Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 07 jul 2014, 20:22

Vecina ljudi je protiv Safeta,to je sada vise nego ocigledno.
U savezu to znaju,vole oni sebe nego Safeta,jednostavno je.

Sve bi mu u prvoj utakmici doslo na naplatu,sve.Od Vrsajevica preko Prcica,Seferovica,Halilovica,Zukanovica,laganja raje....do brata i Germanije.
U Insbruku je eskivirao zvizduke za Tina mjenjajuci covjeka koji se oprasta,dakle zloupotrijebio svecani trenutak,u Gradačac ga nije smio ni voditi,lafo povrijedjen bio,u Brazilu nije bilo puno nasih navijaca....ali slijedeca utakmica je zid,slijepa ulica,nema vise ni skrivanja ni bjezanja,sve dolazi na naplatu.
Znaju to oni koji trebaju znati.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 jul 2014, 20:25

voltron30 je napisao/la:Khm, pa ka'e. ;)
slika
Ne pika se to,samo se pika ono na fb,gdje lajkaju tetke,strine,pa oni likovi sto su gledali zadnji put tekmu prije rata... A tek oni sto imaju zajednicki profil sa ženom,ti su najjači...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 jul 2014, 20:30

1988risha je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Khm, pa ka'e. ;)
slika
Ne pika se to,samo se pika ono na fb,gdje lajkaju tetke,strine,pa oni likovi sto su gledali zadnji put tekmu prije rata... A tek oni sto imaju zajednicki profil sa ženom,ti su najjači...
I moraš biti veliki Bošnjak te mrziti ''Vlaha'' Bajevića. (princip razmišljanja prosječnog papetoljupca)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 20:34

calcio je napisao/la:
Ne zivi se od proslosti ali se ona ni ne zaboravlja nakon jedne utakmice. Vjerujem da uz igru kao protiv Meksika ili Argentine mozemo ravnopravno da se borimo protiv Belgije. To je sve sto je vazno u ovom trenutku. Cilj je plasman na Euro a sa Susicem imamo iza nas dva uspjesno odradjena ciklusa.
Nek je on umjesto da je prekopirao taktiku protiv Meksika, Obale Slonovace i Argentine ( koja se je pokazala kao odlicna ) isao izmisljat toplu vodu u najvaznijoj utakmici protiv Nigerije. I to na nacin da je uspio iznenadit sve koju su mislili da ih vise nikakva takticka bravura od njega ne moze iznenaditi.
Sve sam Safete :D :D :bih: :bih:

I ako je Susicev prvi ciklus uspjesan. Onda je Cirin jos vise u tezoj grupi sa slabijim igracima isti rezultat.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 20:51

KOVAČ ZA SN 'Sve sam radio u dobroj vjeri, pokazalo se da sam pogriješio'

Poteze sam vukao u dobroj vjeri, pokazalo se da sam pogriješio. Pa naravno da nakon toga saznanja ne bih sada ponovio istu stvar. No, zar je ta kriva procjena dovoljna za ovu hajku na mene, pogotovo od strane trenera? Ne mogu vjerovati da me najviše blate čak i oni koji su mi se osobno nudili da ih povedem u Brazil kao savjetnike

http://sportske.jutarnji.hr/niko-kovac- ... -/1204035/

http://sportske.jutarnji.hr/kovac-ekskl ... -/1204289/" onclick="window.open(this.href);return false;

:thumbup: :thumbup:

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... i-i-mladji

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... -vise-tako" onclick="window.open(this.href);return false;

A kako je kod nas. Ne valjaju pojedini navijaci. SP uspjesno zato jer smo pobjedili umoran i igracki limitiran Iran koji se je po prvi put otvorio jer je morao napadati i postici gol nebi li prosli grupu :clap: :clap:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jul 2014, 20:53

Ajax je napisao/la:Niko Kovac

http://sportske.jutarnji.hr/niko-kovac- ... -/1204035/

http://sportske.jutarnji.hr/kovac-ekskl ... -/1204289/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... i-i-mladji

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... -vise-tako" onclick="window.open(this.href);return false;

A kako je kod nas. Ne valjaju pojedini navijaci. SP uspjesno zato jer smo pobjedili umoran i igracki limitiran Iran koji se je po prvi put otvorio jer je morao napadati i postici gol nebi li prosli grupu :clap: :clap:
Zaboravio si da je Pape najbolji trener na svijetu, i da NIKADA ne grijesi. Za svaki potez ima izgovor, i za svaku losu utakmicu uvijek ce se naci neki drugi krivac, samo ne on.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 20:59

Goalgetter je napisao/la:
Zaboravio si da je Pape najbolji trener na svijetu, i da NIKADA ne grijesi. Za svaki potez ima izgovor, i za svaku losu utakmicu uvijek ce se naci neki drugi krivac, samo ne on.
"Poteze sam vukao u dobroj vjeri, pokazalo se da sam pogriješio. Pa naravno da nakon toga saznanja ne bih sada ponovio istu stvar. No, zar je ta kriva procjena dovoljna za ovu hajku na mene, pogotovo od strane trenera? Ne mogu vjerovati da me najviše blate čak i oni koji su mi se osobno nudili da ih povedem u Brazil kao savjetnike".

