najgore, Granger i McBob su se ne tako davno pokoskali sa Jamesom. Ocekujem D. Stevensona, Nazija i L. Stephensona u Heatu
.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
eto na šta je spala današnja nba, udariš igrača i za mjesec dana pridružiš mu se u klubuzamislite kad bi u doba bad boysa i njihovih tuča neko prešao u suparnički tim
![]()
![]()
očekujem i mirzu da potpiše za heat, jer je i on zakuho s njim.. ili se možda vode politikom "ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se" .. smijeh današnja nba :poke:
Malog trebate opet da potpisete,jer je postao FA.alemsa je napisao/la:Zaboravljas Troy Danielsa, trebo bi vidjeti minuta ove godine.
Jeste previse za Bosha, no vidjet cemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.