RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretno i cuvajte se 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
čega?Sabinho je napisao/la:Sretno i cuvajte se
SarajvaAlemC85 je napisao/la:
čega?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
zizu1991 je napisao/la:Došlo vrijeme da hoće igrači u Velež, a Velež ih ne može primiti koliko ih ima.
Mozes li pojasniti provokaciju?Sabinho je napisao/la:Sretno i cuvajte se
Jeli mozda u vezi Kladara?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Nemojte pogresno shvatiti, zezam se malo. Znam momka bas dobro pa zbog toga kazem

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Dobra zezanacija zivio ti namaSabinho je napisao/la:Nemojte pogresno shvatiti, zezam se malo. Znam momka bas dobro pa zbog toga kazem![]()
i cuvaj se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- pravnik1981
- Kontakt:
Kodro je nesto polago za trenera kako sam cuo i nece jos dugo igrat...valjda ce vodit neke mladje uzraste...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ono sto mi se najvise svidja u radu ove uprave i strucnog staba je to sto pucaju visoko a daju izjave tipa ono kao "trudimo se", "dacemo sve od sebe" itd... Daju svoj maksimum a ne obecavaju ni titulu ni kup ni Evropu ni nista.
I to je jedini pravi put s nama, vaki kakvi smo. Evo vec sad osjetis da lagana euforija preuzima raju. A u stvari sezona je duga i treba bit strpljiv i stalozen.
I to je jedini pravi put s nama, vaki kakvi smo. Evo vec sad osjetis da lagana euforija preuzima raju. A u stvari sezona je duga i treba bit strpljiv i stalozen.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Mislim da od ove sezone već ipak moraju i tu Europu staviti kao prioritet i obećanje.
RED JE!
Dosta je bilo stabilizacije
RED JE!
Dosta je bilo stabilizacije
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zvonic, Skaljic, Kladar itd.
Vidi nas mama, jaki smo drama
Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 08 jul 2014, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kakav je ovaj Đokić, može li biti adekvatna zamjena Oštriju ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
-
edgardavids
- Kontakt:
Slažem se, teško može boljeammarc je napisao/la:
Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zvonic, Skaljic, Kladar itd.
Vidi nas mama, jaki smo drama![]()
- Crveni_1922
Sve je ovo super sto se tice pojacanja i priprema....sve ide po planu.
Vidim niko nista ne pise o radovima na stadionu. Ima li ko kakvih info??
Najavili su bili tu umjetnu travu i jos par stvari pa su se usutili...valjda fokusiraju se na pojacanja.
Sta je sa onim Dzenanom Durakovicem? Gdje on sada igra? Niko ga vise i ne spominje.
Dok je u Veleza igro borio se ko lav...volio bi ga opet viditi u crvenom dresu.
Volio bi isto da nam se vrati Riki Demic. Joj nikad necu zaboravit onu majstoriju protiv svinja.
Najavili su bili tu umjetnu travu i jos par stvari pa su se usutili...valjda fokusiraju se na pojacanja.
Sta je sa onim Dzenanom Durakovicem? Gdje on sada igra? Niko ga vise i ne spominje.
Volio bi isto da nam se vrati Riki Demic. Joj nikad necu zaboravit onu majstoriju protiv svinja.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
nemam nista protiv momaka ali mi se borimo za vrh ove godine a ne za opstanak.Crveni_1922 je napisao/la:Sve je ovo super sto se tice pojacanja i priprema....sve ide po planu.
Uglavnom ne interesuje me ime koje igra,samo me interesuje ucinak na terenu.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
a sta je sa Hajdarovicem i Ramovicemammarc je napisao/la:
Ima tu jos i Mirza i Mahinic,pa rezervni golmani .Sve su pozicije dobro pokrivene osim tog spica(ne znam mozda nas taj Pop i iznenadi vidit ce mo)
hebote pogledaj postave na terenu 4-2-4,ofanzivniji od ovih top evropskih placenickih klubova
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A gdje je Jankovicrodjak je napisao/la:a sta je sa Hajdarovicem i Ramovicemammarc je napisao/la:
Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zv
onic, Skaljic, Kladar itd.
![]()
Hebote imamo jaku klupu ko Manchester
![]()
Ima tu jos i Mirza i Mahinic,pa rezervni golmani .Sve su pozicije dobro pokrivene osim tog spica(ne znam mozda nas taj Pop i iznenadi vidit ce mo)
hebote pogledaj postave na terenu 4-2-4,ofanzivniji od ovih top evropskih placenickih klubova![]()
FORZA RODJENI
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sutra aBd putuju u Austriju tako da danas ocekujem potpis ugovora sa Haurdicem i Merzica na treningu(mozda ce bit umoran od leta ali samo da prisustvuje)
Znaci RAja nepamtim kad smo imali ovakvu ekipu. Jaki smo ko beton.Sto se tice formacije to ostavite gosp.Feji jer on zna kako i sta! Pozdrav finoj RAji.
Znaci RAja nepamtim kad smo imali ovakvu ekipu. Jaki smo ko beton.Sto se tice formacije to ostavite gosp.Feji jer on zna kako i sta! Pozdrav finoj RAji.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Hajmo Merza i Haurdic potpisat
Sretno ekipi sutra,da se dobro uigraju i sto je najvaznije zivi i zdravi vrate
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
izgledamo pravo mocno za ovu sezonu, imamo po 2 igraca za svaku poziciju i konkurencija je pravo velika sto bi trebalo i treninge cinit kvalitetnijim jer svaki igrac hoce da kroz treninge sebi osigura mjesto u prvoj postavi! Realno nevidim da ce kodro, zvonic i cemalovic imat neki vele minuta na terenu ovu sezonu, jednostavno je prevelik kvalitet u kadru za to pa stim je i kodro vjerovatno skontao da nije glupo proc skolu za trenera i polako se posvetit treniranju omladinaca! nekako sam pun optimizma pred ovu sezonu i mislim da ce ovo konacno bit ta sezona gdje pravimo iskorak i uzimamo mjesto u evropi a sto da ne i potajno se nadam da ce se stvari poslozit i da cemo ako se prilika pruzi ozbiljno zabavit i oko titule!
ja mislim da ce ova sezona bit u znaku 4 kluba koja se isticu i koji ce se borit za prva cetri mjesta, a to su uz nas jos siroki, sarajevo i komsinice! realno po svim naznakama pred sezonu to su cetri najbolje ekipe sa najsirim kadrovima i trebali bi se izmedju sebe zakacit oko prva cetri mjesta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.