Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
@Neutral: ma ovdje je zabrljao kenny jackett definitivno, cuva nam dva najbolja igraca na klupi od pocetka u utakmici koju mora dobiti 
Evo upravo mislim da je ubacio obadvojicu, te se možda sada desi preokret. Možda se nešto desilo pri zagrijavanju, lakša povreda ili tako nešto. Možda se posvađali sa trenerom ili još jedna opcija, možda je trener pogriješio, a ta je očigledno najrealnija opcija. Hajde ima nešto više od 25 minuta do kraja, možete vi to preokrenuti. Sretno.
hvala brate, nadam se da barem mozemo izvuci i remi kako stvari sad stoje.Neutral je napisao/la:Evo upravo mislim da je ubacio obadvojicu, te se možda sada desi preokret. Možda se nešto desilo pri zagrijavanju, lakša povreda ili tako nešto. Možda se posvađali sa trenerom ili još jedna opcija, možda je trener pogriješio, a ta je očigledno najrealnija opcija. Hajde ima nešto više od 25 minuta do kraja, možete vi to preokrenuti. Sretno.
Wycombe je imao crveni karton od 76 minute tako nekako, baš sam pratio taj susret i nisu uspijeli poravnati ahh. Nadam se da će dobiti sljedeću utakmicu ako Bog da, mislim da je obična glupost da se pojedini timovi sa imenom, tradicijom i dobrim kvalitetom igraju treću ligu.
Dobro , znam da se mora kvalitet pokazati i na terenu, ali ima tu još dosta faktora.
Dobro , znam da se mora kvalitet pokazati i na terenu, ali ima tu još dosta faktora.
ovo je sramotni poraz, pogotovo kad se uzme u obzir da su tri boda ovdje bili imperativ. ovo je prvi put da krivim trenera jacketta, al je on je glavni krivac za ovaj poraz. nije trebao cuvati harris/schofield na klupi, jos na poluvremenu izbacio morisona iz igre, odluka nigdje veze
. vidim da su nam svi glavni konkurenti pobjedili danas, trenutno smo van playoffsa 
veceras ceka gostovanje kod mk dons. samo da ne izgubimo opet, jer biti ce i ovdje opet gusto. sto se tice ekipe, jos nije ocito da li ce liam trotter i shaun batt biti spremni, dok u drugom smjeru marc laird i jack smith su na pragu povratka u prvi tim al je ova utakmica dolazi prerano za njihov oporavak kako kaze jackett. sto se tice protivnika, izabranici paul ince-a su ulozili mnogo novca na pojacanja ove sezone al' su "samo" 8. na tabeli iako su mnogi ocekivali da ce se oni boriti za top 2! 40-godisnji(!) alex rae, inace legenda millwalla, mogao bi opet zaigrati za mk dons nakon povreda nad njihovim glavnim vezistima..
come on you lions!
ps: odlican dokumentarac(1977) o millwallu, osnivacima famozni bushwackersa, stare navijacke kulture na otoku, stari den etc. bujrum ko hoce pogledati:
[youtube][/youtube]
come on you lions!
ps: odlican dokumentarac(1977) o millwallu, osnivacima famozni bushwackersa, stare navijacke kulture na otoku, stari den etc. bujrum ko hoce pogledati:
[youtube][/youtube]
mk dons-millwall 0-1(schofield 19') 
mk dons-millwall 0-1 HT. zasad izgleda da millwall ima srece jer su mk donsi bili malo vise konkretniji i kontroliraju igru al' millwall vodi nakon odlicnog suta schofielda s 16m! valja vodstvo sacuvati i u drugom poluvremenu, come on you lions!
edit: wilbraham izjednacio prvo, onda je stupio chopper harris na djelo i doveo opet millwall u vodstvo
edit: wilbraham izjednacio prvo, onda je stupio chopper harris na djelo i doveo opet millwall u vodstvo
mk dons-millwall 1-3 FT. prekopotrebna pobjeda plavi lavova veceras
, a sto je jos bolje bilo vidjeti veliki povratak chopper harrisa nakon promasenog penala protiv wycombea! nakon blijede predstave u prvom poluvremenu, plavi su krenuli agresivnije(barem mi je takav utisak dao radiokomentator bbca) ka golu donsa, al nakon jedne nespretne intervencije odbrane nase wilbraham je izjednacio odlicnim golom. nakon toga sljedi par napada zaredom millwalla, i chopper harris pogada za 2-1 nakon guzve u sesnaestercu! onda nastaje dominacija millwalla i chopper harris osigurava mec za millwalla nakon kontre i 3-1. nakon ove pobjede smo trenutno 7. na tabeli, al' samo dva boda iza huddersfielda i cetri iza swindona(igramo kuci protiv njih kasnije ove sezone). sve u svemu, briljantna predstava millwalla u drugome poluvremenu!
