Nedavno su objavili da je njegov transfer u Valenciu zavrsena stvar. Evo, sada istu pricu vrte sa Sevillom. Mozda jesu u pravu, i corava koka nekad zrno ubode, ali ovo sto oni rade je odvratno. Spekulaciju pretvore u finalnu vijest, i kad vidim da ljudi dijele te linkove po FB, i sire te dezinformacije, kosa mi se dize na glavi. Ponavljam, mozda jesu pogodili, ali izvor im je danasnja vijest SkySportsa, samo sto su je upakovali drugacije.Ajax je napisao/la: Ne citiram ih inace. Ali ovaj put su mozda pogodili ??
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Neznam ja se jos uvjek nadam da ce otici u Everton ili Swansea

Posebno Everton mislim da je vrh za njega trenutno. Engleska liga mu odgovara. Nebi imao neku veliku konkurenciju u timu na zadnjem veznom. A klub je gigant.
Posebno Everton mislim da je vrh za njega trenutno. Engleska liga mu odgovara. Nebi imao neku veliku konkurenciju u timu na zadnjem veznom. A klub je gigant.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam vise za Everton nego Sevillu, ili kao sto kazes Swansea. Samo neka dobro razmisli, i ide u klub u kojem ce i igrati, a ne da mora dobivati minute na kapaljke ili se boriti sa nekim velikim imenima za mjesto u prvih 11. Steta bi bilo stvarno da ''propane'', kao sto je hrpa nasih igraca, jer su jednostavno ucinili prevelik korak, umjesto da su dva manja uradili, slicno kao i Stevanovic.
kako god san svakog fudbalera je spanija i njemacka donekle i italija tako da sumnjam da ce u englesku bezveze zemlja odvratna mi ovako ce otic na more lijepe zene atmostfera za 10 na stadionima milina ipak mislim da ce spaniju njemacku izabrat prije eng i ita ako ga bude ko traqzio tamo...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
jamefcs says
07/07/14 12:34pm
Would love him at Everton. Last season we never had a decent defensive midfielder to come in when Gareth Barry was injured or to push him for his place weather Barry stays or not getting this young lad can only be a positive thing for the club.

07/07/14 12:34pm
Would love him at Everton. Last season we never had a decent defensive midfielder to come in when Gareth Barry was injured or to push him for his place weather Barry stays or not getting this young lad can only be a positive thing for the club.
engleska je svakako najbolja opcija za besu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
1) EngleskaSTEVIE je napisao/la:engleska je svakako najbolja opcija za besu.
2) Bundesliga
3) Spanija
Rule_hz je napisao/la:kako god san svakog fudbalera je spanija i njemacka donekle i italija tako da sumnjam da ce u englesku bezveze zemlja odvratna mi ovako ce otic na more lijepe zene atmostfera za 10 na stadionima milina ipak mislim da ce spaniju njemacku izabrat prije eng i ita ako ga bude ko traqzio tamo...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Evo jedan info:
Mume ceka da vidi sta ce biti sa Papetom. Ako Pape ostane selektor, onda ide u Englesku (nece u Spaniju), a ako Pape ne ostane selektor, onda ide za njim u Tursku. Pape ima ponudu na stolu da vodi Bursaspor.
Mume ceka da vidi sta ce biti sa Papetom. Ako Pape ostane selektor, onda ide u Englesku (nece u Spaniju), a ako Pape ne ostane selektor, onda ide za njim u Tursku. Pape ima ponudu na stolu da vodi Bursaspor.
Nema logike da ide za Papetom, al nadam se da pape ite u Bursu, ali za Besica to bi bilo ubistvogazijabih je napisao/la:Evo jedan info:
- tyler durden
- Kontakt:
IZgleda da ce u Swansea.
- Consigliere
- Kontakt:
Muhamed Bešić će naredne sezone igrati u Premiershipu za ekipu Swanseaja, potvrđeno je portalu Klix.ba iz nekoliko izvora bliskih igraču.
