2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Auu al' će biti zatrpana tema Cavsa 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Frye u ORL za 32mil na 4 god.Skuplji od Diawa. 

Mene samo zanima koliko ce sad Faried traziti kad se ovako razbacuju svi parama

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje nista i ne potpisivat.. 
Ja bih volio ovi moji da uzmu Lina od Houstona i dobiju taj pick koji ce biti negdje od 23-24 do 30. I uz svoj slabiji se pomjere na bolju poziciju na draftu naredne godine. Ocekivati je da cemo opet imati pick 1-10.

Ja bih volio ovi moji da uzmu Lina od Houstona i dobiju taj pick koji ce biti negdje od 23-24 do 30. I uz svoj slabiji se pomjere na bolju poziciju na draftu naredne godine. Ocekivati je da cemo opet imati pick 1-10.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam očekivao od njega da ode za parama, tj očekivao sam da ode u Warriorse, ali sretno mu u svakom slučajuNEZALAGANJE je napisao/la:Frye u ORL za 32mil na 4 god.Skuplji od Diawa.

- adriano_leite
- Kontakt:
Frye je dobar igrac, ali sada ugovor Hawesa i ne izgleda tako los kada se uporedi sa ovim ugovorom Fryea.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hawesov ugovor uopšte nije loš, bez obzira na ovo šta je Frye dobio. 

- adriano_leite
- Kontakt:
Mislio sam da je dobio oko 8 miliona po sezoni, jer je bila prica da je toliko trazio, ali tek sada vidim da je manje od 6 miliona po sezoni.Donnie Darko je napisao/la:Hawesov ugovor uopšte nije loš, bez obzira na ovo šta je Frye dobio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Danny Granger i Josh McRoberts u Miamiu, prvog za mizeran novac, drugog su prerplatili ! Spursima ostaje samo da odgovore nekako sa Gasolom ! 

Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
IspravljenoKK_Bosna je napisao/la:mislim ipak da nas gloryhuntera ima najvise

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zar onaj Melo nije trebao donijeti svoju odluku veceras?
Bas se prese.ravaju...

Amerikanci prave šou od svega. Čekaš draft dva i pol sata i umjesto da počne oni razvlače još pola sata. Razmak od pet minuta između pikova dok stručnjaci ponavljaju jedne te iste stvari do 15 - 20 pika. Koliko god jaka košarkaška liga bila, toliko je kvare sa tim glupostima koje smetaju prosječnom gledaocu.
I tako od Oprah, dr. Oz (plaču da ne mogu smršati, pa ne trpaj se hranom), Jerry Springer, WWA itd.
I tako od Oprah, dr. Oz (plaču da ne mogu smršati, pa ne trpaj se hranom), Jerry Springer, WWA itd.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ako je vjerovati Steven A.-u ceka se Bosh da prvi odluci gdje ce 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Vrijeđaš pojam "navijanja" i one koji zaista navijaju za neki klub.L-Train je napisao/la:zato gdje god da LeBron ode ja cu navijati za taj klub
Ti jedino klub u kojem James igra možeš simpatisati i pričati o njegovim igrama, a da navijaš za isti... mislim da si tu nešto pobrkao.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Za koga ćeš navijati kada James ode u penziju? Na kraju krajeva nebitno, svako sebi.
Melo i LeBron u istoj ekipi bi bila neprocjenjiva komedija.
Riley pokusava osigurati PO Wadeu sljedece sezone.
Cavsi bi i s LeBronom morali sacekati par godina da postanu contenderi. Ako i Lovea dovedu nikad to nece postati.
Bosh je i danas top PF lige uz Duncana i LaMarcusa i vrijedi 96/4.
Cavsi bi i s LeBronom morali sacekati par godina da postanu contenderi. Ako i Lovea dovedu nikad to nece postati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Puno je burazeru sto jest jest, vrijedi oko 18 miliona, ali ako je to sto treba da se uradi ok, jer nama je perfektan fit.Kawhi je napisao/la:Melo i LeBron u istoj ekipi bi bila neprocjenjiva komedija.
88 miliona za 4 godine, toliko smo mu poslali, barem tako rekose.
Re: Odg: 2014-15 NBA Off-Season
Bosh je trenutno kompletniji igrac od Howarda i Hardena i vrijedi koliko god mu mozete ponuditi. Savrsen igrac za vas.alemsa je napisao/la:Puno je burazeru sto jest jest, vrijedi oko 18 miliona, ali ako je to sto treba da se uradi ok, jer nama je perfektan fit.Kawhi je napisao/la:Melo i LeBron u istoj ekipi bi bila neprocjenjiva komedija.
88 miliona za 4 godine, toliko smo mu poslali, barem tako rekose.
Jedini problem je sto ne znam ko ce tu biti #1. Harden je mlad i sjebao je ovaj PO, ali on je trebao biti neko za koga cete gradit ekipu. Howard se nametnuo u POu. Bosh dolazi kao dvostruki sampion, neko ko je vec bio bitch(fkt ga je ruzno bilo gledati dok ceka povratne na trici) Wadeu i Jamesu, al njih obojica su bar do ove sezone bili bolji od Bosha(iako je proslosezonski doprinos Bosha bio veci od Wadeovog)sto se za Howarda i Hardena ne moze reci. Situacija bi bila idealna da je Harden u primeu, i dodju mu 2 HOF veterana bez prstena pomoci. Problem je sto Brada tek treba u prime, a Bosh i Howard su odavno u njemu. Howard bar nema prsten, al Bosha i ne brine to previse.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: Odg: 2014-15 NBA Off-Season
Hardenov je HoustonKawhi je napisao/la: Bosh je trenutno kompletniji igrac od Howarda i Hardena i vrijedi koliko god mu mozete ponuditi. Savrsen igrac za vas.
Jedini problem je sto ne znam ko ce tu biti #1. Harden je mlad i sjebao je ovaj PO, ali on je trebao biti neko za koga cete gradit ekipu. Howard se nametnuo u POu. Bosh dolazi kao dvostruki sampion, neko ko je vec bio bitch(fkt ga je ruzno bilo gledati dok ceka povratne na trici) Wadeu i Jamesu, al njih obojica su bar do ove sezone bili bolji od Bosha(iako je proslosezonski doprinos Bosha bio veci od Wadeovog)sto se za Howarda i Hardena ne moze reci. Situacija bi bila idealna da je Harden u primeu, i dodju mu 2 HOF veterana bez prstena pomoci. Problem je sto Brada tek treba u prime, a Bosh i Howard su odavno u njemu. Howard bar nema prsten, al Bosha i ne brine to previse.

Sto se parketa tice, zna se da je fit uzajaman, vidjet cemo.
I dalje je Miami favorit da ostane, zavisno od Brona.
http://www.sportsonearth.com/article/83 ... es#!baGkSz" onclick="window.open(this.href);return false;
O Chrisu Broussardu i njegovim mutiple ****, izmedju ostalog.
O Chrisu Broussardu i njegovim mutiple ****, izmedju ostalog.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.