Neil je cudo cudesno, neka igra dok mogne hodati, jednostavno je Millwall sa njim drugi tim, barem ja tako gledam na to. Velika je pomoc svim saigracima u timu. Ja se jos uvijek sjecam partija Millwalla u FA Cupu one legendarne sezone, drama.
Stanje na tabeli?
Stanje na tabeli?
Support Velez, It's logical! ★
uh da nam je jedan tim cahill sada..Mont0 je napisao/la:Neil je cudo cudesno, neka igra dok mogne hodati, jednostavno je Millwall sa njim drugi tim, barem ja tako gledam na to. Velika je pomoc svim saigracima u timu. Ja se jos uvijek sjecam partija Millwalla u FA Cupu one legendarne sezone, drama.
Stanje na tabeli?
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... efault.stm
sutra se igra kuci protiv hartlepoola i nista osim tri boda ne dolazi u obzir! jack smith i shaun batt se vracaju nakon povreda, jackett ima sve(osim lairda i alexandera) igrace na raspolaganju. sto se tice protivnika, hartlepool je tek 16. na tabeli i samo tri boda iznad zone za ispadanje, al valja pomenuti da su razbili carlisle 4-1! inace je millwall saopstio da ce vrijedno krilo chris hackett potpisati novi ugovor koji ce ga vezati uz klub sve do 2012.
come on you lions!
come on you lions!
millwall-hartlepool 1-0, chopper harris 9' 
millwall-hartlepool 1-0 FT. druga pobjeda zaredom i potpuno zasluzeno. millwall je i danas bio mnogo bolji od protivnika, izgleda da je hartlepool dosao da se brani i da nekako izvuku remi. dobro je pa imamo chopper harrisa u napadu, inace bi nas ne-efikasnost kostala skupo danas! mozda bi jackett u iducoj utakmici trebao dati priliku obiki u napadu s harrisom.. inace vrlo vazna pobjeda plavi lavova jer je huddersfield ranije danas kiksao(2-2) protiv leedsa i sad dijelimo 6.mjesto s njima, takodje smo samo 5 boda iza charltona koji je 3. a igra uskoro kuci protiv njih plus ona su odigrali jednu utakmicu vise od millwalla!
nema mnogo novosti prije gostovanja kod walsalla sutra. jos uvijek nema novi povreda sto je svakako za pohvalu, veteran gary alexander je jos uvijek out, al je poceo trenirati nakon akiles ozljede. najvjerovatnije krecemo s istim sastavom sutra ko sto je bio prosle subote protiv hartlepoola. kao uvijek, tri boda su imperativ sutra, pogotovo jer je huddersfield izgubio protiv southamptona i sad ima utakmicu vise nego millwall.
come on you lions!
come on you lions!
Kolike su šanse da udjete u Championship!?
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
tesko je reci sada, jos uvijek se borimo za playoffs, ako udjemo u playoffs sigurno smo medju favoritima tu!Wert je napisao/la:Kolike su šanse da udjete u Championship!?
Hmm, nekako meni se cini da su Norwich i Leeds najaci u League one, kod ostalih je borba za playoff...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
norwich/leeds idu zasigurno u championship, nama je ostalo boriti se preko playoffsa s charltonom, colchesterom, swindonom... tu mozemo uspjetiWert je napisao/la:Hmm, nekako meni se cini da su Norwich i Leeds najaci u League one, kod ostalih je borba za playoff...
Kakve medjusobne susrete imate sa potencionalnim protivnicima u Play offu.
Mislim kako leze ,ne leze i tako to.
I kako im ono pici redoslijed play offa-ko domacin prvi ,koliko tekmi folovi ,solovi.
Mislim kako leze ,ne leze i tako to.
I kako im ono pici redoslijed play offa-ko domacin prvi ,koliko tekmi folovi ,solovi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.