Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
koji si ti pacenik da to nije normalno, pa trazis ppstove stare 3-4 godine :s otvori se zemljo
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:koji si ti pacenik da to nije normalno, pa trazis ppstove stare 3-4 godine :s otvori se zemljo
nacionalisto.....
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jeste se okupili nema sta, prejaka ste kompanija sa vodjom BekiromMicron je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:koji si ti pacenik da to nije normalno, pa trazis ppstove stare 3-4 godine :s otvori se zemljo
nacionalisto.....
Bit ce vama kad vas genijalci pocnu da deru na terenu
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Evo izgleda da se radja i prvo rivalstvo u pravom smislu te rijeci 
Kamo sreće da smo na pravom terenu, da se malo pobijemo 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Tracy3McGrady je napisao/la: Bit ce vama kad vas genijalci pocnu da deru na terenu![]()
![]()
nemoj ko sa balkan unitedom, pobjeguljo... molim te
zaha, ovo oko sukoba pite i benje.. vjerovatno je pomjesao mene i pitu.. eno benji jos stravu salijevaju al ajd
ma ja ne znam ni za kakav sukob, to je vaša stvar ne bih da se miješam bgm, samo mi interesantno prepucavanje 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo igraca belmine.BelminM23 je napisao/la:Treba namaAjsKjub je napisao/la:Treba igrač kome?
Golman il CM/DCM
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Evo ja bih se prijavio za tog golmana,ali treba mi par upustava za igru kako se igra i to posto tek vidim za ovu igricu,pa eto nek mi se neko javi na pp sa upustvima 
Zanimljivo 
Adikuse igras li jos uvijek?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo napravio sam usera, pa eto stavljam se na raspolaganje. 
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Genijalci dobili veliko pojačanje, stig'o najveći genijalac.
Suhi
Suhi
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Belmine kolko vas je sad na svakoj poziciji?
Daj ba Kerime ako je iko ovdje glup onda si to ti...Micron je napisao/la:sanel ? onaj sto smo ga otjerali iz juveta nakon pola sata
glup momak, plus siri neke lazi oko sukoba na terminima...
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
U poruci sam ti se javio ja mislim, nego eto kad si napravio igrača prijavi se u ekipu imas one ugovore trial.masteRofPoker je napisao/la:Evo igraca belmine.BelminM23 je napisao/la:Treba namaAjsKjub je napisao/la:Treba igrač kome?
Golman il CM/DCM. Na prosloj sam stranici se nudio, igra mi se pravo, jesam pocetnik ali sam pun motivacije.
. Pa eto ako zelis, racunaj na mene za tu poziciju veznog, CM ili DCM.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SiamoNoi je napisao/la:Belmine kolko vas je sad na svakoj poziciji?
po jedan na nekim 2, ne treba da nas bude puno
arelinho je napisao/la:Evo ja bih se prijavio za tog golmana,ali treba mi par upustava za igru kako se igra i to posto tek vidim za ovu igricu,pa eto nek mi se neko javi na pp sa upustvima
http://testcenter.footballidentity.com/ ... lang=en-GB" onclick="window.open(this.href);return false;
Ganjaj test utakmicu, a mogu ti ja objasniti tako sto cemo zajedno uci na neku test utakmicu pa ti objasniti, Sutra u toku dana ako te vidim online javim ti se, baš nam treba neki golman, a ti si čini mi se baš aktivan na forumu i vjerovatno imaš vremena
Još samo naš grb dodat, kad skontamo ime i sve, Joj kakvi će to Derbiji bit hahaxinxee je napisao/la:
auuuu xDxinxee je napisao/la:
Več na graviranju

http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Salkao je napisao/la:auuuu xDxinxee je napisao/la:
Več na graviranju
Drago mi je što ste odabrali i vi drugu ligu, a ne da idete u prvu
Bit će zanimljivo jedva čekam raspored da vidim skim igramo u prvim kolima, vas bi volio tamo negdje 3-4 kolo da pokažemo znanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.