"Brazilu smo odigrali dobro protiv domaćina, vrlo dobro protiv Kameruna, a nakon solidnog prvog dijela s Meksikom pali smo u nastavku. Odlučio sam krenuti ofenzivnije, promijenio sustav i pogriješio".
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 07 jul 2014, 21:13

Sad su se pored vremena, klime, okretnih nigerijaca, losih sudija, nesrece u red krivaca pridruzili nenormalni navijaci koji su takodjer krivi za neuspjeh na SP. Naravno nije Safet kriv za neuspjeh ali nas je za to odveo na SP :tokralju:
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 07 jul 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 21:15

donniedarko je napisao/la:Sad su se pored vremena, klime, okretnih nigerijaca, losih sudija, nesrece u red krivaca pridruzili nenormalni navijaci koji su takodjer krivi za neuspjeh na SP. Naravno nie Safet kriv za neuspjeh ali nas je za to odveo na SP :tokralju:
Tako je i budi zahvalan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 jul 2014, 21:20

Iako je HNS leglo korupcije i nepotizma a i sam HNL je pod jakim utjecajem vrhuske istog, Hrvatska jest i jos dugo ce biti ispred BIH u nogometu jer Hrvatska javnost vrlo rijetko prasta neuspjeh. Puno je primjera a najbolji je posrtanje Cira na kvalifikacijam za Euro . Odmah mu je zahvaljeno i niko nije govorio bio je treci na svijetu. Bilicu, Stimcu i mnogim drugim su Maksimir i Poljud vrlo brzo nakon prvih neuspjeha poceli zvizdati. Stimac je dobio otkaz iako je izborio baraz u ne bas slaboj grupi sa Belgijom, Srbijom,Skotskom... Ali Hrvatski novinari vrlo cesto nemaju milosti i guraju javnost u pravcu kritike a ne zadovoljavanja mrvicama. Nas sportski novinar koji pita bez ustezanja radi na Hrvatskom portalu.
Nadam se da ce u bliskoj buducnosti a to je po meni vec trebalo biti ucinjeno ovaj po meni jedini vrijedan portal u BIH skupiti hrabrost i napraviti interview sa Susicem i pitat ga ono sto se svi mi mjesecima pitamo na forumu. Nije on jedini kojeg treba pitati ali on je najodgovorniji.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 jul 2014, 21:26

Evo,saznali smo da ga Iran traži.A gdje su te ostale silne ponude?
Zašto se o njima nije pričalo?Zato jer ih nije bilo,jer su izmišljene,najverovatnije.
A idi više.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 jul 2014, 21:39

Ovako ce pojedinci s ovog foruma o Safetu jednog dana pjevat :mrgreen: [youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jul 2014, 21:49

Safet je uspio eno Hadzica trazi Newcastle i jos jedan Engleski tim :thumbup: :thumbup:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 22:37

dubrovnik je napisao/la:Iako je HNS leglo korupcije i nepotizma a i sam HNL je pod jakim utjecajem vrhuske istog, Hrvatska jest i jos dugo ce biti ispred BIH u nogometu jer Hrvatska javnost vrlo rijetko prasta neuspjeh. Puno je primjera a najbolji je posrtanje Cira na kvalifikacijam za Euro . Odmah mu je zahvaljeno i niko nije govorio bio je treci na svijetu. Bilicu, Stimcu i mnogim drugim su Maksimir i Poljud vrlo brzo nakon prvih neuspjeha poceli zvizdati. Stimac je dobio otkaz iako je izborio baraz u ne bas slaboj grupi sa Belgijom, Srbijom,Skotskom... Ali Hrvatski novinari vrlo cesto nemaju milosti i guraju javnost u pravcu kritike a ne zadovoljavanja mrvicama. Nas sportski novinar koji pita bez ustezanja radi na Hrvatskom portalu.
Nadam se da ce u bliskoj buducnosti a to je po meni vec trebalo biti ucinjeno ovaj po meni jedini vrijedan portal u BIH skupiti hrabrost i napraviti interview sa Susicem i pitat ga ono sto se svi mi mjesecima pitamo na forumu. Nije on jedini kojeg treba pitati ali on je najodgovorniji.
Naslovnica 24sata nakon poraza od Mehika :

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jul 2014, 22:38

Šta je sad, ko god kritikuje Safeta nije normalan navijač, i to nam ljudina iz Zavodovića poručuje. To trebamo da mu se klanjamo, da mu stope ljubimo što nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva neznanjem i tad bi bili pravi navijači.
Odlazi neznalico :bow:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 jul 2014, 22:43

Pape je naj veci krivac što nismo prošli grupu radi loše taktike. Vrjeme je došlo za novog selektora.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jul 2014, 22:46

Dakle, od danas sam nenormalan navijac, samo sto mi se ne svidja nacin vodjenja ove reprezentacije, i trenerski lapsusi Safeta Susica. Hmm okay.. :problem:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 22:51

https://www.facebook.com/SafeteOdlazi

komiram se na objave na ovoj stranici , zaludio nogometni svijet svojom formacijom :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jul 2014, 22:55

Dakle, on misli da je zasluzio jos jedan mandat zbog pobjede u revijalnoj utakmici protiv tri puta losijeg protivnika, a to sto smo u odlucujucoj izgubili od realno losije reprezentacije, iskljucivo radi njegovih greska- to nista... :crazy:

Pape, boze! :rol: Sta nam lik radi, boktemazo! :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 23:02

Consigliere je napisao/la:Dakle, on misli da je zasluzio jos jedan mandat zbog pobjede u revijalnoj utakmici protiv tri puta losijeg protivnika, a to sto smo u odlucujucoj izgubili od realno losije reprezentacije, iskljucivo radi njegovih greska- to nista... :crazy:

Pape, boze! :rol: Sta nam lik radi, boktemazo! :tokralju:

a mi šutimo ko p... umjesto da se skupimo pred savezom u srijedu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []