FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:39

OfficialAgent je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.

jaka igraca pa da o njemu bruji pola europe :lol: :lol: :lol:

:kralj:
Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.

***Sky Sport
:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 22:41

Saurman je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Kakva smo samo institucija pa mi moramo biti presretni sto imamo Bayern da ga volimo, nigdje nikakvih spekulacija i onda BUM mlad momcic za male pare sleti u avliju, kad vecina velikih timova dovodi neke igrace bruji pola evrope i novinari djaba samo trose tintu par mjeseci, a mi iz vedra neba pa po momcini, prije malisa dobi 18-ku na ledjima nego sto se novinari uhvatise za pero. Ma gigant samo takav.

jaka igraca pa da o njemu bruji pola europe :lol: :lol: :lol:

Valencia sporting director Francisco Rufete is hoping the club can fend off interest in Juan Bernat after the left-back was linked with Manchester United and Napoli.

***Sky Sport

klasican nacin povezivanja sa drugim klubom da se izvuce sto veca lova

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 jul 2014, 22:48

Odlično, znao sam da se ganja ovaj Bernat, jer nas novi tehnički direktor Reschke je bio u Valenciji neki dan da to dogovori. Najvjerovatnije pokušavamo dovesti i Keylora Navasa iz Levantea kao drugog golmana. Takođe se navodno pregovara i sa Liverpoolom oko zamjene Shaqirija i Cautinha.
Već duže vrijeme se radi na dovođenju Cuardada koji bi igrao desnog beka a Lahm prešao u sredinu a Martinez bi igrao stopera, ali Firoentina hoće previše love. Tako da je moguće da kupimo nekog stopera tipa Manolas ( alternativa za Boatenga) da Martinez ostane u sredini i Lahm na desnom beku što je jeftinija varijanta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:54

slika

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 22:56

Saurman je napisao/la:

slika

dobar si ali bez argumenata protiv kralja transfera OfficialAgenta :salut:

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 22:57

U zemlji slijepih jednooki je kralj.

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 07 jul 2014, 23:01

Saurman je napisao/la:U zemlji slijepih jednooki je kralj.

:tokralju:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 00:20

Bild: Kroos will earn 12M at Madrid, 5 year contract. Madrid are willing to pay 25M, we are holding out for 30M.
Hvala bogu, Bild je prvo pisao da smo trazili 20M a sad pise 30M. Mislim da su dobre pare za igraca sto samo jos ima jednu godinu ugovora nazad.

Samo nije tako jeftino Real Madridu, vidi sad matematike.

Znaci ako ce Kroos zaraditi 12M.

30M za transfer + 12M * 5 godina ugovor = 90M

Odakle vam pare majku vam...

Hajde sad da poredimo sa Thiago.

25M za transfer + 4,5M * 5 godina ugovor = 47,5M

Tako se to radi. :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 08 jul 2014, 00:28

Agente

jel to nekakav saw pa se treslo gdje ce i sta ce, kazu decki sa pdfa valencije da je igracina i ja cu da vjerujem u to a ti oficiraj negdje drugo a nas pusti da uzivamo. Zdravo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jul 2014, 01:25

Moze 30 miliona, sasvim velika cifra s obzirom da je Kroos u zadnjoj godini ugovora.
Samo da se sto ranije rijesi ova saga pa da se mi okrenemo nekim drugim imenima a Kroosu da pozelimo srecu u Realu. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 01:50

Majke mi, ja zam se izgubio. Sjedim sat vremena samo mislim kako i ko ce igrati, nemam vise pojma. Stvarno vise ne znam hoce li biti formacija 4-1-4-1 ili 3-4-3. Hoce li Lahm u sredinu? Alaba? Hoce li Gotze jos igrati na krilu? Kako Martinez? Schweinsteiger?

Bolje da ne mislim...

BackSpace United

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 jul 2014, 02:06

OfficialAgent je napisao/la:Rummenigge on Arturo Vidal: "We do not want to have players like him in Bayern Munich."

Neshto smo ljuti.. :roll: :roll:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:15

Andrej je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la:Rummenigge on Arturo Vidal: "We do not want to have players like him in Bayern Munich."

Neshto smo ljuti.. :roll: :roll:
Jarane, ovo je prije tre godine rekao. Vidal u Leverkuzenu-saga.

http://www.tuttosport.com/calcio/calcio ... Juve%C2%BB" onclick="window.open(this.href);return false;

Lunedì 25 Luglio, 2011

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 02:17

Kroos sve dogovorio sa Real-om. Bayern želi 30 miliona eura, Real nudi 25, valjda se nađu negdje na pola od toga.

Lijepa suma za igrača koji ima samo godinu dana ugovora.

