RED JE!

Dosta je bilo stabilizacije

Slažem se, teško može boljeammarc je napisao/la:
Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zvonic, Skaljic, Kladar itd.
Vidi nas mama, jaki smo drama![]()
nemam nista protiv momaka ali mi se borimo za vrh ove godine a ne za opstanak.Crveni_1922 je napisao/la:Sve je ovo super sto se tice pojacanja i priprema....sve ide po planu.
Vidim niko nista ne pise o radovima na stadionu. Ima li ko kakvih info??
Najavili su bili tu umjetnu travu i jos par stvari pa su se usutili...valjda fokusiraju se na pojacanja.
Sta je sa onim Dzenanom Durakovicem? Gdje on sada igra? Niko ga vise i ne spominje.
Dok je u Veleza igro borio se ko lav...volio bi ga opet viditi u crvenom dresu.
Volio bi isto da nam se vrati Riki Demic. Joj nikad necu zaboravit onu majstoriju protiv svinja.
a sta je sa Hajdarovicem i Ramovicemammarc je napisao/la:
Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zvonic, Skaljic, Kladar itd.
A gdje je Jankovicrodjak je napisao/la:a sta je sa Hajdarovicem i Ramovicemammarc je napisao/la:
Mislim da je ovo najjace sto imamo. Dok se Blagoja ne vrati 100%, upada Janko na njegovo mjesto, a klupa odavno nije bila jaca: Hodzic, Janicijevic, Popovic, Zv
onic, Skaljic, Kladar itd.
![]()
Hebote imamo jaku klupu ko Manchester
![]()
Ima tu jos i Mirza i Mahinic,pa rezervni golmani .Sve su pozicije dobro pokrivene osim tog spica(ne znam mozda nas taj Pop i iznenadi vidit ce mo)
hebote pogledaj postave na terenu 4-2-4,ofanzivniji od ovih top evropskih placenickih klubova![]()
FORZA RODJENI
Ma jok nema toga kod nas nego ovaj mali propali velezov antitalenat provocirao Dareta. Sprijecili ga ljudi iz kluba da mu da degenek mada bi volio da ga je Maletić zakuco za tribinu. Nesmije njega niko krivim okom pogledatNeshaFCB je napisao/la:Bogami lijepo se vi pripremate. Kakav je to problem sa Maletom bio? (nije valjda na šovinističkoj osnovi?!)
Ajde kakvih slika stadiona bacite da vidimo šta se novo radi
Bice Maleta kaznjen,odbicemo mu stoju zato sto nije razbio kretenabablaz je napisao/la:nisam do sad pisao na temi Veleža, inače navijam za Želju. Mislim da nam je liga katastrofa, Maletić preskočio ogradu da se tuče s navijačem???? Umjesto da ga kazne, niko ništa?? Bože sačuvaj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.