Kako nam je rečeno, danas će biti zaključeni pregovori sa velškom ekipom koja je prošlu sezonu završila na solidnom 12 mjestu engleske Premier lige.
Detalji dogovora još uvijek nisu poznati, ali se vjeruje da će Bešić potpisati trogodišnji ugovor dok će mađarski Ferencvaros inkasirati oko pet miliona eura odštete.
U samo pet utakmica, dvije prijateljske i tri na Mundijalu u Brazilu, ovaj 21-godišnji defanzivac privukao je pažnju mnogobrojnih klubova među kojima su bili španski dvojac Celta i Sevilla, te klubovi sa otoka Everton, West Ham, Cardiff City i Swansea.
Upravo je ovaj posljednji bio najkonkretniji kada je riječ o finansijskim uslovima te su Ferencvaros, igrač i njegovi agenti stupili u pregovore koji će danas biti finalizirani nakon čega bi se Bešić trebao priključiti pripremama kluba u Sjedinjenim Američkim Državama.
Ovo će mu biti treći klub u karijeri nakon Hamburga i Ferencvarosa.
Za seniorsku reprezentaciju BiH nastupio je 12 puta. U dresu Zmajeva je debitirao je 17. novembra 2010. godine u prijateljskom susretu protiv Slovačke i ušao u historiju kao najmlađi nogometaš koji je nastupio za A tim BiH. Prethodno je branio boje mlade reprezentacije naše zemlje.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Kako nam je rečeno, danas će biti zaključeni pregovori sa velškom ekipom koja je prošlu sezonu završila na solidnom 12 mjestu engleske Premier lige.
Detalji dogovora još uvijek nisu poznati, ali se vjeruje da će Bešić potpisati trogodišnji ugovor dok će mađarski Ferencvaros inkasirati oko pet miliona eura odštete.
U samo pet utakmica, dvije prijateljske i tri na Mundijalu u Brazilu, ovaj 21-godišnji defanzivac privukao je pažnju mnogobrojnih klubova među kojima su bili španski dvojac Celta i Sevilla, te klubovi sa otoka Everton, West Ham, Cardiff City i Swansea.
Upravo je ovaj posljednji bio najkonkretniji kada je riječ o finansijskim uslovima te su Ferencvaros, igrač i njegovi agenti stupili u pregovore koji će danas biti finalizirani nakon čega bi se Bešić trebao priključiti pripremama kluba u Sjedinjenim Američkim Državama.
Za seniorsku reprezentaciju BiH nastupio je 12 puta. U dresu Zmajeva je debitirao je 17. novembra 2010. godine u prijateljskom susretu protiv Slovačke i ušao u historiju kao najmlađi nogometaš koji je nastupio za A tim BiH. Prethodno je branio boje mlade reprezentacije naše zemlje.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Muhamed Bešić će naredne sezone igrati u Premiershipu za ekipu Swanseaja, potvrđeno je portalu Klix.ba iz nekoliko izvora bliskih igraču.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je ovo istina dobar izbor Besica,
Sretno Mume
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Odlično, Engleska je najbolja za njega.
Sretno Muhamede !
Sretno Muhamede !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ma sjajnoooo
vec ga najavljuju kao desnog beka koji po potrebi moze igrati centarhalfa!
vec ga najavljuju kao desnog beka koji po potrebi moze igrati centarhalfa!
samo da Swansea ne ispadne iz lige
trebala bi biti dobra sredina za razvijanje 
Nema sanse, oni su stabilan premierligas, ako je tako, svaka cast Mume. Konkurencija u vidu De Guzmana, pojest ces ga.Chinaglia je napisao/la:samo da Swansea ne ispadne iz ligetrebala bi biti dobra sredina za razvijanje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Dobar klub,dobra liga..bravo Mume 
nije lošee 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, Google [Bot], LeCoq, lol89, napapijri1987, ZmajOdBosne33 i 35 gostiju.