Nuno Espirito Santo i službeno novi trener Valencije.
Baš mi se ne sviđa kako sve ovo ide sa Valencijom. Valjda se neće pretvoriti u neki novi City, PSG i sl.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
[youtube][/youtube]bavaracmujo je napisao/la:Valjal sta taj djecacic, nije nesto posebno skup a mlad je? Hvala unaprijed
Imao je on vecu otkupnu klauzulu koja je vazila samo za La Ligu, zato je "jeftin"bavaracmujo je napisao/la:Valjal sta taj djecacic, nije nesto posebno skup a mlad je? Hvala unaprijed
vjeruj mi brate da ovo traje od pocetka 2014. godine, i vazda se nesto zakomplicira...Bankia je ta koja nas koci sve vrijeme...al hajde, mi se i dalje nadamo da ce bar do 1. augusta sve bit ok da mozemo kupit bilo sta sto ostane dostupnoL-Train je napisao/la:jeste se usrecili,zar to sredjivanje papira nije moglo krenuti prije,sad bi se moglo znaci desiti da se otegne citavo ljeto i da izviste sto se tice transfera,a morate prodati 4 ili 5 igraca sto bi fakticki znacilo da i ove sezone od Valencie ne treba ocekivati neke velike stvari
Koja je visina klauzule ?sagitarius je napisao/la:Imao je on vecu otkupnu klauzulu koja je vazila samo za La Ligu, zato je "jeftin"bavaracmujo je napisao/la:Valjal sta taj djecacic, nije nesto posebno skup a mlad je? Hvala unaprijed
227 miliona kuna moždaSaurman je napisao/la:Koja je visina klauzule ?sagitarius je napisao/la:Imao je on vecu otkupnu klauzulu koja je vazila samo za La Ligu, zato je "jeftin"bavaracmujo je napisao/la:Valjal sta taj djecacic, nije nesto posebno skup a mlad je? Hvala unaprijed
navikli smo na to... pocevsi od Mendiete, C. Lopeza i Gerarda, pa onda Villa, SIlva, Mata, Albiol, Alba, Isco, Soldado.. sta mu mozemo, zeli da napreduje u karijeri, doduse ovo je sve zbog njegovih managera, koji su obicna djubrad... ja mu zelim sve najbolje i vjeruj, dobili ste strasnog igraca...bavaracmujo je napisao/la:Hvala momci prava ste raja, i jedni od rijetkih koji hvale igraca koji je otiso iz voljenog nam kluba!
Zna Bankia koja i dalje koci proces prodajeJohny je napisao/la:Sta bi od one price da se najbolji igraci nece prodavati :/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.