Pep i uprava su uvidjeli ono o čemu sam pisao preko dvije godine. Možete ga voljeti koliko hoćete ali niko me ne može ubjediti da ne koči igru u Bayern-a. Ima sve osim brzine koja je toliko potrebna za atomski fudbal. Muller je to pokazao prije dvije godine upravo kada se Kroos povrijedio.

Sretno mu u Real-u sve do susreta protiv nas.

Poseban pozdrav za @Scarface-a sa cro foruma ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:25

Neutral je napisao/la:Kroos sve dogovorio sa Real-om. Bayern želi 30 miliona eura, Real nudi 25, valjda se nađu negdje na pola od toga.

Lijepa suma za igrača koji ima samo godinu dana ugovora.

Pep i uprava su uvidjeli ono o čemu sam pisao preko dvije godine. Možete ga voljeti koliko hoćete ali niko me ne može ubjediti da ne koči igru u Bayern-a. Ima sve osim brzine koja je toliko potrebna za atomski fudbal. Muller je to pokazao prije dvije godine upravo kada se Kroos povrijedio.

Sretno mu u Real-u sve do susreta protiv nas.

Poseban pozdrav za @Scarface-a sa cro foruma ;)
Jarane, Kroos je smijesan i ide mi na zivce.

Bio bi najbolji placeni sa Ribery ako je potpisao novi ugovor (12M). Nema smisla da je Kroos zaradio vise nego Lahm. Kroos ne zna sta hoce, razocarao bi se ako zna kako se zove.

BackSpace United

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jul 2014, 02:32

Kroos ima trenutnu platu 3,5 mil i to je slazemo se malo za tako bitnog igraca u Bayernu.
On trazi (vise ne moze da trazi)10 mil. po sezuni sto je u rangu Lahma, Mullera, i Riberya, a taj novac on ne zasluzuje realno.
Bayern mu je nudio max. 8 mil. i preko toga nisu spremni ici,i to je definitivan razlog njegovog odlaska.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 02:41

Druga stvar, meni je cudno sto Keylor Navas hoce kod nas. Nadam se da covjek zna ko je na golu? Sta ce tako dobar golman kad grije klupu? Moze on u birati klub koji hoce. Cudno... ako cujem da se ljuti....

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2014, 03:10

Tz je izbacio neki članak koji govori da je Kroos navodno želio 12 miliona eura. Apsurdno, mislim da se malo previše umislio.

Niti jedan igrač nije iznad ekipe. Ballack je svojevremeno otišao jer je htio u nove avanture i ne zamjerim mu toliko, a Kroos je očito želio više novca. Ne trebaju nam igrači koji isključivo misle samo na novac. Zamislite sada u ovoj situaciji jednog Muller-a. Ubjeđen sam da bi pristao na sve što mu Bayern ponudi.

Bayern ne bi bio Bayern da racionalno ne prave sve te silne ugovore. Dok drugi pokazuje interesovanje za neke igrače, Bayern ih tiho i bez velike medijske pažnje kupuje. Prije par godina Bayern je bio klub koji je bio zainteresiran za svakog boljeg igrača, da na kraju ne bi nikoga od tih igrača kupovali, da bi sadašnji Bayern, upravo radi racionalnog rada mogao sagledati sve opcije i kupiti igrače koji će se uklopiti u sistem koji preferira naš trener.

Pljuvao sam po Yupp-u nakon prve sezone. Yupp je pokazao u svojoj drugoj sezoni sav trenerski raskoš.
Protiv Pep-a nisam ništa posebno pisao, osim da sam očekivao više i da mi smetaju rotacije i pozicija Lahm-a (razumijem Lahm-a, ne želi slučaj Maicon, ipak ulazi u neke godine), ali druga sezona je sezona istine. Samo da se ne desi slučaj Magath, ne daj Bože kada smo osvajali Bundesligi, mislim i kup, dok bi u Ligi prvaka lagano ispadali. Prioritet je naravno Bundesliga za petu zvijezdicu na dresu, ali ova generacija zaslužuje još jedan trofej Lige prvaka, s tim prije što posjeduje najveći potencijal u Evropi.

Jedino mi se ne sviđa plata Pep-a, malo su pretjerali.

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 08 jul 2014, 09:32

Ma razumijeo bih da je Kroos nosio igru i da je frtalj pruzao sto je Robben pa trazi 12mil, lik odigra jedno na svjetskom nivou, a deset tekmih ga nema na mapi, i jos nade prilikom zamjene da baca rukavice, ma mrs balavcu jedan.
Zelim mu svako dobro, ali malo ko je se probio u Realu! I tamo nece imati milosti prema njemu kao u Minhenu, danas je fudbal atomski, a on je dizel. Drago mi je sto ce sada igra kod nas biti brza a i za finu cifru ide, sa obzirom da mu ugovor istice za 1god.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 08 jul 2014, 10:04

Juan Bernat potpisao za Bayern

http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... bernat.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo gledam klipove, mali je brz kao munja...

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []